RottenLungs Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Λοιπόν εγω γενικά γυμνάζομαι σπίτι και τρέχω γύρω στα 20-25 χιλιόμετρα την βδομάδα με 9km/h. Όμως θέλω να αυξήσω την γυμναστική (βάρη) και το τρέξιμο αρκετά (τουλάχιστον άλλα 20 χιλιόμετρα την βδομάδα με μεγαλύτερη ταχύτητα 13km/h) ΌΜΩΣ δυσκολεύομαι με τις περιορισμένες ώρες κοινού του στοίβου. Άσε που με εκνευρίζουν και τα βλέματα των σούπερ αθλητών που τρέχουν σαν άλογα (αν και εγω σαν αυτούς θέλω κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον να γίνω). Το θέμα μου είναι αντι να πιάνω ένα - ένα τα γυμανστήρια κοντά μου να ακούσω δικές σας απόψεις. Βέβαια χθες δοκίμασα ένα (καλό αλλα πανάκριβο) και την επομενη βδομάδα θα τσεκάρω άλλα τρία. Βασικά χαρακτηριστικά που θέλω είναι να έχει φιλικό προσωπικό, να είναι οικονομικό και να μην κλέινει απο τις 22:00.
RottenLungs Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Λοιπόν αφού ξεκαθαρίσαμε το γεωγραφικό μήκος και πλάτος και την απόσταση απο τον ισημερινό της περιοχής που ψάχνω γυμναστήρια, υπάρχει καποιος που να έχει μία άποψη; Τόσος κόσμος μένεις σε αυτά τα προάστια... Θα με βοηθούσε πολύ.
Massiv0r Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 επισης οff-topic αλλα εαν κανεις βαρη για να φτιαξεις σωμα πρεπει να κοψεις το τρεξιμο
RottenLungs Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Οχι δεν με ενδιαφέρει το να γίνω ντουλάπα, ούτε τον χρόνο έχω, ούτε την διάθεση αλλα και δεν ταιριάζει και στην αισθητική μου. Το σώμα που έχει ένας αθλητής με ενδιαφέρει, δλδ πραγματική (όχι εικονική) δύναμη και τρελές αντοχές. Τώρα αυτό πως θα είναι εμφανισιακά δεν ξέρω.. Έχω έναν γνωστό που είναι personal trainer και όταν θα χωθώ πιο βαθιά, θα του πω να μου φτιάξει πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος είναι "θηρίο" σε δύναμη αλλα τρέχει με το ποδήλατο αποστάσεις απο 60 μέχρι και 140 χιλιόμετρα την φορά.
Bspus Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Παω στο MyGym στη Βουλα. Οποτε αν χρειαζεσαι κατι συγκεκριμενο γι αυτο μπορω να απαντησω 300 ευρω ετησια συνδρομη. Ανοιχτο μεχρι τις 23:00 καθημερινες Εχω επισκεφθει και το Body Trainer στη Γλυφαδα Αρκετα πιο φθηνο. Κανονικη τιμη 199 ετησια αλλα συνεχως βγαζουν προσφορες και ενημερωνουν με sms. Ανετα βρισκεις ετησια και με 160 ανα πασα στιγμη Επισης ανοιχτο μεχρι τις 23:00 Για το φιλικο προσωπο τωρα εξαρταται απο το τι εννοεις. Εγω παραπονο δεν εχω σε αυτον τον τομεα, αλλα ουτε και απαιτησεις ιδιαιτερες 1
RottenLungs Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 To body trainer έλεγα να το επισκεφτώ συτήν την βδομάδα... Απο το site βλέπω οτι έχει πολυ καλα μηχανήματα. Αφου όπως λες κι εσύ είναι και πιο φθηνό, εσύ γιατι προτιμάς το Mygym;
kage Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ακριβα= gym tonic,holmes,vari sport . βουλιαγμενης φτηνο(150ε) ειναι το joe weider που ναι 24ωρο.σιγουρα καμμια σχεση με κυριλε. το overall αλιμου 400ε απο κει που ταν χ2 υ.γ. στην ουσια απαντησα στην προταση σου περι δηθεν θαυμασμου στους αθλητες που θα θελες καποτε να μοιασεις.anyway ουτε εμενα αφορα αν θα παρεις εσυ ή αλλος απλα το αναφερω γιατι πρεπει. επιπλεον δεν δεινουν μονο ογκο ή μοδα τα τελευταια χρονια ειναι η γραμμωση... tip:συνηθως κανενας personal trainer+gym δεν θα σου δωσει σωστη κατευθυνση...ο λογος ειναι γιατι απλα σε θελουν παντα εκει να τα σκας.
RottenLungs Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ναι κατάλαβα γιατι το είπες, απλα σε πήρα απο τα μούτρα γιατι δεν ήθελα το thread να πάρει την κατεύθυνση πού μπορεί να έπερνε μετα απο ένα post σαν το δικό σου. Ανοίγεις thread για το τσιγάρο, βγαίνουν αμέσως αμέσως κάποιοι που σου λένε να το κόψεις, ενω εσύ ρωτάς τι καπνό να πάρεις, ανοίγεις thread για γυμναστήριο, βγαίνουν και σου λένε για αναβολικά, ενέσεις κτλ ενω εσυ ρωτάς για ασήσεις κτλ κτλ τκλ. Αυτός ο γνωστός μου (συνομίλικο μου, κολλήτός ενώς πολυ καλού μου φίλου), γυμναστής (με πτυχίο) είναι και αθλητής ποδηλάτης (κατεβαίνει σε αγώνες και προπονεί τον εαυτό του). Για να τα βγάλει πέρα όμως, κάνει την δουλειά του personal trainer και απο οτι μου λέει οταν συζητάμε δεν πέρνει τίποτα απολύτως και γενικα είναι πολυ της υγιεινής ζωής. Επίσης για τους αθλητές στον στοίβι που βλέπω είναι όλοι τους του ερασιτεχνικού αθλητισμού και δεν νομίζω πως μπαίνουν σε τέτοια κλιπάκια. Γιατι να μπούνε. Δεν ξέρω βέβαια σίγουρα, αλλα άμα το κάνουν δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν να κερδίσουν μια και δεν είναι επαγγελματίες αθλητές.
Bspus Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το bodytrainer (το οποιο το εχει ο ιδιος που εχει και το planetgym λιγο πιο κατω) διαφημιζει οτι εχει kick boxing αλλα οταν πηγα να ρωτησω το ειχαν extra και συνολικα εβγαινε πολυ μεγαλυτερο κοστος. Στο mygym περιλαμβανεται χωρις extra. Αν εσενα ομως δεν σε ενδιαφερει θεωρω το bodytrainer την καλυτερη επιλογη Το mygym επισης αναβαθμιστηκε περυσι και ταυτοχρονα εριξε την τιμη (απο 350) οποτε αποφασισα να μεινω. Καθε χρονο φυσικα αναθεωρω τις επιλογες μου
spyroskonst Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Αυτός ο γνωστός μου (συνομίλικο μου, κολλήτός ενώς πολυ καλού μου φίλου), γυμναστής (με πτυχίο) είναι και αθλητής ποδηλάτης (κατεβαίνει σε αγώνες και προπονεί τον εαυτό του). Για να τα βγάλει πέρα όμως, κάνει την δουλειά του personal trainer και απο οτι μου λέει οταν συζητάμε δεν πέρνει τίποτα απολύτως και γενικα είναι πολυ της υγιεινής ζωής. Αυτό που κανείς δεν παίρνει τίποτα αλλά είναι κορμάρες δεν θα το καταλάβω ποτέ. Για να κατεβαίνεις σε αγώνες πρέπει να πέρνεις γιατί πολύ απλά θα βλέπεις την σκόνη των άλλων. Άσε που κανείς δεν πέρνει τίποτα & τα μαγαζιά με συμπληρώματα μια χαρά βγάζουν λεφτάκια. Να μην αναφέρω online αγορές απ'εξω & φυσικά τα αναβολικά που πωλιούνται μέσα στα γυμναστήρια.... Χίλια συγνώμη για το offtopic, αλλά μην δέχεσαι ό,τι σου λένε. On topic τώρα. Δεν θα σε ενδιέφερε να κάνεις home gym (βάρη στο σπίτι) και το αεροβικό σου όταν εσύ μπορείς? Έτσι μπορείς να προγραμματίσεις πολύ καλύτερα τον χρόνο σου απο το να περιορίζεσαι με τις ώρες των γυμναστηρίων. 1
YiN Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Αυτό που κανείς δεν παίρνει τίποτα αλλά είναι κορμάρες δεν θα το καταλάβω ποτέ. Για να κατεβαίνεις σε αγώνες πρέπει να πέρνεις γιατί πολύ απλά θα βλέπεις την σκόνη των άλλων. Φέτες γίνεσαι και χωρίς να πάρεις κάτι, αρκεί να κάνεις σωστή διατροφή και άσκηση. Οι αγώνες άλλη ιστορία βέβαια. Επιπλέον, τα περισσότερα γυμναστήρια πλέον είναι ανοιχτά από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ακριβώς για να βολεύουν οι ώρες τους εργαζόμενους. Στο σπίτι είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί αυτό που λες απαιτεί χώρο και παραπάνω έξοδα αθροιστικά και κάποια στιγμή έχεις περιορισμό σε ασκήσεις που μπορείς να κάνεις. Θαρρώ.
spyroskonst Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Επέτρεψέ μου εν μέρει να διαφωνήσω YiN, αλλά δεν θα συνεχίσουμε εδώ γιατί θα βγούμε way offtopic. Ας βρει ο φίλος μας το gym που θέλει να κάνει την δουλειά του και όλα μια χαρά.
RottenLungs Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Αυτό που κανείς δεν παίρνει τίποτα αλλά είναι κορμάρες δεν θα το καταλάβω ποτέ. Για να κατεβαίνεις σε αγώνες πρέπει να πέρνεις γιατί πολύ απλά θα βλέπεις την σκόνη των άλλων. Άσε που κανείς δεν πέρνει τίποτα & τα μαγαζιά με συμπληρώματα μια χαρά βγάζουν λεφτάκια. Να μην αναφέρω online αγορές απ'εξω & φυσικά τα αναβολικά που πωλιούνται μέσα στα γυμναστήρια.... Χίλια συγνώμη για το offtopic, αλλά μην δέχεσαι ό,τι σου λένε. On topic τώρα. Δεν θα σε ενδιέφερε να κάνεις home gym (βάρη στο σπίτι) και το αεροβικό σου όταν εσύ μπορείς? Έτσι μπορείς να προγραμματίσεις πολύ καλύτερα τον χρόνο σου απο το να περιορίζεσαι με τις ώρες των γυμναστηρίων. Εντάξη δεν είμαστε και κολλητοί για να ξέρω απ'ακριβώς τι κάνει το παιδί. Απλα απο αυτά που ξέρω δεν τον έχω. Κατεβαίνει σε αγώνες αλλα πιο πολυ για την καύλα του απο ότι έχω καταλάβει (αν και πέρσι νομ΄ζιω είχε βγεί 3ος ή 2ος στο πανελλήνιο στα 130 km). Τέσπα, εγω δεν το σκέφτομαι ούτε κανα. Εμένα το σώμα μου, μου αρέσει και όπως είναι τώρα, δεν το κάνω για εμφάνιση (ΟΧΙ βέβαια οτι με χαλάει μία αλλαγή, θα το εκτιμήσει και η κοπέλα μου), το κάνω για υγεία και μυϊκή δύναμη καθαρά. Οπότε τι νόημα θα είχε να κάνω κάτι για να φτιάξω την υγεία μου και να πέρνω παράλληλα πράγματα που την γαμάνε μακροπρόθεσμα;;; Στο σπίτι κάνω και βάρη κτλ. απλα θα το κάνω για όταν δεν θα προλαβαίνω να πάω γυμναστήριο. Το βραδάκι θα περάσω απο το body trainer και θα πω εντυπώσει!!! Και το mygym είχα τσεκάρει αλλα το άλλο είναι και πιο κοντά μου και πιο φθηνό απο ότι λες, οπότε έχει τα +++ του. Υ.Γ. Ξέρεις πότε ξεκίνησα να γυμνάζομαι; Όταν πέρσυ πήγαν να μαζέψω τις ελιές που έχουμε στο χωριό μαζί με τον πατέρα μου και ο πατέρας μου 65 χρονών, δούλευε απο το πρωΐ μέχρι να νυχτώσει χωρίς να πιαστέι η ανάσα του, μετά κουβάλαγε σακιά που το καθένα ζύγησε πάνω απο 45 κιλά για πάνω απο ένα χιλιόμετρο μέσα στο χωράφι μέχρι το αμάξι και μετά καπάκι τα χοντρά ξύλα που είχαμε κόψει ΚΑΙ ΕΓΩ δεν έπιανα μία μπροστά του και είμαι 23... Και εκείνος καθιστική δουλειά κάνει, οπότε δεν έχει να λέει. Είδα πόσο σάπιος είμαι και κινητοποιήθηκα. Γιαυτό γυμναζομαι και όχι για την παραλία... 1
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Κάπου στη βάρη πρέπει να υπάρχει ένα γυμναστήριο με power racks και ελεύθερα ολυμπιακά βάρη. Επίσης στο σταθμό μοσχάτου έχει Crossfit. Αν τα κάνεις για το λόγο που περιγράφεις , σε παρακαλώ ΜΗ ΠΑΣ σε lifestyladiko γυμναστήριο. ¨Ενα power rack και ελεύθερα ολυμπιακά βάρη και ας είναι και 2ερο υπόγειο. Σώσε το σώμα σου. Δεν ξέρω εκεί κάτω τι παίζει αλλά κάνω ότι μπορώ να σε σώσω. Επ το βρήκα. Lift gym στην Αγ. Λαύρας και δυρραχίου. Έχω ακούσει καλά λόγια , δεν έχω πάει. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2013 από Dakonblackblade 2
3c0r1z Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Φέτες γίνεσαι και χωρίς να πάρεις κάτι, αρκεί να κάνεις σωστή διατροφή και άσκηση. Οι αγώνες άλλη ιστορία βέβαια. Επιπλέον, τα περισσότερα γυμναστήρια πλέον είναι ανοιχτά από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ακριβώς για να βολεύουν οι ώρες τους εργαζόμενους. Στο σπίτι είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί αυτό που λες απαιτεί χώρο και παραπάνω έξοδα αθροιστικά και κάποια στιγμή έχεις περιορισμό σε ασκήσεις που μπορείς να κάνεις. Θαρρώ. Εν μέρει έχεις δίκιο σε αυτά που λές. Το τι σώμα θα φτιάξει κανείς εξαρτάται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από την διατροφή. Απο εκεί και πέρα ένα καλό πρόγραμμα δύναμης βασίζεται σε ένα κορμό ασκήσεων(squat, press, deadlift) και σε ορισμένες βοηθητικές για να είναι πιο ισορροποιημένο το πρόγραμμα. Δεν χρειάζεσαι ένα σωρό άχρηστα μηχανήματα ούτε πληθώρα ασκήσεων όπως προσπαθεί να πείσει ο κάθε personal trainer. Ένας πάγκος, ορθοστάτες, μια μπάρα και βάρη και αν είναι δυνατόν ένα power cage. Απο γυμναστήρια στην Αθήνα δεν ξέρω κάτι να προτείνω. Θα πρότεινα στον ts να βρεί γυμναστήριο που να "ειδικεύεται" σε powerlifting ή άρση βαρών παρά να πάει σε κοινό γυμναστήριο που το μόνο που κάνουν είναι να δίχνουν πως χρησιμοποιείς το κάθε μηχάνημα και μην ξαναασχολούνται. Αυτά και sorry για το offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα