Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αμα εχει τυχει σε κανενας σας αυτο που επαθα και εγω

ενας απο κρητη μου εστειλε κατι πραματα για το μηχανακι μου +φωνησαμε οτι ηταν να παρω

απο αυτον και μου λεει θα ειναι 3 δεματα ε περιμενω 2μερες παω στην γενικη και βλεπω 1 μονο

δεμα ε λογικα μεσα θα ειναι τα αλλα λεω πληρωνω και οταν ανοιγω βρηκα μονο κατι πλαστικα για το

μηχανακι μου που αυτα με ειπε τζαμπα θα μου τα δωσει (θεος να τα κανει πλαστικα σπασμενα ολα)

και τα πραματα που θα με εστελνε ειδα φωτογραφιες ολα καλα ηταν και που λετε τον περνω τηλ

και με λεει την δευτερα θα τα εχεις ε πηγα σημερα παλι τιποτα ...μαλλον παιζει αυτος να κανει

π*****τιες και εγω λευτα εχω δωσει και πραγματα δεν πηρα!! παιζει να μπορω να κανω καμια μυνηση

η να τον πω τιποτα να τρομαξει και να τα στειλει ? βοηθεια παιδια καιγομε!!!

Δημοσ.

Πάνε τα λεφτά. Δυστυχώς, αυτού του τύπου οι συναλλαγές έχουν ένα ρίσκο. Ότι και να κάνεις. Ε, στην δικιά σου περίπτωση (μάλλον) δεν έκατσε καλά.

Δημοσ.

Το θέμα με την Γενική Ταχυδρομική ποιο είναι;

Δεν υπαρχει θεμα με την Γενική Ταχυδρομική απλα το τιτλος του θέματος ειναι άκυρος.

Δημοσ.

Αντικαταβολή, τόσες φορές το χουν γράψει άλλοι insomniacs εδώ μέσα. Πως εμπιστεύστε και στέλνετε τα λεφτά σας δεν ξέρω. Μάλλον έχετε λεφτά για πέταμα.

• Like 1
Δημοσ.

Με αντικαταβολή ήταν η αγοραπωλησία. Απλά ο πωλητής έβαλε αηδίες μέσ' το πακέτο αντί γι αυτό που έπρεπε.

Δημοσ.

Περίμενες τρία πακέτα. Ήρθε μόνο ένα. Δε πληρώνεις και τον παίρνεις τηλέφωνο. 100% δικό σου λάθος.

Δημοσ.

Αγορές από ιδιώτες

ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Τα υπόλοιπα είναι: ουκ  άνευ

Δεν είναι απόλυτο.

Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές εκ του μακρόθεν και ευτυχώς έχω πέσει σε καλά άτομα ως τώρα.

Αντιστοίχως,δεν έχω κοροϊδέψει κάποιον που του έστειλα πράγματα.Ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...