Προς το περιεχόμενο

σφυριζει το τροφοδοτικο


nik69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Δεν αντεξα αλλο και ειπα να ανοιξω το κουτι να δω απο που ακουγετε ενα ενοχλητικο σφυριγμα που ακουω τις τελευταιες μερες και μου εχει σπασει απιστευτα τα νευρα..

Τελικα ερχεται απο το τροφοδοτικο..

ειναι ολοκαινουριο 1.5βδομαδας της corsair 850w tx v2 enthusiast.

Αρχιζω να σκευτομαι οτι κακως δεν πηρα το turbo x στα 110 αντι για 140 που εδωσα γ αυτο,καθως το προηγουμενο μου ηταν turbo και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα.Απλα εκανα αναβαθμιση γιατι πηρα μεγαλυτερη καρτα γραφικων.

Γνωριζει κανεις τι επιλογες εχω;μπορω να το αλλαξω;

Εχω κουτι αποδειξη τα παντα,απλα κατα την εγκατασταση το ειχα γρατζουνισει λιγο στην επαφη του με το κουτι.

ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάποια τροφοδοτικά βγάζουν ένα μικρό σφύριγμα αν πας κοντά και δόσεις προσοχή αλλά είναι αχνός ο ήχος τώρα αν ακούγεται πολύ   πήγαινε να στο αλλάξουν αν είναι μικρή γρατσουνίτσα δεν νομίζω να δώσουν σημασία εκτός και το έχεις στραπατσάρει λίγο  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

coil whine λέγεται και δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει άλλο πρόβλημα εκτός από τον ενοχλητικό ήχο. Μπορείς βέβαια να το γυρίσεις πίσω. Είτε με θόρυβο είτε χωρίς, δεν συγκρίνεται με κανένα turbox. Ούτε 20 ευρώ δεν αξίζει όχι 110.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα στο corsair και στο turbox που αναφερεις,ειναι η μερα με την νυχτα και εννοειται η νυχτα ειναι το turbox που δεν συγκρινεται ουτε στο 1% με το corsair.Οτι εχες turbox και δεν σου δημιουργησε προβλημα δεν λεει κατι αυτο,και εγω εχω corsair και δεν ειχα-εχω κανενα προβλημα.Εκτος απο αυτο,εχω ακουσει οτι τυχαινει σε καποια τροφοδοτικα,τις πρωτες μερες  χρησης τους να βγαζουν καποιο ηχο ο οποιος προερχεται απο τους διαφορους πυκνωτες που υπαρχουν μεσα στο τροφοδοτικο μεχρι να ''στρωσουν'' λογω οτι ειναι καινουριο το τροφοδοτικο.Το ειχα και εγω τις πρωτες 2-3 μερες οταν αγορασα και εγω το δικο μου τροφοδοτικο.Τωρα επειδη βλεπω οτι το χρησιμοποιεις μιαμιση βδομαδα,καλο θα ηταν να το επιστρεψεις για αντικατασταση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@nik69, καλή τύχη με την επιστροφή, παιζει και να μην βρεις άκρη :(...

Πάντως ρε παιδιά, αυτό που ο ίδιος ο nik λέει πως είναι ικανοποίημενος με το turbox και οι υπόλοιποι του την πέφτουν δεν το καταλαβαίνω :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι αν το δεις από μία συγκεκριμένη οπτική γωνία, δε γίνεται κάποιος να είναι δυσαρεστημένος με ένα Turbo-X που τροφοδοτεί απροβλημάτιστα το σύστημά του.

 

Υπάρχουν και κάτοχοι Q-Tec που για μένα είναι χειρότερα απ' τα Turbo-X που δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με συστήματα που λειτουργούν 24/7 για πολλά χρόνια (ναι, κι όμως).

 

Απ' την άλλη, δε μπορείς να μην αναφέρεις ότι υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες.

 

Επίσης, προσωπικά δε δικαιολογώ (δε θέλω να δικαιολογήσω να το πω καλύτερα) ακριβά τροφοδοτικά όπως πολλά Corsair που παρουσιάζουν coil whine φαινόμενα. Ανεπίτρεπτο για μένα. RMA επί τόπου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Τελικα θα το κρατησω λιγο ακομα,μιας και δεν κανει συνεχεια τον ηχο,μηπως θελει ενα στροσιματακι οπως ειπε ο φιλος..

Η τουρμπο ειναι κατα τη γνωμη μου (εχω αγορασει αρκετουτσικα πραγματα) τραγικη οκ.Προχειροδουλειες,αναξιπιστα προιοντα,φθηνη ποιοτητα.Το μονο θετικο ειναι οτι προσφερει εγγυησεις και αμεση αντικατασταση.Στα τροφοδοτικα παντως φαινετε οτι εχει κανει καπως καλυτερη δουλεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βσκ αυτο που λεει bade ειναι το Ifficiency το τροφοδοτικου.

Αν εχει π.χ 50% ifficiency και τραβαει το pc π.χ 200watt αυτο θα τραβαει 400 για να δωσει τα 200 στο pc.

Το αντιθετο παντος δεν ... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και φτηνά και ακριβά smps για υπολογιστές που έχω μετρήσει κυμαίνονται στο 75% είναι η απόδοση. Αλλού είναι η διαφορές στην τιμή. Π.χ. τι γίνεται στην έξοδο σε αστοχία υλικού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...