Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Παίρνει/έχει πάρει κανείς από εδώ βιταμίνη c (αναβράζοντα δίσκια απ' το φαρμακείο); Δίνει καθόλου ενέργεια; Θέλω να πάρω για 10 μέρες αλλά είμαι κάπως διστακτική, σκεπτόμενη μήπως δημιουργηθούν κάποιες παρενέργειες από πιθανή υπερβιταμίνωση και μήπως φέρνει ταχυπαλμίες (?). Βέβαια για ποσότητες κλπ θα ρωτήσω και τον φαρμακοποιό. Καμιά γνώμη; (ξέρω ότι μάλλον οι περισσότεροι θα είστε αντίθετοι με την ιδέα των βιταμινών γενικότερα αλλά όπως έγραψα ενδιαφέρομαι για το διάστημα 10 ημερών μόνο). 

Δημοσ.

Οχι βεβαια η βιταμινη c δεν σου δινει ενεργεια.

Τρως υδατανθρακες? μακαρονια,ρυζια,φρουτα?

Εκει ειναι η ενεργεια,οχι στα αναβραζοντα δισκια.

• Like 1
Δημοσ.

μονο οταν ειμαι αρωστη παιρνω depon ή ασπιρινη με βιταμινη c.φαε καμια φραουλα και κανενα πορτοκαλακι καλυτερη δουλεια θα κανεις.

Δημοσ.

αμα θες τοσο πολυ να παρεις απλα βιταμινη c, δεν θα ηταν καλυτερο να φας κανα πορτοκαλακι η ολα τα υπολοιπα που την περιεχουν; λεω εγω τωρα..

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7_C

http://www.clickatlife.gr/story.aspx?id=2171792

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Παίρνει/έχει πάρει κανείς από εδώ βιταμίνη c (αναβράζοντα δίσκια απ' το φαρμακείο); Δίνει καθόλου ενέργεια; Θέλω να πάρω για 10 μέρες αλλά είμαι κάπως διστακτική, σκεπτόμενη μήπως δημιουργηθούν κάποιες παρενέργειες από πιθανή υπερβιταμίνωση και μήπως φέρνει ταχυπαλμίες (?). Βέβαια για ποσότητες κλπ θα ρωτήσω και τον φαρμακοποιό. Καμιά γνώμη; (ξέρω ότι μάλλον οι περισσότεροι θα είστε αντίθετοι με την ιδέα των βιταμινών γενικότερα αλλά όπως έγραψα ενδιαφέρομαι για το διάστημα 10 ημερών μόνο). 

Δεν παθαίνεις απολύτως τίποτα για 10 μέρες..Ακόμη και αν έτρωγες ένα κουτί αναβράζουσες τη μέρα για ένα χρόνο δε θα πάθαινες τίποτα..Σοβαρά μιλάω.

Αλλά μόνο η c δεν πρόκειται να σε βοηθήσει ιδιαίτερα..

Καλύτερα πάρε μια πολυβιταμίνη αν νοιώθεις πεσμένη,αλλά σε 10 μέρες δε θα κάνει τίποτα.Οι διατροφικές ελείψεις μπορεί να πάρουν μήνες ή και χρόνια για να καλυφθούν.

Αυτή εδώ συγκεκριμένα έχει πολύ καλές κριτικές.

http://www.amazon.co.uk/Solgar-Formula-VM-75-%C2%AE-Tablets/dp/B0016K108E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366041177&sr=8-1&keywords=solgar+vm75

Δημοσ.

Εμένα μου τις πρότεινε ο γιατρός για να μην αρρωσταίνω βαριά (ίσως και για placebo, δε ξέρω). Πέρυσι πράγματι όλο το χειμώνα μια φορά αρρώστησα κι αυτή πολύ λίγο. Το καλοκαίρι της έκοψα και ξαναάρχισα τον Οκτώβρη. Φέτος όμως το χειμώνα αρρώστησα 4 φορές εκ των όποιον η τελευταία (πριν κάτι μέρες) με πυρετό 39-40 και γενικότερα με πήρε πολύ άσχημα. Γενικά δεν καταλαβαίνω και κάποια διάφορα όταν τις παίρνω. Παρενέργειες δεν έχω καταλάβει καμία.

Χρησιμοποιώ τις CalciVita ή τις Cebion, οποίες έχει στο φαρμακείο. Και παίρνω μια το πρωί, νηστικός και μερικές φορές και μια το απόγευμα.

Δημοσ.

Εγω ξέρω οτι ένα ακτινίδιο την ημέρα σου δίνει όλη την βιταμίνη C που χρειάζεσαι. Επίσης είναι και δύο μπουκές, σε δύο λεπτά τέλειωσες, πιο πολυ κάνει το χάπι να διαλυθεί στο νερό.

Δημοσ.

κοιτα βιταμινες μπορεις να παρεις και χωρις συνταγη, παρε καλυτερα πολυβιταμινες και παραλληλα φτιαξε λιγο την διατροφη σου. τα πολλα λιπαρα και υδατανθρακες σε βαρενουν και σε κοιμιζουν. για να δεις αποτελεσματα συνδιασε οσο γινεται βιταμινες και φρουτα/λαχανικα και ελαφρια διατροφη. μεσα σε 10 μερες ισα που θα αρχισεις να βλεπεις αποτελεσμα λογω των βιταμινων καλυτερα να τις παρεις για ενα μηνα τουλαχιστον. επισης τσεκαρε μηπως εχεις καμια αναιμια και χρειαζεσαι σιδηρο.

Δημοσ.

Βιταμίνη C μπορείς να πάρεις όση θες, ο οργανισμός σου θα χρησιμοποιήσει όση του χρειάζεται και την υπόλοιπη θα την αποβάλει με τα ούρα. Η βιταμίνη C xρησιμοποιείται κυρίως για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Πες μας το λόγο που θες βιταμίνες να σου προτείνουμε κάτι πιο στοχευμένο.

Δημοσ.

Εγω ξέρω οτι ένα ακτινίδιο την ημέρα σου δίνει όλη την βιταμίνη C που χρειάζεσαι. Επίσης είναι και δύο μπουκές, σε δύο λεπτά τέλειωσες, πιο πολυ κάνει το χάπι να διαλυθεί στο νερό.

Σορρι κιολας αλλα με ενα ακτινιδιο την ημερα, δε το γλυτωνεις το κοψιμο... :P

Δημοσ.

Ζητώ συγνώμη στον TS που παρεμβαίνω, αλλά είναι κάτι σχετικό.

Λοιπόν, τον τελευταίο καιρό έχω καταπτώσεις (δεν ξέρω αν το λέω καλά). Ζαλάδες, δεν έχω διάθεση για τίποτα κλπ.

Δεν θα έλεγα πως έχω την καλύτερη διατροφή, αλλά σπάνια τρώω κι έξω.

Είναι κάποια βιταμίνη που θα μπορούσε να με βοηθήσει;

Να αναφέρω πως κάθομαι πολλές (6-7) ώρες μπροστά στον υπολογιστή καθημερινά, κάτι που πιθανότατα να επηρεάζει τα παραπάνω.

Δημοσ.

Ελάτωσε τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή και ειδικά πριν τον ύπνο.Να κοιμασαι  7 ωρες τουλάχιστον.

Σχετικά με τις βιταμίνες, υποθέτω οι του συμπλέγματος Β (οχι καροτινη) ισως βοηθούν το νευρικό σύστημα που φθείρεται με τις πολλές ώρες στο η/υ, αν ξέρει καποιος καλύτερα ας πεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...