Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αμα εχει τυχει σε κανενας σας αυτο που επαθα και εγω ενας απο κρητη μου εστειλε κατι πραματα για το μηχανακι μου +φωνησαμε οτι ηταν να παρω απο αυτον και μου λεει θα ειναι 3 δεματα ε περιμενω 2μερες παω στην γενικη και βλεπω 1 μονο δεμα ε λογικα μεσα θα ειναι τα αλλα λεω πληρωνω και οταν ανοιγω βρηκα μονο κατι πλαστικα για το μηχανακι μου που αυτα με ειπε τζαμπα θα μου τα δωσει (θεος να τα κανει πλαστικα σπασμενα ολα) και τα πραματα που θα με εστελνε ειδα φωτογραφιες ολα καλα ηταν και που λετε τον περνω τηλ και με λεει την δευτερα θα τα εχεις ε πηγα σημερα παλι τιποτα ...μαλλον παιζει αυτος να κανει π*****τιες και εγω λευτα εχω δωσει και πραγματα δεν πηρα!! παιζει να μπορω να κανω καμια μυνηση η να τον πω τιποτα να τρομαξει και να τα στειλει ? βοηθεια παιδια καιγομε!!!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ο μονος που θα τρομαξει σε αυτην την περίπτωση εισαι εσυ γιατι τα χρήματα πέταξαν και πανε.
kalogeros Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το θέμα με την Γενική Ταχυδρομική ποιο είναι;
Haldol Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πάνε τα λεφτά. Δυστυχώς, αυτού του τύπου οι συναλλαγές έχουν ένα ρίσκο. Ότι και να κάνεις. Ε, στην δικιά σου περίπτωση (μάλλον) δεν έκατσε καλά.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το θέμα με την Γενική Ταχυδρομική ποιο είναι; Δεν υπαρχει θεμα με την Γενική Ταχυδρομική απλα το τιτλος του θέματος ειναι άκυρος.
z4rx07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αντικαταβολή, τόσες φορές το χουν γράψει άλλοι insomniacs εδώ μέσα. Πως εμπιστεύστε και στέλνετε τα λεφτά σας δεν ξέρω. Μάλλον έχετε λεφτά για πέταμα. 1
Haldol Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Με αντικαταβολή ήταν η αγοραπωλησία. Απλά ο πωλητής έβαλε αηδίες μέσ' το πακέτο αντί γι αυτό που έπρεπε.
Finn Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Περίμενες τρία πακέτα. Ήρθε μόνο ένα. Δε πληρώνεις και τον παίρνεις τηλέφωνο. 100% δικό σου λάθος.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αγορές από ιδιώτες ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ Τα υπόλοιπα είναι: ουκ του άνευ
qwertyqwerty Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αγορές από ιδιώτες ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ Τα υπόλοιπα είναι: ουκ άνευ Δεν είναι απόλυτο. Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές εκ του μακρόθεν και ευτυχώς έχω πέσει σε καλά άτομα ως τώρα. Αντιστοίχως,δεν έχω κοροϊδέψει κάποιον που του έστειλα πράγματα.Ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα