Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταξες σε κανα μαγαζι με σιδηρικα-εργαλεια και τετοια ειδη?

Λογικα,θα πρεπει να εχουν  τετοια ή παρομοια,να κανεις τη δουλεια σου.

Δημοσ.

Κοίτα, ας ξεκινήσουμε απ΄τα βασικά. First thing first, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.

Έχεις βρει λίμες;

%CE%9A%CE%B5%CE%BB%CE%AF-1.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου φαίνονται κάτι ιδιαίτερο οι γάντζοι που δείχνεις. Μια χαρά τα φτιάχνεις κι εδώ αυτά. Υπάρχει η λύση του ούπα (σιδερένιο ούπα που θα μπει σε μπετόν, όχι σε σοφά, αν μιλάμε για δύο πτώματα και πάνω) και πάνω στο ούπα υπάρχουν βιδωτοί γάντζοι που μπορείς να βάλεις. Κλείνεις το πισι κι επισκέπτεσαι κατάστημα με σιδηρικά του αληθινού κόσμου, για να βρεις κάποια λύση ΚΑΙ στην Ελλάδα. Κι αν δε τη βρείς και δε βρεις ούτε πατέντα(ΤΜ)®©, δεν είσαι Έλληνας. :-D

Δημοσ.

χαχα παιδια πηγα να αγορασω απο το πρακικτερ κατι ασχετο και επεσα εντελως τυχαια πανω σε αυτο που ηθελα.

ασπρους γατζους με ουπατ.

Εχω φτιαξει ενα δωματιο σινεμα με προτζεκτορα κτλ και ηθελα να βαλω 2 γατζους λευκους στο ταβανι στις ακρες του πανιου και αλλους δυο στις ακρες του καναπε ωστε οταν θελω να κρεμαω μαυρες κουρτινες και να μην εχω καθολου αντανακλασεις φωτος ωστε να ειναι the ultimate cinema experience καθε ταινια.

ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Ξενέρωτε! ούτε πτώματα ούτε τίποτα... ουφ! χάλασε ο κόσμος... Που οι παλιές καλές μέρες που ο καθένας μας είχε την προσωπική του συλλογή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...