papajohnnnn Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Σημερα εκανα αιτηση στην vodafone για ιντερνετ μονο στη hol 24ρι με νεα γραμμη. Στο σπιτι υπαρχει ηδη καλωδιωση για τηλεφωνικη γραμμη. Ειχαμε hol στο σπιτι αλλα επειδη το ειχαμε αμελησει,χρεωθηκαμε λογαριασμους και χασαμε τον αριθμο,οποτε ειπα να φτιαξω νεο σταθερο τηλεφωνο απο κινητο με καρτα sim(213...) στην vodafone στα δικα μου στοιχεια για να γλυτωσω τα 85 ευρω της νεας συνδεσης και να παω στα 35,90. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Θα χρεωθω τιποτα οταν ερθει το συνεργειο?Δεν ειμαι διατεθειμενος να πληρωνω! Ευχαριστω! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2013 από papajohnnnn
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 τελος ενεργοποιησης θα εχεις εννοειται αφου ειναι νεα γραμμη.απο εκει και περα τον τεχνικο οχι δεν τον χρεωνεσαι αφου αυτος θα σου ενωσει την γραμμη
papajohnnnn Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 θεωρητικα ειναι νεα γραμμη αλλα θα πληρωσω 36 ευρω λογο φορητοτητας απο το σταθερο που δημιουργησα στην Vodafone για να γλειτωσω ολο το ποσο. Ειναι σταθερο νουμερο vodafone (2130000000) που το εχουν στα εξωχικα που δεν εχει σημα εκει και το χεις μεσω καρτα sim. Η hol συνεργαζεται με την vodafone κι ετσι γλειτωσα τα 85 ευρω.Στην ουσια νεα γραμμη ειναι αλλα με κοστος φορητητας 36 ευρω και θα χω το νουμερο που δημιουργειθηκε απο την vodafone.
papajohnnnn Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ναι ευτυχως,αλλη ορεξη δεν ειχα να χρυσωνω την HOL . Λυθηκε και η απορια μου. Σ'ευχαριστω poulinos!
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλη ενεργοποιηση απλα η Hol δινει δυστυχως 11 margin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα