mak3don Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 αν θελεις κατι ελαφρυ δοκιμασε north με χυμο λεμονι (οχι στυμενο, χυμο πχ αμιτα λεμονι)
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εγω αυτο που επινα αρκετα ηταν καλουα+βοτκα (νομιζω η επισημη ονομασια ειναι black russian , μαυρος ρωσος κλπ). Το ποτο αυτο ειχε ενα θετικο και ενα αρνητικο. Λογω καλουας δεν καταλαβαινες την βοτκα..οποτε πινοταν ευχαριστα και....γρηγορα.Αυτο ηταν το αρνητικο...οτι η βοτκα σε χτυπαγε χωρις να καταλαβεις ποτε ..και χαιρετα μας τον πλατανο μετα
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ή πιο απλα μεταλλικο νερο.Και αν σε ρωτησει η παρεα πες οτι βοηθαει στην σεξουαλικη αντοχη βαει νεοτερων μελετων. Ισως βγαλεις και καμμια γκομενα ετσι 2
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Να ρωτήσω μία, παρενθετικά καθαρά, εσείς που απαντάτε σε θρεντ για ποτό με ΛΙΓΟ αλκοόλ και προτείνετε τζην και βότκα, πως αξιολογείτε οι ίδιοι τη νοημοσύνη σας; 16
tsifotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Λόγου χάρη ήταν το "καθόλου". Αυτό που εννοούσα ήταν ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα να προτιμήσει καθαρή αλκοόλη. Εάν καταφέρει ο μπάρμαν να κάνει μπόμπα το Τζιν Τόνικ, έλα να μου σφυρίξεις κλέφτικα. Βότκες, ουσικια, τζιν και μπακαρντι κανουνε μπόμπες, τι νομίζεις κάνουνε το baileys ή το campari;
koularasss Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 αν θελεις κατι ελαφρυ δοκιμασε north με χυμο λεμονι (οχι στυμενο, χυμο πχ αμιτα λεμονι) κατι τετοιο μου ειπε ενας ξαδερφος μου,μονο με λεμονι υπαρχει??γιατι δεν μου αρεσει :/
απίθανος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Βότκες, ουσικια, τζιν και μπακαρντι κανουνε μπόμπες, τι νομίζεις κάνουνε το baileys ή το campari; Μόνο που εγώ μίλαγα για Τζιν Τόνικ και όχι γενικά για ποτά με Τζιν.....
koularasss Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ή πιο απλα μεταλλικο νερο.Και αν σε ρωτησει η παρεα πες οτι βοηθαει στην σεξουαλικη αντοχη βαει νεοτερων μελετων. Ισως βγαλεις και καμμια γκομενα ετσι επικ ποστ !
mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Να ρωτήσω μία, παρενθετικά καθαρά, εσείς που απαντάτε σε θρεντ για ποτό με ΛΙΓΟ αλκοόλ και προτείνετε τζην και βότκα, πως αξιολογείτε οι ίδιοι τη νοημοσύνη σας; απο 1 εως 10 στην κλιμακα τρολλιας..μαλλον με 10. Προφανως και κανουμε πλακα οταν προτεινουμε ποτα τιγκα στο αλκοολ..πιστευω να το καταλαβαινει και ο κουλαρας , εκτος αν τον θεωρεις και αυτον βλακα. 1
απίθανος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 εκτος αν τον θεωρεις και αυτον βλακα. Πέφτουν βροχή τα υπονοούμενα!
arxaggelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Long Island Ice Tea. Παγωμένο τσάι είναι, το λέει και το όνομά του, δεν παθαίνεις τίποτε. Μουαχαχαχαχαχαχα. 1
mary Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Σπράιτ με γραναδίνη. Το λέει η Νο.1 ξενερωτη στα ποτά!
mak3don Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 κατι τετοιο μου ειπε ενας ξαδερφος μου,μονο με λεμονι υπαρχει??γιατι δεν μου αρεσει :/ ετσι το πινει ενας φιλος μου που δεν του αρεσουν τα βαρια για αυτο το προτεινα, και με παγο να το πιεις ειναι πολυ ελαφρυ.. επισεις ο ιδιος φιλος μου πινει μαλιμπου ροδακινο η ανανα, καλουα κολα, ursus sprite ολα αυτα ειναι πολυ ελαφρια μπορεις να τα δοκιμασεις και να δεις πιο σ αρεσει πιο πολυ.. βασικα το north πιες το με οτι χυμο σου αρεσει εσενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα