tolis1983 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) μου το εκανε και μενα αυτο..2 φορες μαλιστα σημερα..ενω την πρωτη φορα ηρθε ο κωδικος την δευτερη που μου ζηταει δεν των παιρνει τον παλιο κωδικο και οταν παταω για νεο μου λεει An error occurred while sending the message Επεξ/σία 24 Μαΐου 2013 από tolis1983
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 θα πω κατι που ισως να ειναι βλακεια ισως και να βοηθησει κατι.καποια στιγμη ενα ατομο ειχε προβλημα με το facebook λογω πολλων λαθος attempts κτλ.πηγαινε να κανει και αυτο το ατομο τα μαγικα του για να το ξεμπλοκαρει και τιποτα.τελικα εκανε ενα Reboot το ρουτερ πηρε νεα ip και καταφερε και προχωρησε την διαδικασια.και ο Proxy αλλαζει την ip.δεν ξερω αν θα κερδισει κατι ο φιλος απλα το λεω.
tolis1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 εχω μπει και απο νετ καφε μεσω wifi αλλα δεν εγινε κατι
tolis1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 τελικα το ξεκλειδωσα και με εκανε μπλοκ για 30 μερες αλλα οχι στα αιτηματα..αλλα στα μυνηματα.εχει καταντησει μακακια το φεισμπουκ.και ολα αυτα σε λογαριασμο 1 βδομαδας.. 1
IamTheLeGeND Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 παιδια , εχω και εγω το ιδιο προβλημα ... δεν μου ερχετε ποτε ο κωδικος στο κηνιτο μου ... σας παρακαλω βοηθηστεμε ... εχω τοσους φιλους και τοσα πραγματα για την δουλεια μου .. ευχαριστω
Cyberia_1984 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Νομίζω ότι βρήκα λύση σε αυτό το πρόβλημα Βήμα 1: Δημιουργείς ένα νέο λογαριασμό fb Βήμα 2: Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις-->Ρυθμίσεις ασφάλειας-->Ειδοποιήσεις σύνδεσης και κάνεις κλικ στην επιλογή "Ειδοποίηση μέσω SMS/Push" Βήμα 3: Βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιούσες στο επίσημο προφίλ (κανονικό προφίλ) Βήμα 4: Αυτή την φορά σου έρχεται μήνυμα και τελικά βάζεις το comfirmation number Βήμα 5: Ανοίγεις άλλον browser και κάνεις login από τον πραγματικό σου λογαριασμό Βήμα 6: Αυτή τη φορά θα σου πει ότι ο αριθμός τηλεφώνου που έχεις καταχωρήσει χρησιμοποιείται από άλλον λογαριασμό και πρέπει να βάλεις καινούργιο Βήμα 7: Εγώ έβαλα έναν της wind που υποστηρίζεται σίγουρα από το fb Εύχομαι να βοήθησα!!!
harri-S- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 παιδια... εγω εχω το εξης θεμα.. εχω μια συσκευη κινητου νοκια c-7 το οποιο σπανια μπαινω ιντερνετ κ facebook απο εκει(παλαιοτερα ειχα αλλον αριθμο κ εμπαινα συχνα).. κ χθες μου ηρθε μηνυμα απο fb εναν κωδικο επιβεβαιωσης... το πιο παραξενο ειναι οτι στη συγκεκριμενη συσκευη εχω αριθμο τον οποιο δεν υπαρχει περιπτωση να τον εχω βαλει σε fb...
ermis88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μια από τα ίδια και εγώ ρε παιδιά (χάκαραν το account) με τη διαφορά πως δεν είχα βάλει το κινητό μου οπότε δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω τώρα για επαλήθευση και επιβεβαίωση. Οπότε το πήγα με τη μέθοδο e-mail (έδωσα διαφορετικό από αυτό μου συνδεόμουν γιατί έχει καταργηθεί αλλά οκ) και ενώ μου γράφει πως στάλθηκε ένα link επαλήθευσης εκεί δεν βλέπω και δεν έχει έρθει τίποτα σίγουρα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ή αν υπάρχει άλλη λύση γιατί και εγώ καίγομαι?
Barbie90210 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Καλημέρα. Έχω και εγώ ένα σοβαρό πρόβλημα. Άλλαξα συσκευή γιατί έγινε χίλια κομμάτια και όταν ήρθε η ώρα να ανοίξω το fb και να βάλω κωδικό δεν το θυμόμουν. Έχουν περάσει και κάτι χρόνια επειδή πάντα έμπαινε αυτόματα. Λοιπόν, πάτησα ξέχασα το κωδικό. Στο 'γράψτε το email ή το κινητό για να βρείτε το λογαριασμό σας' έβαλα το κινητό μου όπως πάντα και μου έβγαλε ΜΟΝΟ επιβεβαίωση μέσω email. :( εγώ το mail και αν δε το θυμαμαι. Και άλλη φορά είχα ξεχάσει το κωδικό μου και πάντα έβγαζε 2 επιλογές. 'επιβεβαίωση μέσω κινητού' και ' επιβεβαίωση μέσω email'. Γιατί δεν μου εμφανίζει και αυτή τη δυνατότητα? :( έχω τρελαθεί :(
Salvation81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/8/2018 στις 11:44 ΠΜ, Barbie90210 είπε Καλημέρα. Έχω και εγώ ένα σοβαρό πρόβλημα. Άλλαξα συσκευή γιατί έγινε χίλια κομμάτια και όταν ήρθε η ώρα να ανοίξω το fb και να βάλω κωδικό δεν το θυμόμουν. Έχουν περάσει και κάτι χρόνια επειδή πάντα έμπαινε αυτόματα. Λοιπόν, πάτησα ξέχασα το κωδικό. Στο 'γράψτε το email ή το κινητό για να βρείτε το λογαριασμό σας' έβαλα το κινητό μου όπως πάντα και μου έβγαλε ΜΟΝΟ επιβεβαίωση μέσω email. εγώ το mail και αν δε το θυμαμαι. Και άλλη φορά είχα ξεχάσει το κωδικό μου και πάντα έβγαζε 2 επιλογές. 'επιβεβαίωση μέσω κινητού' και ' επιβεβαίωση μέσω email'. Γιατί δεν μου εμφανίζει και αυτή τη δυνατότητα? έχω τρελαθεί Στειλε email στο support του FB και εξηγησε τους πως δεν θυμασαι ποια το email που ειχες δηλωσει. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Salvation81
panos0100 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα, πριν λίγο ήμουν στο facebook και απλά βγήκα και ξανά μπήκα, άλλα όταν μπήκα μου έβγαλε ένα μήνυμα για αλλαγή κωδικού χωρίς να έχω ζητήσει αλαγη, μου έστειλε ένα email με έναν αριθμό το έβαλα και άλλαξα τον κωδικό τον παλιό τον οποίο τον είχα και όταν έκανα το facebook, γιατί έγινε αυτό; γιατί μου ζήτησε να αλλάξω τον κωδικό; και αν έχει γίνει και σε άλλον
Kostasdimak Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Στις 16/4/2013 στις 7:14 ΜΜ, shodan είπε Μήπως ενεργοποίησες από κάποιο κινητό τη γενήτρια κωδικών; Εγώ όταν το έκανα αυτό είχε χαζέψει το σύστημα και δε μου έστελνε sms παρότι είχα καταχωρημένο τον αριθμό μου. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Facebook ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ sms ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ; ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΤΟ Facebook ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΟΥΤΕ sms ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
Kozasss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Καλησπερα μου κάηκε η οθόνη από το τηλέφωνο μου και αναγκάστηκα να πάρω αλλο. Και όταν το άνοιξα και κατεβασα το φέις Έβαλα τον κωδικό μου και μου είπε θα σου σταλεί ένας 6ψηφιος κωδικός στο email τον βαζω κανονικά και μετά μου λεει θα σου σταλεί ένα SMS για επιβεβαιωση αλλά μένει εκεί δεν μουν έρχεται καθόλου το μνμ ώστε για να μπω στον λογαριασμό μου
Tzenios1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά έχετε κάποια λύση στο ότι δεν λαμβάνω κωδικό @@@ γεννήτριας ... με το που μπω στο προφίλ μου ζητάει κωδικό λογαριασμού και δεν τον στέλνουν ποτέ .. έχω στείλει μήνυμα και ταυτότητα αλλά τπτ ... αν κάποιος γνωρίζει κάτι τον παρακαλώ παρά πολύ να με βοηθήσει ... ευχαριστώ πολύ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις