geork Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το πρόβλημα μου έχει ώς εξής. Από όταν παρέλαβα το tablet και άρχισα να το χρησιμοποιώ, παρατήρησα το παρακάτω φαινόμενο Συνδέετε κανονικά στο wifi του σπιτιού (wpa2 AES), όμως αποσυνδέεται μετά από λίγα λεπτά. Στις ρυθμίσεις wifi του tablet μου γράφει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον έλεγχο ταυτότητας ή άλλες φορές γράφει ότι το δίκτυο είναι απλά αποθηκευμένο. Όταν αποσυνδέεται μένει εκτός για περίπου 2 λεπτά και μετά ξανασυνδέεται αυτόματα και πάλι απο την αρχή. Έχω κάνει πάρα-πάρα πολλούς συνδυασμούς στις ρυθμίσεις του router με σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα...Το Tablet είναι κανονικά το μοντέλο Maxsun m81. Δηλαδή τρεις λαλούν... Άντε να βρεί κανείς πληροφορίες online, ούτε τον κατασκευαστή δεν μπορώ να βρώ... (όχι πραγματικά δεν μπορώ να τον βρώ μπάς και υπήρχε κανα update...). Για pl@iσιο ούτε λόγος... Ήδη παίξαμε λάθος αφού κατα την αγορά δεν ήξεραν 100% εαν έχει προεγκατεστημένο το play store... Βέβαια το θέμα του play store λύθηκε με τους γνωστούς τρόπους (root κτλ). Αnyway, ξέρω να σας πώ για το tablet ότι τρέχει 4.0.4 και ότι 'φοράει' rk29sdk. Οποιαδήποτε πληροφορία όσων αφορά το wifi , θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ...
ala Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 φιλε βρήκες άκρη γιατι και εγω για αυτο το προβλημα ψαχνω λυση.αν ναι βοηθα γιατί μου ερχεται να πετάξω σε κανα τοίχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα