stra777 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλήμερα Προχθες μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα: εχω ενα σταθερο Η/Υ και ενα notebook, στο Notebook εκανα format(windows 7 premium) και τοποθετηθηκαν ολοι οι drivers. το προβλημα αρχιζει τωρα,ενω στον σταθερο Η/Υ εχω κανονικα internet οταν παω να μπω απο το notebook με το ασυρματο δικτυο δινοντας τον καταλληλο κωδικο που εχω βαλει δεν συνδεεται με τιποτα αλλα ταυτοχρονα χανεται και το ιντερνετ απο τον σταθερο Η/Υ, με αποτελεσμα να χρειαζεται να κανω επανεκκινηση το router. Μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι οταν στον router εχω ενεργοποιημενη στην επιλογη encryption το "use wpa-psk encrytion" απο το notebook δεν μπορω να συνδεθω. Οταν το γυρισω σε encryption wep τοτε μου επιτρεπει να συνδεθω χωρισ κανενα προβλημα.πριν το φορματ ολα δουλευαν ρολοι χωρισ κανενα προβλημα(με την επιλογη wpa-psk).Το ολο προβλημα εμφανιστηκε μετα το format που εγινε στο notebook αλλα δεν μπορω να καταλαβω που μπορει να οφειλεται. εχω δοκιμασει αρκετους drivers για την ασυρματη καρτα δικτυου αλλα δεν βρισκω λυση. καμια ιδεα? ευχαριστώ.
leonidas_fs Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Θα σου πρότεινα να αλλάξεις κωδικοποίηση στο router, αλλα μας είπες οτι το έκανες και οτι δούλεψε. Και εγω κάποτε είχα παρόμοιο πρόβλημα, αλλα ήταν απο σύνδεση σε κινητό. Δεν μπορούσα να συνδεθώ απο το κινητό στο WiFI του σπιτιού.. Εν τέλει ολα οκ τώρα που άλλαξες την κωδικοποίηση;
Redshift Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 κανε hard reset το ρουτερ κ δοκιμασε ξανα μην διανοηθεις να βαλεις wep
stra777 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλημερα και παλι Mε την κωδικοποιηση wep παιζει αλλα οταν το γυρισω σε wpa-psk δεν συνδεεται και χανει την συνδεση και στον σταθαρο Η/Υ. εκανα reset πιεζοντασ με μια καρφιτσα την τρυπουλα στο router που γραφει reset, υπαρχει και αλλος τροπος?τι εννοεις hard reset? από ότι διάβασα δίνουν 3 διαφορετικές λύσεις update firmware router αλλαγή ρυθμίσεων στον router από dhcp σε static κλπ. αλλαγή router θα προσπαθήσω να δοκιμάσω για αρχή την 1η επιλογή και βλέπουμε, αν κανείς άλλος έχει καμιά πρόταση με μεγάλη μου χαρά θα τη ακούσω.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 thomson εχεις να υποθεσω.αμα βαλεις Use wpa-psk encryption αλλα απο κατω δοκιμασε με σκετο wpa μετα με σκετο wpa2 και μετα με wpa/wpa2. για firmware update μπορεις να κατεβασεις αν και ενα site βλεπω οτι δεν λειτουργει αλλα πες μας ποιο μοντελο εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα