djnoizeteck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Τις καλησπέρες μου! Λοιπόν τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσσια, υποτίθεται είσαι μια απο τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στον κόσμο, τι μ@λ@κίες είναι αυτές? :mad: Τι εννοώ .... Ξυπνάω όμορφα και ωραία το πρωί, πάω να μπώ facebook και εμφανίζεται ενα error: "Κάποιος ίσως έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας Για να ασφαλίσετε το λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού. Για την προστασία σας, μέχρι να τελειώσετε, δεν μπορεί κανείς να σας δει στο Facebook." Πατάω λοιπόν συνέχεια και μου βγάζει: "Επαληθεύστε την ταυτότητά σας Πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης Σύντομα θα λάβετε στον αριθμό 3069******** ένα SMS με τον κωδικό επιβεβαίωσης. Μόλις λάβετε τον κωδικό, πληκτρολογήστε τον παρακάτω. Ξαναστείλτε τον κωδικό (περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά προτού ζητήσετε νέο κωδικό)" Περιμένω .. περιμένω ... περιμένω ... το sms τίποτα... Το κουμπί που λέει "Ξαναστείλτε τον κωδικό" δέν λειτουργεί, οταν το πατάω μου λέει: "Message Delivery Failed.An error occurred while sending the message" Δοκιμάζω να βάλω εναν οτι να ναι κωδικο για να δω τι θα γινει, μου βγαζει οτι δεν ηταν σωστος κτλπ τα λογικα, και εχει επαληθευση με ταυτότητα, δίπλωμα η κατι αλλα εγγραφα. Επιλεγω επαληθευση με την Αδεια οδηγησης λοιπον, την κανω σαρωση, την ανεβαζω και ολα καλα περιμενω απαντηση. Λαμβανω μια απαντηση που μου λενε πως "δεν μπορουν να με βοηθησουν αμα δεν λαβουν τα καταλληλα εγγραφα που να φενονται Ονοματεπονυμο, φωτογραφια και ημερομηνια γεννησης (εντομεταξυ στο διπλωμα φενοταν ολα) Δε βαριέσαι λέω, ξανακάντο, με ταυτότητα αυτή τη φορά. Την σαρώνω την στέλνω περιμένω απάντηση μεχρι σήμερα το μεσημέρι απο χθές το μεσημέρι, τίποτα ακόμα. Το sms εξακολουθεί να μην έρχεται, το κουμπί ξαναστείλτε τον κωδικό εξακολουθεί να μην δουλεύει, εχω ξεψαχνίσει όλα τα forums με τοσο googlάρισμα απο χθές και δεν εχω βρεί κάτι που να βοηθάει και άκρη δεν βγάζω. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Εχω απογοητευτεί τελείως, λόγο δουλειάς το facebook ειναι ενα "εργαλείο" που πραγματικά χρειάζομαι, και αν χτυπα ξύλο κατι πάει στραβά, θα χάσω 4,200 profiles που είχα add μαζί και μια σελίδα και μετά χάθηκα ... Eυχαριστώ προκαταβολικά...
c0rpse_grinder Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 περιεργο, μια φορα που χρειαστηκε να το κανω αυτο ελαβα αμεσα το sms :/ ισως να επικονωνησεις με το support του facebook για το προβλημα σου να το διαχειριστουν αυτοι? 1
djnoizeteck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πώς όμως για? Δεν μπορω να βρώ καπου για να τους πω το πρόβλημα μου! Στο help center δεν εχει contact, μόνο έτοιμες απαντήσεις!
c0rpse_grinder Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πώς όμως για? Δεν μπορω να βρώ καπου για να τους πω το πρόβλημα μου! Στο help center δεν εχει contact, μόνο έτοιμες απαντήσεις! oντως? κανε Add των Zuckerberg και στειλτου ΠΜ χαχαχαχα :-/ θα ριξω μια ματια στο help center και γω μπας και βρω τιποτα
djnoizeteck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι δεν πρεπει να υπάρχει contact απο θες εχω ξεψαχνίσει τα πάντα και δεν έχω βρεί. Μακάρι να υπάρχει και να μήν το είχα δεί
shodan Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μήπως ενεργοποίησες από κάποιο κινητό τη γενήτρια κωδικών; Εγώ όταν το έκανα αυτό είχε χαζέψει το σύστημα και δε μου έστελνε sms παρότι είχα καταχωρημένο τον αριθμό μου.
djnoizeteck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν θυμάμαι δεν νομίζω βασικα, παλιότερα μου έστελνε sms μονο για να με ενημερώσει μόλις εκανα login οτι κάποιος συνδέθηκε αλλα απο οτι θυμαμαι η το ειχα απενεργοποιήσει εγώ η απλα σταμάτησε να λειτουργεί μόνο του, νομίζω το είχα απενεργοποιήσει όμως. Εσύ τί έκανες μετά για να σου έρχονται ξανά sms?
shodan Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πλάκα πλάκα τίποτα... έτυχε μια φορά να θέλω να συνδεθώ από tablet, οπότε έτρεξα την εφαρμογή από το κινητό μου, πήγα στη γενήτρια κωδικών και έβαλα τον κωδικό που είδα. Παραδόξως σήμερα ήθελα να μπω από άλλο browser και μου ήρθε κανονικά μήνυμα..
djnoizeteck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εφόσον δέν μπορώ να μπώ στον λογαριασμό μου όμως για να ενεργοποιήσω κι εγώ την γεννήτρια κωδικών τί μπορώ να κανω? Η δεν χρειάζεται να κανεις log in στον λογαριασμο σου για να την ενεργοποιήσεις? Απο το iPhone παντος δεν με αφηνει να μπω, μου βγαζει οτι ο λογαριασμος μου δεν ειναι διαθεσιμος προς το παρον
shodan Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 χμ.. πρόβλημα τότε.. Περίμενε απάντηση αφού έστειλες ταυτότητα.
djnoizeteck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Διάβασα σε ξένα forums οτι αργούν πάρα πολυ να απαντήσουν δυστυχώς... μακάρι να μην είναι έτσι!
djnoizeteck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Άλλος τρόπος για να επικοινωνήσουμε με το facebook δεν υπάρχει έτσι? :/
Intruder7s Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αυτο με το κουμπι να μην δουλευει δεν ειναι λογικο. Θα μπορουσε να φταιει ο browser.Οσο για το sms...μηπως ειναι θεμα συσκευης? Μηπως η εταιρεια που εχεις στο κινητο για καποιο λογο σου μπλοκαρε το μηνυμα νομιζοντας πως ειναι spam? Τι να πω... Καλη τυχη
djnoizeteck Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δέν νομίζω αφου και φίλος εχει cosmote και του έρχονται κανονικά τα sms με τον κωδικο καθε φορα που μπαινει απο αλλη συσκευή. Οσο για το αν φταίει ο browser, το κουμπι πατιέτε κανονικά απλα μου βγάζει error λέγοντας "Message Delivery Failed.An error occurred while sending the message" Εχω δοκιμάσει και απο αλλο browser παλι το ίδιο, όπως εχω δοκιμάσει να βάλω την sim μου και σε άλλη συσκευή.
djnoizeteck Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Παιδιά ευτυχώς βρήκα λύση. Μου τον ξεκλείδωσαν, δέν μου απάντησαν στα mail κτλπ αλλα λογικά είδαν το mail με την ταυτότητα και το κάνανε. Ούφ, μου έφυγε ενα βάρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις