Hamurabi Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 παιδια που μπορω να βρω στο ελλαντα κατι σαν αυτα? http://www.amazon.co.uk/palmer-Riley-Galvanised-Ceiling-Plate/dp/B001W291RI/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1366298143&sr=8-4&keywords=ceiling+hook http://www.amazon.co.uk/Bronze-Shaped-Ceiling-Mounted-Metal/dp/B00900O7L4/ref=pd_sim_sbs_light_6 1
dimpa16 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Κοιταξες σε κανα μαγαζι με σιδηρικα-εργαλεια και τετοια ειδη? Λογικα,θα πρεπει να εχουν τετοια ή παρομοια,να κανεις τη δουλεια σου.
sphinxgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Θες να κρεμάσεις πτώματα? Δεν νομίζω να αντέξουν
andreapaog328 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 βρές ουπα μεταλλικά με γάτζο αν τα θές για τοιχο. έχουνε παντου. μπορεις να κρεμαστεις και συ αμα θες...
kostas_dr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Κοίτα, ας ξεκινήσουμε απ΄τα βασικά. First thing first, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Έχεις βρει λίμες; 2
Muchacho Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Πηγαινε σε ενα μαγαζι που πουλαει εργαλεια,βιδες κτλ θα εχουν... Σακο του μποξ θες να κρεμασεις?
Lucifer Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Κάνε μια βόλτα στην Αθηνάς, στάνταρ θα βρεις εκεί.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 στο ελλάντα ντεν εχει, πρεπει να κάνεις παραγγελία απο αμερικα
PCharon Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δεν μου φαίνονται κάτι ιδιαίτερο οι γάντζοι που δείχνεις. Μια χαρά τα φτιάχνεις κι εδώ αυτά. Υπάρχει η λύση του ούπα (σιδερένιο ούπα που θα μπει σε μπετόν, όχι σε σοφά, αν μιλάμε για δύο πτώματα και πάνω) και πάνω στο ούπα υπάρχουν βιδωτοί γάντζοι που μπορείς να βάλεις. Κλείνεις το πισι κι επισκέπτεσαι κατάστημα με σιδηρικά του αληθινού κόσμου, για να βρεις κάποια λύση ΚΑΙ στην Ελλάδα. Κι αν δε τη βρείς και δε βρεις ούτε πατέντα(ΤΜ)®©, δεν είσαι Έλληνας.
Sadamiraq Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 τελικα θα μας πει ο TS για ποσα πτωματα μιλαμε και το βαρος τους ωστε να προτεινουμε καποια παντεντα
Hamurabi Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 χαχα παιδια πηγα να αγορασω απο το πρακικτερ κατι ασχετο και επεσα εντελως τυχαια πανω σε αυτο που ηθελα. ασπρους γατζους με ουπατ. Εχω φτιαξει ενα δωματιο σινεμα με προτζεκτορα κτλ και ηθελα να βαλω 2 γατζους λευκους στο ταβανι στις ακρες του πανιου και αλλους δυο στις ακρες του καναπε ωστε οταν θελω να κρεμαω μαυρες κουρτινες και να μην εχω καθολου αντανακλασεις φωτος ωστε να ειναι the ultimate cinema experience καθε ταινια. ευχαριστω παντως
sphinxgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ξενέρωτε! ούτε πτώματα ούτε τίποτα... ουφ! χάλασε ο κόσμος... Που οι παλιές καλές μέρες που ο καθένας μας είχε την προσωπική του συλλογή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα