martsaflyin Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν τα δίκαρτα κινητά έχουν μεγαλύτερη ακτινοβολία (SAR) απο αυτά που έχουν μονή sim; Επίσης αν βάλω το κινητό σε κατάσταση πτήσης αυτό σημαίνει ότι εξαφανίζεται και η ακτινοβολία;
Jim D. Ace Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 για την πρωτη σου ερωτηση δεν ειμαι σιγουρος νομιζω οχι εσυ αν θες γοογλαρε το μοντελο του κινητου σου και ψαξε για το sar του απ οτι θυμαμαι αν ειναι κατω απο 0,5 εισαι οκ (μετα αρχιζουν τα προβληματα...) για την δευτερη ερωτηση σου η απαντηση ειναι ναι σε λειτουργια πτησης το κινητο δεν εκπεμπει ουτε λαμβανει καποιο σημα
Technology fan Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Από όσο ξέρω, κάπου το είχα ακούσει δε θυμάμαι, Όταν έχεις δύο κάρτες στο κινητό το sar που δέχεσαι είναι το μεγαλύτερο από τις δυο κάρτες. ΤΙ θέλω να πω: είναι γνωστό οτι αν δεν έχεις σήμα τότε δέχεσαι μεγαλύτερο sar, επομένως σε μια περίπτωη που με τη μία sim έχεις σήμα ενώ με την δεύτερη δεν έχεις τότε δέχεσαι το δεύτερο sar, το οποίο θα είναι και μεγαλύτερο. Πάντως είναι 100% καλύτερο από το να έχεις 2 κινητά... Και όσο για τη λειτουργία πτήσης, όπως αναφέρθηκε δεν γίνεται μετάδοση σημάτων, οπότε και δεν δέχεσαι κάποια ακτινοβολία απο το κινητό σου.
mavroulis Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Για την πρώτη ερώτηση: Όχι απαραίτητα! Π.χ, τα δικά μου: Το motorola defy έχει sar ~1,2 και το dual-sim zte r236 ~0,7.Για τη δεύτερη: Θεωρητικά ναι, δεν εκπέμπεται ακτινοβολία. Νομίζω όμως, ότι η συσκευή επικοινωνεί με τις κεραίες τακτικά, για να "γνωρίζει" πού βρίσκεται, ώστε όταν το ξαναανοίξεις να βρει γρήγορα σήμα.
martsaflyin Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Έγινε παίδες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα