Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, 

Στο Easy Buy World βρήκα έναν εξ. σκληρό δίσκο Western Digital 500GB σχετικά φθηνό στα 55€. Επειδή όμως έχω ακούσει πολλά γι' αυτό το μαγαζί θέλω την βοήθειά σας. Να παραγγείλω λέτε ή θα με κοροϊδέψουν; Έχει κάνει κανείς καμιά πρόσφατη παραγγελία;; 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω εχω αγορασει εναν ανταπτορα για να συνδεω τα χειριστηρια του xbox στο pc και ηταν οκ....Αλλα στη θεση σου θα τον επαιρνα απο εδω http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200015211 ή εδω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.304541

Φίλε το pc1 είναι αξιόπιστο;

Δημοσ.

Και εγώ σε μια παραγγελία οθόνης για το psp δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και ήρθε την επόμενη μέρα της παραγγελίας ενώ μου είχαν πει σε 2- εργάσιμες μέρες.

Δημοσ.

παρηγγειλε,αλλα χωρις προκαταβολες ,πιστωτικες κτλ

μονο αντικαταβολη η παραλαβη απο το καταστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί τελείως! Σε άλλον είναι καλά σε άλλον είναι μαϊμού. Θα παραγγείλω τελικά απ'το e-shop για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Εντάξει θα δώσω 4€ παραπάνω. Το πολύ πολύ να μην πιώ καφέ σήμερα και αύριο έξω. Τι λέτε κι εσείς;

Δημοσ.

Έχεις μπερδευτεί τελείως όταν όλοι όσοι απάντησαν εδώ, και όχι οι άγνωστοι του skroutz, σου είπαν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τις αγορές τους;

Δημοσ.

Έχεις μπερδευτεί τελείως όταν όλοι όσοι απάντησαν εδώ, και όχι οι άγνωστοι του skroutz, σου είπαν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τις αγορές τους;

Οι άγνωστοι του σκρουτζ εναντιθέσι με τον καθένα που γράφει εδώ, για να γράψουν μια κριτική ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν τον αριθμο παραγγελίας που μόνο οι ίδιοι ξέρουν και μονο έτσι βεβαιώνεται οτι όντως αγόρασαν απο εκει.

Σορυ αλλά τα θεωρω πιο αξιόπιστα εκεινα παρά αυτά εδω μεσα.

Δημοσ.

εχω παραγκειλει απο το ebw και απο το e-shop σχεδον χωρις προβληματα.

Απο το ebw δεν μου ηρθε αλλα εμεινε στο μαγαζι(ισως να φταιει η μεταφορικη) και απο το εσοπ,

παρηγκειλε ο αδελφος μου ενα κινητο πριν 3 βδομαδες αλλα σημερα εφτασε στο σημειο της τιμολογησης παραγκελιας

Δημοσ.

Οι άγνωστοι του σκρουτζ εναντιθέσι με τον καθένα που γράφει εδώ, για να γράψουν μια κριτική ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν τον αριθμο παραγγελίας που μόνο οι ίδιοι ξέρουν και μονο έτσι βεβαιώνεται οτι όντως αγόρασαν απο εκει.

Σορυ αλλά τα θεωρω πιο αξιόπιστα εκεινα παρά αυτά εδω μεσα.

Σεβαστή η άποψή σου, αλλά εγώ θεωρώ τη γνώμη των συμφορουμιτών πιο αξιόπιστη ...

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί τελείως! Σε άλλον είναι καλά σε άλλον είναι μαϊμού. Θα παραγγείλω τελικά απ'το e-shop για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Εντάξει θα δώσω 4€ παραπάνω. Το πολύ πολύ να μην πιώ καφέ σήμερα και αύριο έξω. Τι λέτε κι εσείς;

facepalm.jpg

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...