Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω αυτο που επινα αρκετα ηταν καλουα+βοτκα (νομιζω η επισημη ονομασια ειναι black russian , μαυρος ρωσος κλπ).

Το ποτο αυτο ειχε ενα θετικο και ενα αρνητικο.

Λογω καλουας δεν καταλαβαινες την βοτκα..οποτε πινοταν ευχαριστα και....γρηγορα.Αυτο ηταν το αρνητικο...οτι η βοτκα σε χτυπαγε χωρις να καταλαβεις ποτε ..και χαιρετα μας τον πλατανο μετα :)

Δημοσ.

Ή πιο απλα μεταλλικο νερο.Και αν σε ρωτησει η παρεα πες οτι βοηθαει στην σεξουαλικη αντοχη βαει νεοτερων μελετων.

Ισως βγαλεις και καμμια γκομενα ετσι :)

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω μία, παρενθετικά καθαρά, εσείς που απαντάτε σε θρεντ για ποτό με ΛΙΓΟ αλκοόλ και προτείνετε τζην και βότκα, πως αξιολογείτε οι ίδιοι τη νοημοσύνη σας;

• Like 16
Δημοσ.

Λόγου χάρη ήταν το "καθόλου". Αυτό που εννοούσα ήταν ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα να προτιμήσει καθαρή αλκοόλη. Εάν καταφέρει ο μπάρμαν να κάνει μπόμπα το Τζιν Τόνικ, έλα να μου σφυρίξεις κλέφτικα.

Βότκες, ουσικια, τζιν και μπακαρντι κανουνε μπόμπες, τι νομίζεις κάνουνε το baileys ή το campari;

Δημοσ.

αν θελεις κατι ελαφρυ δοκιμασε north με χυμο λεμονι (οχι στυμενο, χυμο πχ αμιτα λεμονι)

κατι τετοιο μου ειπε ενας ξαδερφος μου,μονο με λεμονι υπαρχει??γιατι δεν μου αρεσει :/

Δημοσ.

Βότκες, ουσικια, τζιν και μπακαρντι κανουνε μπόμπες, τι νομίζεις κάνουνε το baileys ή το campari;

Μόνο που εγώ μίλαγα για Τζιν Τόνικ και όχι γενικά για ποτά με Τζιν.....

Δημοσ.

Ή πιο απλα μεταλλικο νερο.Και αν σε ρωτησει η παρεα πες οτι βοηθαει στην σεξουαλικη αντοχη βαει νεοτερων μελετων.

Ισως βγαλεις και καμμια γκομενα ετσι :)

επικ ποστ ! 

Δημοσ.

Να ρωτήσω μία, παρενθετικά καθαρά, εσείς που απαντάτε σε θρεντ για ποτό με ΛΙΓΟ αλκοόλ και προτείνετε τζην και βότκα, πως αξιολογείτε οι ίδιοι τη νοημοσύνη σας;

απο 1 εως 10 στην κλιμακα τρολλιας..μαλλον με 10.

Προφανως και κανουμε πλακα οταν προτεινουμε ποτα τιγκα στο αλκοολ..πιστευω να το καταλαβαινει και ο κουλαρας , εκτος αν τον θεωρεις και αυτον βλακα.

• Like 1
Δημοσ.

κατι τετοιο μου ειπε ενας ξαδερφος μου,μονο με λεμονι υπαρχει??γιατι δεν μου αρεσει :/

ετσι το πινει ενας φιλος μου που δεν του αρεσουν τα βαρια για αυτο το προτεινα, και με παγο να το πιεις ειναι πολυ ελαφρυ.. επισεις ο ιδιος φιλος μου πινει μαλιμπου ροδακινο η ανανα, καλουα κολα, ursus sprite ολα αυτα ειναι πολυ ελαφρια μπορεις να τα δοκιμασεις και να δεις πιο σ αρεσει πιο πολυ.. βασικα το north πιες το με οτι χυμο σου αρεσει εσενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...