Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασε το #177 .Κατα την γνωμη μου θα επρεπε απο την επομενη χρονια να μην αφηνανε αλλους να μπουν και μολις τελειωνε και η τελευταια "φουρνια" να κλεινανε τα τμηματα.Δεν χρειαζεται να εχουμε σχολες σε καθε χωριο της Ελλαδας.

Και για δομικούς, που δεν έχει από Αθήνα και κάτω άλλη σχολή, τι έχεις να πεις; Και γιατί να είναι όλα στην Αθήνα και να μην είναι στην περιφέρεια;

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ποια πασπ ρε συ και πρασινα αλογα?δεν υπαρχει πασπ εδω και χρονια στα πανεστημια ποσο μαλλον τωρα που το πασοκ εχει διαλυθει και ειναι πεμπτο κομα.

τσο και λο και στο συγκεκριμενο προβατο

Οι συγκεκριμένες που φώναζαν στο βίντεο δεν παίζει να κάνουν πολύ σέξ τώρα τελευταία.

μπα σεξ κανουν συνεχεια.δεν ειδες τα λιγουρια τριγυρω που καμαρωναν με την συμπεριφορα τους?

Δημοσ.

ποια πασπ ρε συ και πρασινα αλογα?δεν υπαρχει πασπ εδω και χρονια στα πανεστημια ποσο μαλλον τωρα που το πασοκ εχει διαλυθει και ειναι πεμπτο κομα.

Ξεφεύγουμε στο κομματικό, αλλά γιατί δεν υπάρχει πασπ; Σε αρκετές σχολές υπάρχει κανονικότατα.

Δημοσ.

Σιχαμα και αηδια. Η αλλη διαμαρτυρεται κιολας και για την δημοκρατια!!!

Πριν λιγο καιρο ειχα ανεβει Θεσσαλονικη και περασα απο τα Πανεπιστημια να θυμηθω τα νιατα μου. Μπαινω μεσα σε μια σχολη εκει που τριγυρνουσα (στη φιλοσοφικη νομιζω) και βλεπω σε ενα τραπεζι μαζεμενα 4-5 απλυτα τσουτσεκια να εχουν αναρτημενο πανο που ελεγε πανω κατω για υποστηριξη και αλληλεγγυη στην 17 Νοεμβρη και αλλα τετοια ωραια...

Θυμαμαι φυσικα και οταν ημουν φοιτητης τα γλοιωδη ατομα που υπηρχαν σε αυτες τις παραταξεις αλλα πλεον το θεμα πρεπει να εχει ξεφυγει...

Δημοσ.

Και για δομικούς, που δεν έχει από Αθήνα και κάτω άλλη σχολή, τι έχεις να πεις; Και γιατί να είναι όλα στην Αθήνα και να μην είναι στην περιφέρεια;

Ειναι φανερο οτι διαφωνουμε,εγω την αποψη μου την ειπα εσυ το βλεπεις αλλιως.Οκ no problem αλλο ομως αυτο και αλλο να πας και να κρατας ομηρους καθηγητες και να φερεσαι με τετοιο τροπο.Προφανως δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα μιλαω γενικα.

Δημοσ.

Ειναι φανερο οτι διαφωνουμε,εγω την αποψη μου την ειπα εσυ το βλεπεις αλλιως.Οκ no problem αλλο ομως αυτο και αλλο να πας και να κρατας ομηρους καθηγητες και να φερεσαι με τετοιο τροπο.Προφανως δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα μιλαω γενικα.

αν ήμουν πατερας της θα ντρεπόμουν πάντως.

Δημοσ.

διαβασα τις πρωτες 3-4 σελιδες του θεματος. Αν πω οτι δεν ειχαμε και σοβαρες απαντησεις θα πω ψεμματα.

Προσωπικα σαν φοιτητης ποτε δεν πολιτικοποιηθηκα. Παντως στη σχολη μου υπήρχε η αποψη οτι μπες στην ΠΑΣΠ για να περνας μαθηματα. Στην ΠΚΣ (κνε) για να γαμ...Ποτε δεν επιβεβαιωσα το ενα ή το αλλο. Ειχα διαβασμα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι....διαβασα και τις 9 σελιδες μεχρι τωρα και βρηκα αυτο που περιμενα...

Καποιους να ειναι νευριασμενοι με την αναγωγη συμπεριφορα των φοιτητων απεναντι στον υπεργηρο Προεδρο του ΤΕΙ και με απαραδεκτους χαρακτηρισμους να επιτιθενται σε αυτους κατηγορωντας τους για αντιδημοκρατικοτητα.

Καποιους μαλλον λιγο περισσοτερους προοδευτικους να απομονωνουν αυτους τους χαρακτηρισμους και με τσιτατα να γυριζουν πισω τις κατηγοριες για βαρβαροτητες και ελλειψη ανοιχτου πνευματος.

Μια γενικολογη και θεωρητικη συζητηση περι ανοιχτης Δημοκρατιας,αναξιοκρατιας,κομματισμου,και διαλυσης των οικογενειακων θεσμων.....

Και αναμεσα και καμια 10αρια ποστ που (στο δικο μου ταπεινο μυαλο τουλαχιστον) προσπαθουν να ακουμπησουν την αληθεια....

Πριν πω και την δικη μου παπαρια να πω πως εχω περασει και εγω απο το ΤΕΙ πατρας πριν απο 10 χρονια.Εχω βγαλει την ΣΤΕ τμημα μηχανολογιας και θα μου επιτρεψετε να εχω ιδιαν αποψη για τον Καπλανη σαν ακαδημαικο διδασκαλο.

(Χρησιμο θα ηταν να πω οτι δεν ημουν ποτε σε καμια παραταξη γιατι αν και βασικα στοκος...μπορουσα να περασω τα μαθηματα και μονος μου...και ειχα (την ιδια γμτ) γκομενα και τα 5 χρονια που εμεινα στην Πατρα αρα ουτε να γ@μησω εψαχνα)

Ειναι απο τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ δασκαλους που εφερε στο ΤΕΙ καινοτομιες οπως συνεργασιες με ξενα πανεπιστημια...ειχε οργανωσει αριστα τα εργαστηρια στα ηλιακα ........ηταν απο αυτους που δουλευαν στο ΤΕΙ απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ηταν παντα εκει για να απαντησει σε αποριες φοιτητων και περα απο τις ωρες του μαθηματος.Βριθει ακαδημαικων προσοντων  (πληθος δημοσιευσεων σε ξενα περιοδικα) την ωρα που αλλοι καρεκλοκενταυροι εκει μεσα (και μπορω να πω και ονοματα) δεν ειχαν παν μεταπτυχιακο....παντα εκανε ο ιδιος μαθημα στους σπουδαστες ακομα και εαν ειχε βοηθο (οσοι περασαν ΗΜΕ καταλαβαινουν τι λεω)........βοηθησε πολλα παιδια με μεταπτυχιακα στην Γερμανια......εβγαλε την παναγια σε πολλους επισης με τις πτυχιακες που εδινε (επρεπε να δουλευεις κανονικα 8ωρο στην ερευνα στα εργαστηρια) αλλα αποκτουσες εξειδικευμενες γνωσεις....πανεπιστημιακου επιπεδου

Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερες σχεσεις μαζι του.....δεν μου εδωσε ποτε πτυχιακη για να τον γνωρισω καλυτερα.....περασα τα 3 μαθηματα του ευκολα και δεν ειχα πολλα-πολλα.....τελος.Δεν εχω καμια αναγκη να 'σοφατιζω' προφιλ...διαολε εχουν περασει 10 χρονια αλλωστε.

Οκ...τελος με την 'αγιοποιηση' του.Φανταζομαι πως σαν διοικητικος τα εχει κανει σκατα....και μαλλον και εκεινος τα εκανε τακιμια με το κομματικο συστημα......αλλα εγω τα εγραψα αυτα επειδη σαν ΔΑΣΚΑΛΟΣ δεν του αξιζει να τον προσβαλλει και να τον βριζει ετσι καταμουτρα καθε 20χρονο κοριτσι....μεχρι εκει.Δεν ειναι αιολος ουτε ανερματιστος.

Για να γραψω και την αποψη μου επι του θεματος (επιτελους)...θα πω πως εχω την εντυπωση πως ολο αυτο που γινεται ειναι το απολυτα κατευθυνομενο και σκηνοθετημενο αποτελεσμα του πολιτικου συστηματος.

Τετοια πανεπιστημια θελουνε.....τετοιες σχολες.....

Κανενας διαλογος....καμια σκεψη....καμια αντιπαραθεση επιχειρηματων...καμια διαλλακτικοτητα και κανενας συμβιβασμος ....καμια συγκληση αποψεων....

Στρατοι 20χρονων φανατικων (αριστερων,κεντρωων,δεξιων) με κομματικες 'πρωτες υλες' και υποστηριξη που προετοιμαζονται για να γινουν τα πιονια του κομματισμου για τα επομενα χρονια.

Η αποθεωση του πολιτικου γενιτσαρισμου.Και κανεις δεν δειχνει να συγκινειται....κανεις δεν δειχνει να αντιδρα....

Δασκαλοι,πνευματικοι του τοπου,καλλιτεχνες,λογοτεχνες που θα μπορουσαν να αναψουν μια σπιθα αληθινου διαλογου και χαραξης μιας πορειας που θα εδινε μια ρωτα εξοδου απο αυτον τον βουρκο....ειναι σφιχταγγαλιασμενοι σε μια κακοφορμισμενη αδρανεια.....ενα μουδιασμα θανατου....

Και μην μου πειτε οτι ολα αυτα ειναι αποτελεσμα της οικονομικης κρισης....μιλαω με βαση τις σπουδαστικες μου εμπειριες πριν μια δεκαετια και βαλε, που τοτε ζουσαμε στο ονειρο ακομα....ειμαι σιγουρος (και το βλεπουμε κιολας) οτι τα πραγματα εχουν χειροτερεψει.....

Για το τελος??Μια λυση....

Με αρκετο flame (και με γνωση οτι λογω των τραγικων συνθηκων που ζουμε αυτην την εποχη ειναι σχεδον ανεφραμοστη).....ισως τροφη για σκεψη για το αμμεσο μελλον (μπας και σωσουμε την επομενη γενια τουλαχιστον)

Καταργηση της δωρεαν πανεπιστημιακης παιδειας. (ΔΩΡΕΑΝ παιδεια ...ΔΕΝ εχουμε αλλωστε...παιζουμε απλα με τις λεξεις.Οταν πρεπει μια οικογενεια να πληρωνει για φροντιστηρια το μισο μηνιατικο)

Θες να σπουδασεις??Θα πληρωνεις.......οπως στο εξωτερικο. (οχι ποσα της ταξης των 20000 ευρω....αλλα τα 5000 μπορουν να ειναι μια καλη αρχη.Συγγραματα-τροφη-και ισως στεγαση θα ειναι στις παροχες)

Δεν εχεις λεφτα???Πιασε μια δουλεια και μαζεψε τα......(δεν ειναι αναγκη να αρχισεις τις σπουδες σου στα 18...μπορεις και στα 22)

Υποτροφιες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ σε εξαιρετικες ακαδημαικες επιδοσεις στις εξετασεις .

Δικαιωμα διαγραφης απο την σχολη σε περιπτωση παρατυπιων (μαζι χανεις και οσα εχεις ξοδεψει).

Γενικα στο μυαλο μου εχω το αγγλικο προτυπο που (αν και ξερω οτι εχε ξεσηκωσει θυελλα διαμαρτυριων κυριων για την αυξηση των διδακτρων ομως και οχι μια συστημικη αντιθεση) θα μπορουσα να προσανατολλισει τους νεους περισσοτερο στις σπουδες τους και λιγοτερο στον 'χαβαλε'.

Δεν καταλαβαινω τον λογο που χιλιαδες Ελληνες,Κινεζοι ,Ινδοι  (και οι υπολοιπες φυλες) συρρεουν μαζικα στα αγγλικα πανεπιστημια παρακαλωντας να πληρωσουν πανακριβα διδακτρα και γιατι να μην μπορει να συμβει και εδω το ιδιο.(Εκπαιδευτικος τουρισμος)

Θα προσελκυε ξενα κεφαλαια που θα μπορουσαν να χρηματοδοτησουν την ερευνα. (Οικονομικο οφελος)

Θα εδινε στα πανεπιστημια ενας τεχνοκρατικο ρολο...που θα ειχε αμμεση συνδεση με την αγορα και την καινοτομια .....και οχι τοπιο για 'εκδρομη απο την ΠΑΣΠ για σκι στα Καλαβρυτα'.....'υποδεχομαστε το καλοκαιρι με την ΔΑΠ στο ταδε μπαρακι'.....καταληψεις επειδη η εστια εκοψε την μερεντα στο πρωινο (στην ζωη μου...εχει συμβει στα χρονια μου)....κοκ

Αυστηρη επιλογη των δασκαλων......(με βαση οχι μονο τις σπουδες τους...αλλα ΚΑΙ την επαγγελματικη τους σταδιοδρομια) απαλλαγμενη απο πολιτικες ταμπελες

Οι Διοικησεις των ιδρυματων να ειναι απο manager...o μισθος των οποιων θα καθοριζεται απο το ποσο αποδοτικοι ειναι στην δουλεια τους και βαση αποτελεσματων.

Γενικα....να ξαναγινει παλι το πανεπιστημιο κοιτιδα πολιτισμου και παραγωγης φρεσκων καθαρων μυαλων με καινουργιες ιδεες για το που θελουν να παει αυτος ο τοπος και κυριως την θεληση να το πραξουν.

Το σημερινο κατεστημενο πρεπει να αλλαξει.....δεν βγαζει πουθενα.Και πρεπει να αλλαξει ριζικα και καθετα....με το μελλον των παιδων δεν ειναι να παιζει κανεις...

Καταλαβαινω φυσικα πως τιποτα απο ολα αυτα δεν θα γινει ποτε......σκορπιες σκεψεις κανω.

(Ουφ....παλι σεντονι εγραψα..σορυ)

• Like 1
Δημοσ.

Μη συνεχιζετε γιατι θα βγει ο non-point liopyr να σας μαθει τροπους αναγοντας την συμπεριφορα σας με αυτα που βλεπουμε στο βιντεο. Σας ξερει εξαλλου ως ανθρωπους, μεσα απο τα ποστ σας. Γελαει ο κοσμος.

Ναι, συγνώμη κιόλας που υποβάθμισα την κουβέντα σας, κάπου εκεί ανάμεσα στις κρεμάλες, τις μάπες, τις μπάτσες, τα "τσο και λο" και τις βοϊδόπουτσες είχε γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Το αστείο της υπόθεσης, είναι πως οι ίδιοι τύποι που ακολούθησαν τα ποστ σου και έθιξαν αργότερα με περισσή βεβαιότητα την σεξουαλική δραστηριότητα κάποιας που είδαν σε ένα δίλεπτο βίντεο, το έκαναν με τον πλέον σεξιστικό τρόπο, κάτι που αν μη τι άλλο μαρτυράει μάλλον τα δικά τους σεξουαλικά απωθημένα.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδη πολυ κρατησε αυτο το αστειο με τα τσιτατα σου liopyr:

Kαλα που εχουμε εσενα τον πολιτισμενο -που διαχρονικα υποστηριζεις μεσα σε αυτο το φορουμ οτι χρειαζεται βια και ενιοτε τρομοκρατια/ανταρτικο πολης για επιλυση καποιων "κοινωνικων" προβληματων- να μας υποδεικνυεις τις απρεπεις συμπεριφορες.

Μολις βγαλεις αυτην την μασκα ξαναμιλαμε, μεχρι τοτε ομως εισαι απτους τελευταιους που μπορουν να υποδειξουν απρεπεις συμπεριφορες στους υπολοιπους, διοτι παιζεις απο το μετεριζι της υποκρισιας (κοινως κανεις αυτο για το οποιο κατηγορεις τους αλλους). Απλα και ομορφα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη πολυ κρατησε αυτο το αστειο liopyr:

Kαλα που εχουμε εσενα τον πολιτισμενο -που διαχρονικα υποστηριζεις μεσα σε αυτο το φορουμ οτι χρειαζεται βια και ενιοτε τρομοκρατια/ανταρτικο πολης για επιλυση καποιων "κοινωνικων" προβληματων- να μας υποδεικνυεις τις απρεπεις συμπεριφορες.

Μολις βγαλεις αυτην την μασκα ξαναμιλαμε, μεχρι τοτε ομως εισαι απτους τελευταιους που μπορουν να υποδειξουν απρεπεις συμπεριφορες στους υπολοιπους, διοτι παιζεις απο το μετεριζι της υποκρισιας (κοινως κανεις αυτο για το οποιο κατηγορεις τους αλλους). Απλα και ομορφα.

Που ακριβώς υποστήριξα πως χρειάζεται τρομοκρατία και αντάρτικο πόλεων για την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων;

Link it, για να το μάθω κι εγώ.

Αν σε δυσκολέψει η αναζήτηση, η συγνώμη σου θα γίνει δεκτή.

Δημοσ.

Σε ερωτηση συμφορουμιτη για το αν συμφωνεις με τις καταστροφες στην Αθηνα, δεν σε ειδα να τις αποριπτεις αλλα αντιθετως να απαντας με υπεκφυγες και "γνωμικα" που προτρεπουν στη χρηση τρομοκρατιας ως μεσο αυτοαμυνας και καλα:

http://www.insomnia.gr/topic/271968-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-16%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-131?do=findComment&comment=2426820

Και καπου στο 4ο quote, αποκαλουμε νηπιο εναν που καταδικαζει ενεργειες τρομοκρατων επειδη δεν εξετασε πρωτα "τις αφορμες" των βιαιων ενεργειων τους:

http://www.insomnia.gr/topic/286907-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83/page-17?do=findComment&comment=2600932

Οποτε αντι για συγγωνμη σου εχω κατι καλυτερο.

hypocrisy-certificate.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Κοντεύει να με πιάσει νευρικό, όσο πάει και το χειροτερεύεις, αλλά έχει πλάκα.

Πιο Πρετεντέρης πεθαίνεις.

Δημοσ.

Δεν περιμενα μετα τα link να (μπορεις) να απαντησεις και τιποτα αλλο, παρα μονο κανα τσιτατο να διασκεδασουμε τις εντυπωσεις :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...