Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως λεει ο τιτλος θελω να μου προτεινεται ποτα με λιγο αλκοολ που μπορω να πινω εξω.τοσο καιρο εξω επινα 1-2 μπυρες και κανα σφηνακι.και βαρεθηκα μπυρα συνεχεια.οποτε ακουω :D 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τζιν Τόνικ. Δεν έχει "λίγο" αλκοόλ, αλλά είναι καθαρή αλκοόλη που δεν πρόκειται να σε πειράξει καθόλου (εκτός κι εάν πιεις 50 ποτήρια).

Δημοσ.

Γιατί δε θα σε πειράξει καθόλου η καθαρή αλκοόλη απίθανε;

Λόγου χάρη ήταν το "καθόλου". Αυτό που εννοούσα ήταν ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα να προτιμήσει καθαρή αλκοόλη. Εάν καταφέρει ο μπάρμαν να κάνει μπόμπα το Τζιν Τόνικ, έλα να μου σφυρίξεις κλέφτικα.

Δημοσ.

Ανηλικος? Και σε βαζουν στα μαγαζια? Ντροπη.

που να δεις τι πινουν καποιοι αλλοι στην ηλικια μου.

ευχαριστω για τις απαντησεις 

http://www.slang.gr/lemma/show/pente_aspra_18326

Χτυπα το νο2 και δεν θα το μετανιωσεις :)

Απλα μην αναψεις κανα τσιγαρο κοντα στο στομα σου μετα και λαμπαδιασει το τοπιο :)

λεει αναφερεται σε πιτσιρικαδες που θελουν να παθουν και να μαθουν,δεν θελω να μεθησω,θελω να πιω κατι διαφορετικο απο μπυρα :D 

Δημοσ.

που να δεις τι πινουν καποιοι αλλοι στην ηλικια μου.

ευχαριστω για τις απαντησεις 

αν κανουν και ναρκωτικα , μην ξεχασεις να ακολουθησεις και συ οπως πολυ σωστα θα σου πει και ο λουσιφερ :)

Δημοσ.

κουλαρα οτι και να πιεις αν ειναι 1 δεν εχεις προμπλεμ...

Δηλαδή νομίζεις ότι ο οργανισμός του (είναι παιδί ακόμα) θα αντέξει κανένα από τα "περίεργα κοκτέιλ" των barman;

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι αυτο το θεμα,το θεμα ειναι οτι δεν ξερω απο ποτα και για αυτο ρωτησα  B)

το καταλαβαινεις οτι δεν ειναι αναγκη να πιεις καποιο ποτο αναγκαστικα εε :)

• Like 1
Δημοσ.

το καταλαβαινεις οτι δεν ειναι αναγκη να πιεις καποιο ποτο αναγκαστικα εε :)

το ξερω,αλλα οταν θελω να πιω δεν ξερω και για αυτο ρωτησα.

Δημοσ.

Δηλαδή νομίζεις ότι ο οργανισμός του (είναι παιδί ακόμα) θα αντέξει κανένα από τα "περίεργα κοκτέιλ" των barman;

E ναι ετσι νομιζω

Ο μπαρμπαν δεν ειναι μακακας να βαλει πανω απο 70ml αλκοολ σε ποτο

Οτι και να πιει δεν θα τον πειραξει εκτος κι αν ειναι 10 ετων

κουλαρα δοκιμασε κατι απο ρουμι κολα, βοτκα πορτοκαλαδα ή λεμοναδα, τζιν με τονικ ή σοδα, και εισαι οκ

Δημοσ.

E ναι ετσι νομιζω

Ο μπαρμπαν δεν ειναι μακακας να βαλει πανω απο 70ml αλκοολ σε ποτο

Οτι και να πιει δεν θα τον πειραξει εκτος κι αν ειναι 10 ετων

κουλαρα δοκιμασε κατι απο ρουμι κολα, βοτκα πορτοκαλαδα ή λεμοναδα, τζιν με τονικ ή σοδα, και εισαι οκ

Έχεις πάει σε κανένα νησί το καλοκαίρι να δεις τι γίνεται στα νυχτερινά κλαμπ; Επίσης δεν χρειάζεται να βάλει πάνω από 70mL αλκοόλ για να το "πειράξει". Πολύ απλά ανακατεύει ό,τι ποτό έχει μπροστά του και την έκανε την δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...