Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hey Guys , στις 15 Απριλίου πρόκειται να δώσω συγκεκριμένες εξετάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον μου ( ο τρόπος σκέψης "μπάζει" από τώρα δεν συμφωνείτε ;) ! Όπως και σε κάθε άλλη εξέταση που έχω αντιμετωπίσει έτσι και σε αυτή το άγχος εντοπίζεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό- δύσπνοια, 24/7 ,αϋπνία κλπ ! Επιπλέον πέρυσι επισκέφτηκα 4 φορές ψυχολόγο ο οποίος δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην επίλυση του προβλήματος! Θα ήθελα να μου προτείνετε διάφορους τρόπους π έχετε χρησιμοποιήσει στην ζωή σας για την επίλυση του άγχους της καθημερινότητας/ εξετάσεων ( αν μπορούμε να το ορίσουμε ανάλογα )<br><br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

πιες νερο και κανε το αιμα σου να δουλεψει [αυξηση καρδιακων παλμων]

Δημοσ.

Αυτό που έχω εγώ να σου προτείνω είναι πάνω κάτω τα ίδια, να δοκιμάζεις διάφορα πράγματα γενικότερα στη ζωή σου για να "ησυχάζεις" μέσα σου. Και εννοώ ότι οκ πέρα από το να εφαρμόζεις 1-2 βραχυπρόθεσμες λύσεις, μακροπρόθεσμα να βελτιώσεις διατροφή και να ασχολείσαι γενικότερα με δραστηριότητες όλων των ειδών, έτσι ώστε να ξεφεύγει το μυαλό σου και να μην πελαγώνει. Ζήσε. Είναι κατά μία έννοια αποφυγή του προβλήματος, αλλά και το άγχος παρ'όλα αυτά δεν είναι κάτι παραπάνω από δημιουργία του μυαλού μας, εμείς το θρέφουμε όταν του δίνουμε αρκετή σημασία.

Τέλος πάντων μετά από διάφορα πειράματα για εμένα μια βόλτα-επαφή με άλλους ανθρώπους* βοηθάει πολύ με τις σκέψεις μου, αλλά και η ενασχόληση με φιλοσοφία. Και η μουσική. Oh god η μουσική. Κάπως έτσι φέρνω και το εκάστοτε πρόβλημα στην πραγματική του κλίμακα, το απαλάσσω ξέρω 'γω από την όποια φαινόμενη σημαντικότητά του και έτσι ξεπερνάω το άγχος μου. Κάθε φορά και για κάθε θέμα απ'την αρχή βέβαια, αλλά σιγά σιγά απομακρύνω όλο και περισσότερο το άγχος απ'τη ζωή μου.

*Και μάλιστα και χωρίς τρολλάρισμα, πέρα από ανθρώπους γενικά και φίλους, η ερωτική επαφή είναι καταλυτική για το άγχος. Και ως σεξ, αλλά και η γενικότερη συναναστροφή με τον/την σύντροφό σου.

Και αυτό.

Γκόνγκορ, σε γενικές γραμμές το πρόβλημα σου θέλει πιο συστηματική αντιμετώπιση - δηλ. όχι δύο μέρες πριν. Το άγχος λειτουργεί σε πολλά επίπεδα, γι'αυτό καλό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον ειδικό, πέρα από το φόρουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...