pbp Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Γεια σας, όσοι έχετε αυτήν την εφαρμογή μηπως ξέρει κανείς πως μπορώ να τη ρυθμίσω έτσι ώστε να μου δείχνει εκείνο το φάκελο όπως στην εικόνα που έχω παρακάτω για αναφορά παράδοσης? Μου τον εμφανίζει μόνο όταν στέλνω μήνυμα απο τη default εφαρμογή του android. Ευχαριστώ.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Settings> Advanced> Receive Settings> SMS/MMS Report
pbp Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δεν είδα καμία αλλαγη μ αυτο :/ Αν δεν έγινα αρκετά σαφής, αυτό που ζητάω είναι να βγάζει εκείνο το φακελάκι σε όσα μηνύματα έχουν παραδοθεί.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Σαφης εισαι αλλα εμενα με αυτον τον τροπο το δειχνει.
pbp Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μήπως έχεις κάποιο άλλο seting που αναφέρεται σ αυτήν τη ρύθμιση ? Σ μένα εξακολουθέι να μη το δείχνει παρά μόνο στα μηνύματα που έχω στείλει απο το Default app :/ Ακυρο!έκανα μία επανεκίνηση κ όλα οκ!Ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα