Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια.

Λοιπον, εχω ενα μεγαλο αρχειο .mp3 το οποιο εχει μεσα διαφορα κομματια. Επειδη ειναι mix, δεν ηθελα να το κοψω σε επιμερους και ετσι δημιουργησα με το Mp3DirectCut ενα αρχειο .cue το οποιο περιεχει πληροφοριες για το που θα αρχιζει και θα τελειωνει καθε κομματι, στο εννιαιο αυτο αρχειο ωστε να μπορω να πηγαινω απο το ενα κομματι στο αλλο ευκολα.. Περα απο τους χρονους αρχης και τελους, εχω βαλει επισης σε καθε σκελος πληροφοριες για το ονομα του καθε κομματιου, τον καλλιτεχνη κλπ.

Και περναω τωρα στο προβλημα μου. Χρησιμοποιωντας το Nero, κανω εγγραφη ειδωλου (καθως ετσι το αντιλαμβανεται το Nero το Cue Sheet, σαν ειδωλο).

Μου βγαζει την λιστα με τα κομματια μου ακριβως οπως τα εχω διαχωρισει χρονικα ΑΛΛΑ ΔΕΝ εχει τις υπολοιπες πληροφοριες που εχω βαλει εγω, δηλαδη καθε κομματι το εχει ως Track 01, Track 02 κλπ. 

Εκαψα ενα δοκιμαστικο CD και στον player τα εμφανιζει ως Track 01 κλπ. Υπαρχει τροπος να καψω το CD περνωντας ολες τις πληροφοριες ωστε να εμφανιζονται κανονικα τα κομματια με τα ονοματα τους;

Σας βαζω και δυο φωτογραφιες, μια απο το Mp3DirectCut για να καταλαβετε, πως εχω διαχωρισει επιμερους το ενιαιο αρχειο και μια απο το Nero για να δειτε πως τα εμφανιζει οταν πανε για καψιμο.

3sbUrwu.png

3TryVnv.png

Οπως βλεπεται στο Nero, εχει τελεια διαχωρισμενα χρονικα τα κομματια οπως εγω τα θελω, αλλα μου τα ονομαζει μετα κομματι 1, κομματι 2 στο CD που θα καψω κλπ.....

Και μια εικονα για το πως εμφανιζονται τα κομματια στο καμμενο CD:

v5hU9qo.png
Δημοσ.

Κάνε edit το .cue με notepad και δες αν έχει μέσα τις πληροφορίες που θες.

Αλλιώς πρέπει να τις γράψεις εσύ όπως λέει εδώ προς το κάτω μέρος της σελίδας:
http://www.newcyberian.com/cd-text.html

Μετά το γράφεις με το nero όπως πριν ή με το imgburn που σου δείχνει αν είναι να περαστούν ή όχι οι πληροφορίες.

Ο άλλος τρόπος είναι με το Imgburn να δημιουργήσεις ένα νέο .cue απο τα mp3, αλλά αν έχουν κενά και θες να τα σβήσεις τότε πρέπει να το κάνεις με τον προηγουμένο τρόπο με το ήδη υπάρχον .cue.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δες λιγο τις πληροφοριες του cue sheet μου, ειναι ακριβως οπως πρεπει για να περιεχει τις πληροφοριες! Ετσι ακριβως το εβαλα το αρχειο στο Νεro και μου εβγαλε τα κομματια ετσι οπως τα βλεπεις στην τελευταια φωτο στο πρωτο ποστ μου.. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει..

lFyv7yD.png

Δημοσ.

Μπορεί στο Nero ούτως ή άλλως εκεί να τα βγάζει έτσι. Απο όσο ξέρω υποστηρίζει cd-text αλλά δοκίμασε με το imgburn γιατί εκεί σίγουρα εμφανίζει τις πληροφορίες που θα γραφτούν.

Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω ρε φιλε μου! Τελικα αποδειχτηκε πως το Nero δεν εκανε σωστα την δουλεια και αφηνε το CD-Text απ'εξω παρολο που υπηρχε στο Cue Sheet.

Το πρωτο δισκακι που ειχα καψει αρχικα, κανοντας την διαδικασια Verify που αναφερεται κατω-κατω στο link που μου εδωσες, αποδειχτηκε πως δεν ειχε το CD-Text.

Μολις εκαψα ενα 2ο δισκακι με το ImgBurn αυτην την φορα και με την διαδικασια Verify υπαρχει και το CD-Text!  :-D

Βεβαια, αρχικα οταν προσπαθησα να αναπαραγαγω το σωστο δισκακι με το WinMediaPlayer αρχικα, επαθα ενα σοκ καθως παλι τα εβγαζε κομματι 1,2 κλπ. Το εβαλα και στον KMPlayer υστερα και μου τα εβγαζε σωστα, επιτελους!

Να εισαι καλα!

Υ.Γ: Λιγο ασχετο, οταν παει να αλλαξει το κομματι του CD χρησιμοποιωντας τον KMPlayer παγωνει, το CD-Driver κανει θορυβο και μετα απο λιγα Sec ξεκιναει το επομενο κομματι, ενω με τον WinMediaPlayer η αναπαραγωγη ειναι ομαλη, χωρις κανενα κολλημα. Να μην αγχωθω και να υποθεσω πως φταει ο ΚΜ ετσι;  B)

Υ.Γ: Και μια 2η απορια τωρα μιας που εχουμε το θεμα, εαν μπορεις να με βοηθησεις και εδω. Πρωτον, γινεται τα κοινα mp3 players να μπορουν να διαβασουν το αρχειο χρησιμοποιωντας το cue sheet ή γινεται αυτο το πραγμα μονο με καψιμο σε audio cd οπως και εκανα;

Απο κει και περα, εαν δεν γινεται, θα πρεπει αναγκαστικα να κοψω σε κομματια το ενα αρχειο που εχω. Ετσι ομως, καθως περναει απο το ενα κομματι στο αλλο, υπαρχει ενα συγκεκριμενο κενο, η μεταβαση απο το ενα κομματι στο αλλο. Αυτο δεν υπαρχει στο Audio CD με το Cue, ειναι σαν να αναπαραγεται ενα αρχειο. Γινεται να εξαλειψω αυτο το κενο και να το κανω οπως στο Audio CD παρολο που εχω πολλαπλα αρχεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...