Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα ασχολείστε μαζί της;

Η φόλα θα είναι η καλύτερη δυνατή μοίρα για το σκυλάκι, αν συνεχίσει να είναι μαζί της.

Το λυπάμαι το δύστυχο, καταδικασμένο...

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κλασικη βλαχοελληναραδικη νοοτροπια σε ολο τησ το μεγαλιο. κατσε να ερθω εγω στο διπλανο τοιχο απο το διαμερισμα που εισαι να βαλω ενα δυνατο ηχειο στη διαπασον οταν δεν ειναι ωρεσ κοινησ ησηχιασ να τρεμουν και τα ντουβαρια απο το θορυβο και τραβα μιλα μου μετα για δικαιοματα και ωρεσ κοινησ ησηχιασ. οτι να ναι.

Δημοσ.

Ακόμα ασχολείστε μαζί της;

Η φόλα θα είναι η καλύτερη δυνατή μοίρα για το σκυλάκι, αν συνεχίσει να είναι μαζί της.

Το λυπάμαι το δύστυχο, καταδικασμένο...

φολα να φας εσυ και να ειναι και δυνατη ........ δεν σ μιλησα με τετοιο τροπο ωστε να μ μιλας ετσι ....ευχομαι ολα στην ζωη σ να σ πανε σκατα  και μεινεις μονος σ γτ αυτο αξιζεις 

Δημοσ.

φολα να φας εσυ και να ειναι και δυνατη ........ δεν σ μιλησα με τετοιο τροπο ωστε να μ μιλας ετσι ....ευχομαι ολα στην ζωη σ να σ πανε σκατα  και μεινεις μονος σ γτ αυτο αξιζεις 

Eλα ρε, αυτα δεν τα λεγαμε ουτε στο δημοτικο......

Θα κλαιει το Γκρι αλογο τωρα...... :P

• Like 4
Δημοσ.

ελα πιστεψε με δεν εχω θεμα ...... πολυ το κανουν και λιγοι ενοχλουνται οποιος θελει φουλ ησυχια ολη μερα να παει να μεινει σε νεκροταφειο 

Δημοσ.

Μονος οπως το σκυλι της ζαιρα96 στο μπαλκονι.

Να ακουει τα ντραμς του γειτονα και τα παιδια που παιζουν

μπαλα κοιταζοντας μελαγχολικα το πεοδρομιο.

• Like 6
Δημοσ.

το σκυλι μ δεν μενει ολη μερα μονο του μονοο 3 ωρες το πρωι 

Δημοσ.

humor και μεγαλοψυχια confirmed

καπως ετσι μεγαλωσε και ο Ανεστοπουλος

Δημοσ.

Το οτι ένας σκύλος φωνάζει έξω σε ώρες μη κοινής ησυχίας δεν σημαίνει οτι δεν θα ενοχληθεί κάποιος από τον θόρυβο. Απλά αν φωνάζει σε ώρες κοινής ησυχίας, αυτός που ενοχλείται μπορεί να προσφύγει νομικώς έχοντας έναν λόγο παραπάνω και αυξάνονται οι πιθανότητες να επιβληθούν κυρώσεις σε εσένα, αυτό δε σημαίνει φυσικά πως όταν δεν είμαστε σε ώρες κοινής ησυχίας κάνουμε οτι θέλουμε προκαλούμε όσο θόρυβο θέλουμε.

Στην Ελλάδα όμως οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό σημαίνει. Μα τη παναγία αν είχα λεφτά θα αγόραζα μια τουρμπίνα από αεροπλάνο με τα παρελκόμενα και κηροζίνη και θα έκανα δοκιμές ισχύος. Έχω ένα που@##@παιδο στη γειτονιά με ένα γ@μημένο παπί με "Sebring" τρύπια κ με το που τελειώσει η ώρα κοινής ησυχίας τραβάει μαρσαρίσματα. Κάθε φορά που μπαίνει ανοιξη και ανοίγω παράθυρα, καταριέμαι 3 πράγματα. Τα σκυλιά, τα παπάκια με τις εξατμίσεις σαν το μ##$ι της μάνας του τσόγλανου,και τη γύρη.

• Like 6
Δημοσ.

ααα δηλ εσυ αν εμενες διπλα σε ενα δημοτικο σχολειο θα τους εκανες φασαρια γτ παιζουν τα παιδια ???? το πρωι ??

Πάλι προσπαθείς να αποφύγεις τις ευθύνες σου θέτοντας άκυρα παραδείγματα.

Πρώτον για το σχολείο υπάρχει ειδικό νομικό καθεστώς και όσες προσφυγές και να κάνεις δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Δεύτερον αν βλέπεις οτι υπάρχει ένα σχολείο δίπλα από το σπίτι που σχεδιάζεις να ενοικιάσεις/αγοράσεις για να μείνεις και σε ενοχλεί ο θόρυβος του σχολείου, τότε δεν πηγαίνεις εκεί, ψάχνεις αλλού κατοικία. Αν πας να μείνεις δεν σου φταίει το σχολείο μετά. Αυτή η περίπτωση απέχει παράσάγγας από έναν κάτοικο στην πολυκατοικία που θα κάνει τις βλακείες του και θα ενοχλεί τους άλλους.

Τρίτον, μ' αρέσει που λες οτι θα τους έκανα φασαρία επειδή παίζουν τα παιδιά. Αν με ενοχλεί κάποιος δεν θα παω να του κάνω φασαρία αλλά θα του μιλήσω ευγενικά.

Τώρα το οτι πήγε ο γείτονας σε εσένα και ήταν αγενής, κακώς ήταν κατ΄ εμέ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είχε άδικο στα περι θορύβου.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι προσπαθείς να αποφύγεις τις ευθύνες σου θέτοντας άκυρα παραδείγματα.

Πρώτον για το σχολείο υπάρχει ειδικό νομικό καθεστώς και όσες προσφυγές και να κάνεις δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Δεύτερον αν βλέπεις οτι υπάρχει ένα σχολείο δίπλα από το σπίτι που σχεδιάζεις να ενοικιάσεις/αγοράσεις για να μείνεις και σε ενοχλεί ο θόρυβος του σχολείου, τότε δεν πηγαίνεις εκεί, ψάχνεις αλλού κατοικία. Αν πας να μείνεις δεν σου φταίει το σχολείο μετά. Αυτή η περίπτωση απέχει παράσάγγας από έναν κάτοικο στην πολυκατοικία που θα κάνει τις βλακείες του και θα ενοχλεί τους άλλους.

Τρίτον, μ' αρέσει που λες οτι θα τους έκανα φασαρία επειδή παίζουν τα παιδιά. Αν με ενοχλεί κάποιος δεν θα παω να του κάνω φασαρία αλλά θα του μιλήσω ευγενικά.

Τώρα το οτι πήγε ο γείτονας σε εσένα και ήταν αγενής, κακώς ήταν κατ΄ εμέ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είχε άδικο στα περι θορύβου.

εγω δεν ειπα οτι δεν φταιω που αφηνω το σκυλι να γαυγιζει .... αλλα ειναι λιγο αδικο να μ κνουν εμενα παρατηρηση για το σκυλι και να μν κανουν παρατηρηση και στα παιδακια που παιζουν ... μονο και μονο επειδη εγω εχω σκυλο .... δηλ ελεος 

Δημοσ.

εγω δεν ειπα οτι δεν φταιω που αφηνω το σκυλι να γαυγιζει .... αλλα ειναι λιγο αδικο να μ κνουν εμενα παρατηρηση για το σκυλι και να μν κανουν παρατηρηση και στα παιδακια που παιζουν ... μονο και μονο επειδη εγω εχω σκυλο .... δηλ ελεος 

Kαταλαβαινεις τι λες ή απλα τρολαρεις τωρα....... ???  :-( 

• Like 1
Δημοσ.

Ο σκύλος σου ενοχλεί, αυτό γιατί δε μπορείς να το καταλάβεις. Το ότι είναι "μαλάκας" αυτός που σου κάνει την παρατήρηση δεν κάνει τα επιχειρήματά του άκυρα. Για την κατάσταση του σκύλου σου φταίς εσύ αποκλείστικα, γιατί δε τον παίρνεις μαζί στο φοιτητικό σου σπίτι στο κάτω-κάτω; Σου είναι πολύ βάρος; Ή έχεις τόσο πολύ διάβασμα και τόσο λίγο χρόνο ως φοιτήτρια που δε μπορείς να έχεις σκύλο; Αν πάθει κάτι ο σκύλος σου από φόλα, η μισή ευθύνη θα είναι δική σου, μπορείς να το καταλάβεις αυτό; Εγώ προσωπικά αν ο σκύλος σου ήταν προσβάσιμος πχ αυλή κτλ δε θα του πέταγα φόλα ούτε θα τον σκότωνα γιατί το ζωντανό δε μου φταίει σε τίποτα. Θα στον απήγαγα και θα τον έδινα σε ένα καταφύγιο ή μια οικογένεια που αρμόζει για σκύλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...