BELL Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ελπιζω να ειναι κατανοητο το παρακατω σχεδιο. Θελω αν ειναι δυνατον να μου δωσει καποιος τα φωτα του για την καταλληλη συσκευη στο κουτακι με το ερωτηματικο. Χρειαζεται wifi switch ή και ενα απλο ρουτερ θα ηταν καταλληλο με την βοηθεια ενος διακλαδωτη? Σκοπευω να τοποθετισω μια wifi camera στην εισοδο της οικοδομης και θελω την τηλεφωνικη μου γραμμη που βρισκεται στο κουτι του οτε.(μεσα στην εισοδο)
BELL Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 κανεις ρε παιδια?ειναι τοσο δυσκολο, αυτο που ψαχνω?
BELL Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ακριβως τι χρειαζεται, γι'αυτο ανοιξα το νημα. εχεις να προτεινεις καποιο συγκεκριμενο?ευχαριστω edit απο λιγο που κοιταξα μαλλον δεν θα μου κανει κατι τετοιο, χρειαζομαι να εχει εισοδο τηλεφωνικη, εξοδο τηλεφωνικη για να συνεχισει προς το δικτυο του σπιτιου μου και wifi για να συνδεθει η καμερα
vizolover Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αν μετακινήσεις το router στην γραμμή του ΟΤΕ και τοποθετήσεις τον repeater στον 3ο;
BELL Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 δε νομιζω να πιανει, θα μπορουσα να κανω κ το αντιστροφο
WalkerSW Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Wifi Adsl router κάτω στο κουτι , τράβηγμα Ethernet καλωδιου μέχρι τον 3ο και εκεί ενα απλό wifi router που θα παίρνει το Internet από το Ethernet καλώδιο και θα το μοιράζει ασύρματα.
mikegad Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 φαντάζομαι πως το καλώδιο προσπαθεί να αποφύγει
kostastnt Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Modem/router στο ? Συνδεεις ασυρματα την καμερα και powerline απο το 1ο στον 3ο, ΑΝ παιξει.. Sent from my iPhone using Insomnia
BELL Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 εγω σκεφτηκα το εξης να επιχειρησω: ανοιγω τη γραμμη που ερχετε απο τον οτε, συνδεω εναν απλο διακλαδωτη του 1.5€ και στη μια εξοδο εχω ενα ρουτερ και η αλλη συνεχιζει προς τα πανω ως εχει
mikegad Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 εγω σκεφτηκα το εξης να επιχειρησω: ανοιγω τη γραμμη που ερχετε απο τον οτε, συνδεω εναν απλο διακλαδωτη του 1.5€ και στη μια εξοδο εχω ενα ρουτερ και η αλλη συνεχιζει προς τα πανω ως εχει και τι κερδίζεις με αυτό? 2 μοντεμ ρουτερ δεν μπορουν να συγχρονίσουν ταυτόχρονα σε μία γραμμή Εκτός και αν κατάλαβα λαθος
BELL Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 κατανοητο λοιπον, δεν συγχρονιζουν 2 ρουτερ στην ιδια γραμμη.με power line θα γινει πιστευετε η δουλεια?καθοτι θα το επιχειρισω απο την καλωδιωση του σπιτιου μου να συνδεθω στην κεντρικη της εισοδου
mikegad Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 σε σχετικά μέτριες αποστάσης (σύνδεση 1ου και 2ου ορόφου) που έχω δει να δουλεύει powerline μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Τώρα στην περίπτωση σου δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα