Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

post-165264-0-27430200-1366190119_thumb.jpg

Απ' ότι είδα στο site τους πρόκειται γι'αυτή

Πήρα και τηλέφωνο(2410597128), όντως αυτή είναι και μου είπε ότι είναι στα 50€ μαζί με τους καφέδες (γιατί είχα μια αμφιβολία μήπως εννούσε ότι οι καφέδες-δώρο κοστίζουν 50...)

Επεξ/σία από aklostr
  • Like 1
Δημοσ.

Την εχει κανενας παιδια?

Υπαρχει καμια πατεντα για να αποφυγεις την χρηση καψουλας και να βαζεις φρεσκοκομενο καφε?

Δημοσ.

Την εχει κανενας παιδια?

Υπαρχει καμια πατεντα για να αποφυγεις την χρηση καψουλας και να βαζεις φρεσκοκομενο καφε?

Θα παω την παρασκευη απο το καταστημα να τσεκαρω

Πέρασα σήμερα το απόγευμα από εκεί (το κατάστημα είναι λίγο μετά το Public, πριν τη Δήμητρας).

Δοκίμασα και τον καφέ που κάνει.(Η μηχανή ήταν σε άσπρο χρώμα, προφανώς δε βγαίνει μόνο σε μαύρο...)

Η μηχανή από ότι μου είπε η κοπέλα δουλεύει μόνο με τις συγκεκριμένες κάψουλες της Illy και κάνει μόνο για espresso.

Επαναγεμιζόμενες ρώτησα και μου είπε ότι δεν παίρνει. Τώρα αν υπάρχει καμιά πατέντα δε γνωρίζω.

Προσωπικά επειδή δεν τρελαίνομαι για espresso δεν την πήρα...(Για κάποιον που πίνει espresso με 90 κάψουλες δώρο πιστεύω είναι καλή περίπτωση)

Δημοσ.

υπαρχει στο forum, νομιζω σε threat για nespresso, ο τροπος για να ανοιγει η καψουλα και να ξαναγεμιζει. ψαξτε το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...