Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ηθελα ενα video παο το utube και ειπα να το κατεβασω μιας και δεν ηξερα ενα θα αντεχε η dsl για τοση πολλη ωρα.

το προγραμμα ελεγε οτι το αρχειο ηταν 3  και κατι gb

O51WwyZ.png

αλλα το τελικο αρχειο βγηκε καπως ετσι

LC5VgHn.png

οποτε οι ερωτησεις ειναι: τι εγινε και πως το μικρυνω?

thanks

Δημοσ.

σου βγηκε τοσο μεγαλο γιατι του ειπες να το κανει convert to mkv. αν το αφηνες σαν youtube video (flv), θα ηταν 3 και κατι gb. επισης αν θες πιο λιγο απο 3gb αλλαζεις το quality

• Like 1
Δημοσ.

σου βγηκε τοσο μεγαλο γιατι του ειπες να το κανει conver to mkv. αν το αφηνες σαν youtube video (flv), θα ηταν 3 και κατι gb. επισης αν θες πιο λιγο απο 3gb αλλαζεις το quality

αααα, ωστε εεετσι

Να συμπληρώσω στο μήνυμα του VasKag: Αν ήταν ήδη 720p, θα στο κατέβαζε σε MP4, όχι FLV. FLV είναι η 480p ποιότητα μόνο.

okay

bonus ερωτηση: σε mp4 θα εκανε λιγοτερη ωρα για να το κανει αρχειο?

*πηρε 2 ωρες (περιπου) για να γινει mkv.

thanks

Δημοσ.

Αν δεν επιλέξεις ΚΑΙ convert, τότε ο συνολικός χρόνος θα είναι μόνο όσος χρειάζεται για να γίνει το download, τίποτα παραπάνω.

MP4 δε σε βολεύει; Γιατί θέλεις οπωσδήποτε MKV;

Δημοσ.

βασικα, το "convert to format" πρεπει να μην το επιλεξεις αν θες μικρο μεγεθος. γιατι οπως ειπε και ο parsifal, το high definition θα σου δωσει αυτοματα mp4, τωρα αν θες πιο μικρο αρχειο απο 3 gb αλλαζεις τις ρυθμισεις εκει που λεει "download in quality" (σε συναρτηση βεβαια με την ποιοτητα)

Δημοσ.

Περίεργο που σου εμφανίζει το συγκεκριμένο video με μέγεθος πάνω από 3GB. Εγώ χρησιμοποιώ άλλη μέθοδο για να κατεβάζω YouTube videos (Firefox GreaseMonkey addon + αυτό το userscript) και για τη μέγιστη ποιότητα του video (720p MP4) μου το υπολόγισε ~ 2.3GB... :-/

post-43041-0-70238000-1365950884_thumb.png

Δημοσ.

okay

ποιους downloader εχετε?

thnaks

Tελικα ειχατε δικιο.

Tο αφησα χωρις convert και μου εμφανισε ενα αρχειο mp4/mpeg-4/[email protected] 

τωρα αν θα παιζει στο ps3 ειναι αλλη υποθεση

thanks

καινουργιο προβλημα

κατεβασα το παρακατω αρχειο για να κανω δοκιμες αλλα μου βγηκε double the fun

http://www.youtube.com/watch?v=BHDJm1D2ELw

GRB6MlW.png

τι φταει και κατεβηκε ετσι?

thanks

Δημοσ.

3 players δοκιμασα...

:(

Πρόβλημα στον player σου; Το κατέβασα κι εγώ σε 720p και 1080p, μια χαρά παίξανε στον MPC-HC...

κατεβασα το script (σου) και δειχνει τελειο!

thanks

Δημοσ.

Το ξανακατέβασες με τη μέθοδο που ανέφερα πιο πάνω; Είχε πάλι διαφορά στο μέγεθος, σε σχέση με το YouTube Video Downloader;

Δημοσ.

Το ξανακατέβασες με τη μέθοδο που ανέφερα πιο πάνω; Είχε πάλι διαφορά στο μέγεθος, σε σχέση με το YouTube Video Downloader;

οχι, κατεβασα το evil dead, που μου το εδειχνε διπλο. Μια shared 5αρα dsl εχω και δεν μπορω να κατεβαζω gb με το ετσι θελω...

:)

τα μεγεθη στα υπολοιπα βιντεακια ειναι σωστα.

Π.χ το 720p wolverine trailer ηταν κοντα στα 50mb αλλα οταν το εκανα convert Μου το ανεβασε στα 170mb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...