ozric Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, ξέρουμε τίποτα γι αυτό το smartphone? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=62710&selectedCategoryId=93&banner=8433 Σκέφτομαι να το πάρω με επιδότηση απο το γερμανό και θα ήθελα την γνώμη σας γιατί απο συσκευές δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
driftingcris Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το εχει ενας φιλος μου και η οθονη του ειναι πολυ κουραστικη για τα ματια... Δες κανενα αλλο καλυτερα. Περνεις και καλυτερο με αυτα τα λεφτα αν δεν κανω λαθος Το xperia tipo να παρεις. Αξιζει καθε ευρω, και ειναι πολυ καλο κινητο
ozric Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν το έχει ο Γερμανός απ ότι βλέπω και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι φίλος οπότε θα ήθελα να επιλέξω κάτι από αυτόν. Έχουμε καμιά άλλη πρόταση?
driftingcris Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν μπορει να το παραγγελει? Για εμενα σε αυτα τα λεφτα μονο το tipo αξιζει
ozric Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν το έχει ο Γερμανός απ ότι βλέπω και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι φίλος οπότε θα ήθελα να επιλέξω κάτι από αυτόν. Έχουμε καμιά άλλη πρόταση? Λάθος το έχει Γερμανός.Θα πάω να το δω από κοντά. Ευχαριστώ Αν υπάρχει άλλη πρόταση δεκτή...
ozric Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 1,62 w/kg SAR (στο κεφάλι) που έχει το xperia tipo δεν είναι όμως για να τηγανίσεις αυγό? Και επίσης το LG έχει ενσωματωμένη μνήμη 1,7 gb ,το tipo πόσο έχει??
driftingcris Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Site: http://www.skroutz.gr/s/2177955/Sony-Xperia-Tipo.html">Εσωτερική Μνήμη 2500 MB Ναι οντως τωρα που το λες. Εγω εχω το Site: http://www.skroutz.gr/s/363403/Sony-Ericsson-Xperia-mini-pro.html">mini pro που εχει 1ghz επεξεργαστη και δεικτη sar 0.46. Δεν ξερω αμα το βρεις τωρα γιατι στο σκρουτζ τωρα τουλαχιστον δεν το εχει. Το ειχα παρει 150 απο κωτσοβολο
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Και γιατί να μη κοιτάξει κανείς αυτό? http://www.amazon.co.uk/Vodafone-Huawei-Ascend-Smartphone-Silver/dp/B0089C9H4G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366151194&sr=8-1&keywords=huawei+ascend+g300
dimopou Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλησπέρα OZRIC, εγώ θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις ξανά το LG... Στα ίδια ακριβώς λεφτά μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο κινητό. Εμένα πήρε ένα φιλαράκι μου το miro της sony και είναι πολύ ευχαριστημένος, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Μόνο και μόνο να σκεφτείς τα 2 παραπάνω μεγαπίξελ στην κάμερα και τη μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη (4gb) είσαι καλύτερα. Καλές αγορές!!!
therion13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εντάξει πάμε να αγοράσουμε ένα κινητό αλλά να σκεφτόμαστε και άλλα πράγματα εκτος από χαρακτηριστικά. Δηλ. τα Nokia λένε πως είναι γερά κινητά. ο αδερφός μου πήρε ενα Sony xperia mini και του έπεσε μια φορα κάτω και έσπασε η οθόνη (το ίδιο με αλλα 4 άτομα που ξέρω). Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το lg optimus l3 ii διότι τώρα εχω εδώ και 4-5 χρόνια το lg kp500 cookie και μου έχει πέσει άπειρες φορές και δεν έπαθε τιποτα και απο αυτο πιστεύω πως η lg φτιάχνει καλά κινητά και οχι σαν τα φτηνιάρικα απο υλικό όπως η Sony. Θέλω να ακουσω και δικέ σας γνώμες όσοι έχετε Sony το πόσο καλα είναι
driftingcris Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εντάξει πάμε να αγοράσουμε ένα κινητό αλλά να σκεφτόμαστε και άλλα πράγματα εκτος από χαρακτηριστικά. Δηλ. τα Nokia λένε πως είναι γερά κινητά. ο αδερφός μου πήρε ενα Sony xperia mini και του έπεσε μια φορα κάτω και έσπασε η οθόνη (το ίδιο με αλλα 4 άτομα που ξέρω). Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το lg optimus l3 ii διότι τώρα εχω εδώ και 4-5 χρόνια το lg kp500 cookie και μου έχει πέσει άπειρες φορές και δεν έπαθε τιποτα και απο αυτο πιστεύω πως η lg φτιάχνει καλά κινητά και οχι σαν τα φτηνιάρικα απο υλικό όπως η Sony. Θέλω να ακουσω και δικέ σας γνώμες όσοι έχετε Sony το πόσο καλα είναι Εγω εχω το mini pro της sony. Και εμενα μου εχει πεσει παρα πολλες φορες και δεν εχει παθει τιποτα. Εκτος απο κατι γρατζουνιες φυσικα. Εχει πολυ μικρο δεικτη sar, εχει πολυ καλη καμερα για 5mp. Το l3 μην το παρεις. Εχει πολυ χαλια οθονη. Βαλε διπλα διπλα το l3 Με το mini pro και θα δεις. 1
Millennium Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 @therion13 πολύ ατζαμήδες οι γνωστοί σου...και τόσοι με xperia mini... Το l3 ii ούτε εγώ το προτείνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα