Προς το περιεχόμενο

MsC in Computer Science

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρά θα ήθελα γνώμες - προτάσεις για Msc στην πληροφορική.Λογω φόρτου εργασίας προτιμώ με distance learning ή αλλιώς Θεσσαλονίκη με απογευματινά μαθήματα.Ενδεικτίκα να σας πώ οτι το ΑΠΘ δεν έχει απογευματινά μαθήματα και είναι υποχρεωτικά, στο Μακεδονίας δεν ψήνομαι να πάω ενω βρήκα κάπως ενδιαφέρον και πιο οικονομικό(σε σχέση με άλλα ιδιωτικά) το διθνές Πανεπιστήμιο.

Το ΕΑΠ δεν έχει προγραμμα και άντιστοιχα το Ανοικτό της Κύπρου ναι μεν έχει αλλά αν δεν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός φοιτητών ενδέχεται να χρειάζεται να πάω Λευκωσία ή Αθήνα ,αναλόγως για τις εξετάσεις.Καλώς ή κακώς καλό και οικονιμικό πανεπιστήμιο είναι δυσεύρετο.Θα προτιμούσα να είναι στα Αγγλικά.

Κάθε πρόταση συμβουλή ,δεκτή.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γεια χαρά φίλε,

και εγω απο Θεσσαλονίκη είμαι. Εχω πάει αρκετές φορές στο διεθνές πανεπιστήμιο, σαν επισκέπτης σε διάφορα συνέδρια και μου άρεσε αρκετά. Και εγω σκέφτομαι το master μου να το κάνω εκει, γιατι μου αρέσει πολύ το όλο κλίμα. Σχεδόν κάθε βδομάδα γίνονται συνέδρια και διαλέξης και γενικά είναι άλλου είδους πανεπιστήμιο!! Αλλα απ'οτι γνωρίζω, δεν εχει μεγάλη γκάμα στα πτυχία του.

Απο την άλλη εχω να σου προτείνω το ανοιχτό πανεπιστήμιο αγγλίας ( www.open.ac.uk ). Εκει το master κοστίζει γύρω στις 8-10.000 λίρες και είναι τελείως απο απόσταση.

Εννοείται αμα θες μπορείς να πας και στο city college, που είναι affiliate του Kingston  αλλα κοστίζει...

Δημοσ.

Οχι το διεθνές είναι κανονικό πανεπιστήμιο. Εχω δει μαθήματα σε αίθουσες και εχει και μια καλή - μεγάλη βιβλιοθήκη!

Νομίζω οτι είναι λίγο πιο flexi απο τα άλλα πανεπιστήμια, αλλα δεν είμαι και 100% σίγουρος!

Παντως πραγματικά το πανεπιστήμιο είναι πολύ δυνατο. Γίνονται συνεχεα συνέδρια για start up επιχειρήσεις και εχω πάει σε πολλά αλλα συνέδρια που είναι ανοιχτά στο κοινο, και εχουν να κάνουν με start up, economics business κτλ κτλ...

Και απ'οτι θυμάμαι δεν κοστίζει πάνω απο 5.000€ το μαστερ...

edit: Βασικά τωρα που ξανα κοιτάω το site τους, δεν εχει computer science.. Εχει " MSc in Information and Communication Technology (ICT) Systems"

Επίσης απο το σιτε τους: The MSc in ICT Systems (full-time) is a 14-month programme taught over three terms. Lectures mainly take place on weekday evenings.

MSc in ICT Systems
Fees: 4.000 euros

Δημοσ.

Πηγα και εγω στο διεθνες και μίλησα.Μου άρεσε ώς ενα βαθμό.Στα συν είναι τα δίδακτρα που είναι 4000€.Επίσης τα μαθήαμτα είναι μετά τις 17.00 και υπάρχει η δυνατότητα του full time και του part time.Στη 1η περίπτωση εχεις 4 μαθηματα το 6μηνο και στην 2η 2 μαθήματα.Το μονο κακό είναι οτι δεν έχει στανταρ καθηγητες(για να τους αξιολογησεις) αφού συνεχώς αλλάζουν...Το Αγγλικό είναι ακριβό αφού βγαίνει καπου στις 12000€ ,το αντιστοιχο στη Κύπρο έχει 5300€ αν θυμάμαι καλά... Το διεθνές ΔΕΝ είναι Distance learning.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...