Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντελως ξαφνικα πριν λιγο που συνδεσα στην πισω θυρα USB εναν εξωτερικο 2.5" usb3 , δεν ξεκιναει , δοκιμασα και στις αλλες 3 θεσεις (πισω εχει 4) .... τιποτα , σαν νεκρος .

Στις μπροστινές θύρες  usb του κουτιου  παντα δεν λειτουργούσε , ισως ανεπαρκείς  τροφοδοσια.

Γιατι ομως ξαφνικα και στις πισω δεν τροφοδοτεί ?

Ο σκληρος ειναι ΟΚ ,  (πηστεψα μην τα επεξε ο σκληρος) τον εβγαλα απο την θηκη και τον συνδεσα με sata στην μητρικη , ανοιξε κανονικα, και σε media player που τον εβαλα στην TV ολα κανονικα.

Οποτε τι μπορει να φταει τωρα , μητρικη - τροφοδοτικο ???

Γιατι τα εχω παρει τωρα , εχω δεδομενα και θελω να κανω μεταφορες .

(παντως οι θυρες usb πισω λειτουργούν , φλασακι 8gb που εβαλα ανοιξε κανονικα, το usb πληκτρολογιο μου λειτουργεί κανονικα , μονο με τον δισκο που θελει πιο δυνατή τροφοδοσια εχω το θεμα.)

η μητρική ειναι αυτη http://www.asrock.com/mb/Intel/G41M-GS3/

3 μηνες την εχω , υπάρχει εγγύηση αν ειναι.

Δημοσ.

δημητρη παιζει να ειναι η θηκη του σκληρου το προβλημα... και συγκεκριμενα η πλακετα τροφοδοσιας της θηκης...

δοκιμασες αν οι πισω και μπροστα θυρες διαβαζουν οποιαδηποτε αλλη συσκευη usb ?  αν διαβαζουν τοτε πολυ πιθανον να ειναι η θηκη του σκληρου..

η και το καλωδιο ακομα (πιο δυσκολα βεβαια αλλα παιζει)

Δημοσ.

ΟΧΙ  δεν εχει προβλημα η θηκη , γιατι πριν λιγο τον συνδεσα σε media player σαν εξωτερικο , αλλα και σε μια LG οθονη ΤV που εχει πισω usb για αναπαραγωγη video κ.α. και τον ανοιξε κανονικα .

Οποτε η θηκη ειναι ΟΚ . και ο σκληρος ΟΚ !!

Αλλωστε πλακετα , (το τσιπακι) εχω ανταλακτικο το ιδιο για την θηκη και το δοκιμασα και με αυτο.

και οχι τιποτε αλλο , αν ειναι η μητρικη και την παω με την εγγυηση θα πρεπει να την ελενξουν , μεχρι να φερουν αλλη ... νυχτωσαμε ... θα με αφησουν καμια βδομαδα + χωρις PC.

Δημοσ.

ελεγξε καλωδιο usb.

αν εχεις και κανενα τετοιο καλο θα ηταν να το δοκιμασεις

post-228284-0-79633700-1366235458_thumb.gif

μηπως θελει 2 θυρες usb  για να τροφοδοτηθει καλα ο δισκος... (παιζει σε πολλες θηκες conceptronic )

γιατι επειδη ειναι παλια η μητρικη (χρονολογια chipset) μπορει και να μην δινει τοση ταση οση χρειαζεται ο σκληρος για να δουλεψει ..

Δημοσ.

δεν εχω τετοιο καλωδιο , θα παω μεχρι κανα πλαισιο να παρω αν εχει.

τι παλια ....  τωρα την πηρα  :mad:  , λογικα καινουργιο μοντελο ειναι η Ashrock , εδω σε πιο παλιο υπολογιστη P4 που τον ειχα και γω δεν ξερω ποσα χρονια και τον ειχε ανοιξει κανονικα!!! 

Δημοσ.

καινουργια μπορει να ειναι Δημητρη επειδη την αγορασες τωρα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι καινουργια τεχνολογικα ..δλδ υπαρχει περιπτωση να μην δινει σωστη ταση στις θυρες usb  ετσι ωστε να τροφοδοτει τον σκληρο..ξερω ακουγεται κουλο αλλα εχει συμβει...

αν διαβαζει πχ usb sticks  η σου αναγνωριζει αλλες συσκευες (καμερα εκτυπωτη) τοτε μαλλον αυτο που σου λεω ειναι το προβλημα..

Δημοσ.

Παιζει περιπτωση που η θηκη ειναι USB3 να ζητα μεγαλυτερη τροφοδοσια ?

Αν ειναι και παρω μια θηκη  usb2 να εχω αποτελεσμα ?  

καινουργια μπορει να ειναι Δημητρη επειδη την αγορασες τωρα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι καινουργια τεχνολογικα ..δλδ υπαρχει περιπτωση να μην δινει σωστη ταση στις θυρες usb  ετσι ωστε να τροφοδοτει τον σκληρο..ξερω ακουγεται κουλο αλλα εχει συμβει...

αν διαβαζει πχ usb sticks  η σου αναγνωριζει αλλες συσκευες (καμερα εκτυπωτη) τοτε μαλλον αυτο που σου λεω ειναι το προβλημα..

Οποτε σε αυτην την περιπτωση δεν μπορω να πω οτι εχει προβλημα η μητρικη , δηλαδη ειναι κατι το φυσιολογικο , γιατι 3 μηνες που την εχω παντα τον σκληρο τον δουλευα απο εκει , απο τις πισω θυρες , τωρα εντελως ξαφνικα δεν τροφοδοτει !!!

Αν ηταν οπως λες θεμα μητρικη (που μαλλον ειναι ) απο την αρχη δεν επρεπε να μην μπορει να τροφοδοτει τον δισκο ??

ναι φλασακι , καμερα , πληκτρολογιο , εκτυπωτης , κινητο andoid  ολα συνδεονται και  ειναι μια χαρα , λειτουργουν κανονικα !!

Δημοσ.

βρες σε πρωτη φαση αυτο που σου ειπα το καλωδιο κατω στην πατρα...

ρωτα και στον γιαννη στο eworld  μηπως εχει... εγω το ειχα και σε μητρικη αυτο το θεμα...

δλδ ενω διαβαζε αρχικα μετα τιποτα...

το ιδιο και στους αποκωδικοποιητες τηλεορασης που ναι μεν αναγνωριζαν τον σκληρο και εβλεπα ταινιες αλλα μετα απο ενα διαστημα παπαλα η θυρα usb  και δεν τους διαβαζε.. αλλα τα στικακια και οτιδηποτε αλλο ολα δουλευαν κομπλε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...