Anthi25 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Γεια σας.... απλα το τελευταιο διαστημα τουλαχιστον εδω στο insomnia παρατηρω στις αγγελιες να πουλανε πολλα iphone Και τελικα μου κανει μεγαλη εντυπωση. Οκ να πουλησεις το 3gs γιατι παλιωσε... αλλα να πουλας το 5; Εχω την αμφιβολια οτι τελικα τα κινητα αυτα.. ναι μεν εχουν τα παντα μεσα αλλα δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα ή βολικά τελικα. Και δεν ειναι μονο εδω περα, αλλα και σε αλλα γνωστα site αγγελιων. Καμια αποψη; 1
TEOKOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Enthusiasts ειναι που θέλουν να παίρνουν ότι τελευταίο υπάρχει 1
Anthi25 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ε και τι μετα, το μετανιωνουν;; Ημαρτον! 1
TEOKOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ρε σεις enthusiasts υπάρχουν παντού και ας μην έχουν να φάνε. Πάτε από το my phone.gr δείτε μερικούς που έχουν 3-4 τηλέφωνα από 600 ευρώ το ένα. Αλλοι βάζουν 3sli titan στο pc τους . Στην πλατεία δίπλα στο σπιτι μου κυκλοφορούν Hyundai με στερεοφωνικά των 3000 ευρω και βαράνε αβέρτα. Ο θειός μου ,μαρμαράς με γκάβλα στο high- end παίρνει καλώδια interconnect 1000 ευρώ
Anthi25 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 οκ να πουλησουμε μουρη αλλα οχι κι ετσι! Kαλα δεν το συζητω τι βλεπω εξω. Ειχα πετυχει γνωστο μου.. που πουλαγε μουρη με το Iphonaki του και δεν ηξερε καν να χρησιμοποιει! παρατραβηγμενο θα ελεγα. Το θεμα δεν το ανοιξα ομως για να κραξουμε αλλα για να μου λυθει τελικα η απορια .... που τα πουλανε τοσο γρηγορα και ευκολα ενω απο την αλλη λενε.... (Ios? .. iphone? ... τι λες τωρα... εφυγα για αγορα!!!) Α ρε apple ..
leonidas_fs Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μερικοί μπορεί να έχουν και οικονομικές δυσκολίες!
TEOKOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Παει ευτυχώς η εποχή που τα iPhone ήταν σύμβολο status. Υπάρχουν άλλα τώρα , s4 κ.λ.π Στον απόηχο όλων αυτών τα προσωπικά μου συμπεράσματα είναι ότι τα iPhone ,υπερεκτιμημένα μεν αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει για να κάνεις απροβλημάτιστα ( λόγω λογικών διαστάσεων ,υποστήριξη, καταπληκτικού AppStore) και προπαντός με ασφάλεια (iOS) την δουλειά που θες να κάνει ένα smartphone. Υ.γ όχι δεν έχω iPhone αλλά πέρασα και από αυτό μπόλικες φορές.
iMarilina Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 οκ να πουλησουμε μουρη αλλα οχι κι ετσι! Kαλα δεν το συζητω τι βλεπω εξω. Ειχα πετυχει γνωστο μου.. που πουλαγε μουρη με το Iphonaki του και δεν ηξερε καν να χρησιμοποιει! παρατραβηγμενο θα ελεγα. Το θεμα δεν το ανοιξα ομως για να κραξουμε αλλα για να μου λυθει τελικα η απορια .... που τα πουλανε τοσο γρηγορα και ευκολα ενω απο την αλλη λενε.... (Ios? .. iphone? ... τι λες τωρα... εφυγα για αγορα!!!) Α ρε apple .. Πολλοί υπάρχουν όπως λες που δεν ξέρουν τίποτα και απλά το έχουνε (μου έχουνε τύχει και περιπτώσεις φίλων και τους έδειξα κάποια πράγματα και γελαγα με την παντελή άγνοιά τους γιατί το είχαν 1-2 χρόνια και δεν είχανε ούτε λογαριασμό στο app store να φανταστείς). Απο κει και πέρα δε μπορείς να ξέρεις ο καθένας τί λόγους έχει. Μπορεί να το πήρανε και να μην τους άρεσε και να θέλουν άλλο κινητό. Μπορεί να το πήρανε πάρα πολύ φθηνά με καμια επιδότηση χώμα και να θέλουν να το πουλήσουν για να βγάλουν κάτι. Μπορεί να έχουν προβλήματα οικονομικά. Πολλά μπορεί. Δεν είναι δουλειά νομίζω κανενός το τί λόγους έχει ο καθένας, αυτά είναι προσωπικά
Pa0ki Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Αυτοί που τα πουλάνε νωρίς, είναι συνήθως από τους πρώτους που τα πήραν, τα βαρέθηκαν και τα δίνουν πριν χάσουν πολύ την αξία τους Κάποιοι έχουν κάνει σύστημα να παίρνουν ένα κινητό και στο εξάμηνο να το πουλάνε για να πάρουν άλλο καινούριο, με μια μικρή σχετικά διαφορά
sarantosantonak Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Συνδυασμός όλων είναι,,, παίζουν και τα οικονομικά, παίζει και ο ενθουσιασμός για την προοπτική μιας νέας συσκευής, παίζει και αυτό που είπατε ότι γενικά τα i phone ήταν (και είναι) υπερεκτιμημένα... οπότε τώρα που σκάνε και οι ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών ο άλλος ψήνεται να "παίξει" και καμια άλλη εταιρεία... όλα μαζί.
iMarilina Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Συνδυασμός όλων είναι,,, παίζουν και τα οικονομικά, παίζει και ο ενθουσιασμός για την προοπτική μιας νέας συσκευής, παίζει και αυτό που είπατε ότι γενικά τα i phone ήταν (και είναι) υπερεκτιμημένα... οπότε τώρα που σκάνε και οι ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών ο άλλος ψήνεται να "παίξει" και καμια άλλη εταιρεία... όλα μαζί. Μωρε να ψηθώ οκ, αλλά συμμαζεύομαι μόλις σκεφτώ το iOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα