Προς το περιεχόμενο

[camera+tablet] Samsung NX1000 + Samsung 7.0 Galaxy Tab 2 White @amazon 300λιρες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem=&clk_rvr_id=444449396036&item=261160704320&meta_categ_id=31388&ebayCategoryId=31388

(η φθηνοτερη ΝΧ1000 που βρηκα μεχρι τωρα να ερχεται και Ελλαδα - feedback ολοστρογγυλο 100% με 18500+)

Να ηταν το ιδιο καλα θα ηταν.... αυτο ειναι BODY ONLY ενω του αμαζον οπως βλεπεις εχει και το 20-50mm Lens Kit, γι αυτο και η διαφορα!

Η σωστη τιμη για καθε προιον ειναι οτι γραφτηκε στο πρωτο ποστ και δικαιολογημενο σωστα... ολα τα αλλα ειναι εξυπναδες μηπως και βρεθει κανενα κοροιδο!

• Like 2
Δημοσ.

Η δική μου απορία είναι η εξής:

Αν κάποιος αγοράσει φωτογραφική και tablet, και στην συνέχεια πωλήσει σε κάποιον άλλο το ένα από τα δύο πως θα καλύπτει τον δεύτερο η εγγύηση;

Δημοσ.

Να ηταν το ιδιο καλα θα ηταν.... αυτο ειναι BODY ONLY ενω του αμαζον οπως βλεπεις εχει και το 20-50mm Lens Kit, γι αυτο και η διαφορα!

Η σωστη τιμη για καθε προιον ειναι οτι γραφτηκε στο πρωτο ποστ και δικαιολογημενο σωστα... ολα τα αλλα ειναι εξυπναδες μηπως και βρεθει κανενα κοροιδο!

Αυτο το τελευταιο παει σε εμενα ή αλλού; (λεω να ρωτησω γιατι μου φαινεται οτι σα να μπερδευτηκες)

Δημοσ.

Αυτο το τελευταιο παει σε εμενα ή αλλού; (λεω να ρωτησω γιατι μου φαινεται οτι σα να μπερδευτηκες)

Το πρωτο πηγαινε μονο σε σενα...

Οι εξυπναδες ειναι του στυλ "δινω 180 για την φωτογραφικη" κι οτι πιασουμε...

Δημοσ.

Νομιζω πως για οποιον θελει την μηχανη ειναι ευκολο να αγορασει το πακετακι και μετα να βαλει αγγελια το ταμπλετ ... ειναι τετοιο το φορουμ που μπορει να πουληθει πολυ πιο ευκολα απο την μηχανη.Εκει θα φανει και τι λεφτα μπορει να πιασει ... τα 180 που πεταξαν καποιοι ειναι αστεια αφου υπαρχει και αναλογο μνημα εδω που το ταμπλετ βγαινει στα 197 σολο.

ps.Μ αρεσει που απο σημερα το καταστημα SPECIAL εβγαλε την μηχανη στα 355... σου λεει οτι πουλησουμε και μας μενει το ταμπλετακι για καθαρο κερδος

Δημοσ.

Το πρωτο πηγαινε μονο σε σενα...

Οι εξυπναδες ειναι του στυλ "δινω 180 για την φωτογραφικη" κι οτι πιασουμε...

Οκ, δεκτο. Για το 1ο ε ειπα ας πατησουν το λινκ θα δουνε, γι αυτο δεν ανεφερα ουτε τιμη να μην γινει συγχυση, επρεπε να γραψω και τιμη και την μη υπαρξη φακου αλλα ηταν τοσο ξεκαθαρα στα μεγαλα-εντονα γραμματα της καταχωρησης στο ebay που δεν νομιζω οτι υπηρχε περιπτωση παρεξηγησης (αρα ορθως το 2ο δεν πηγε σε εμενα αφου ετσι κι αλλιως δεν εχω κανει καποια σχετικη αναφορα καπου του "στυλ" που λες). Απλα το παρεθεσα για οποιον (οπως εγω) κοιταει για φακο μεγαλυτερο του 20-50 και θελει να γλιτωσει χρηματα, μεχρι στιγμης ο 20-50 (σε σχεση με την τιμη) ειναι ο μονος λογος που δισταζω.

Για το specialprice δε ξερω τι παιζει αλλα οπως ξαναειπα πριν λιγο καιρο τα "μεγαλα" μαγαζια (κωτσοβολοι public κλπ - τα γνωστα) ειχαν την προσφορα με το ταμπλετ στα 599 ευρω "φιξ" (σαν τιμη απο την αντιπροσωπεια δηλαδη προφανως που τους τα προμηθευε). Τωρα εριξαν την μηχανη στα 399 (παλι ακριβα σε σχεση με εξω) και δεν εχουν το ταμπλετ (εκτος αν το εχουν και δε μας το λενε). Μου θυμιζει λιγο την ιστορια με το galaxy Sii + galaxy tab του περασμενου (Μαρτιου?).

Η γαλλικη samsung για παραδειγμα τρεχει προσφορα cashback 200 ευρω (αλλα με την μηχανη μονο και στα 470+ [480+ με τον 18-55]). Το specialprice συνηθως αγοραζει με τιμολογια απο εξω και πουλα εδω (ετσι εχω καταλαβει βλεποντας στον καταλογο του ως επι το πλειστον πραγματα που υπαρχουν μονο σε amazon - pixmania και σχεδον πουθενα αλλου στην Ελλαδα). Οποτε ιισως και να εχει βαση το "ps" του themos3.

Ενα "προβλημα" παντως και με το specialprice και με κωτσο-ελεκτρο και πιθανον με αλλους ειναι οτι εχουν αντιγραψει την περιγραφη προφανως της samsung hellas και φαινεται λες και ο φακος που περιεχεται ειναι ο 18-200 (υπαρχει μια σχετικη παραγραφος στις περιγραφες τους). Ελπιζω να μην μπερδευτει κανενας γιατι ουτε μια στο... μυριο να ισχυει κατι τετοιο.

(edit: το γερμανικο αμαζον εχει το κουφο 480 σκετη τη μηχανη και 417 μαζι με το ταμπλετ!)

Δημοσ.

Εριξα και εγω την παραγγελια.Ευχαριστω τον topic starter .Οποιος ενδιαφερεται για την μηχανη το συζηταμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...