Challenger Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που ζητάω: Θέλω κασσετόφωνο για pc. Να ειναι π.χ ένα 5 1/2" drive που να μπαίνει κασσέτα και να γράφω απο και πρός την κασσέτα ήχο εσωτερικά. Έχει ακούσει κανείς τίποτα για κάτι τέτοιο??
rista Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Γιατι δεν δοκιμαζεις να συνδεσεις το κασσετοφωνο σου με την καρτα ηχου?το ιδιο πραγμα ειναι,και ανοιγωντας το recorder που εχουν τα windows μπορεις να γραψεις οτι θελεις.Μαλιστα με το cool edit pro μπορεις μετα να τα επεξεργαστεις βαζοντας φιλτρα γιο το φυσιμα και πολλα αλλα!!
Challenger Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Το έχω σκεφτεί. Το κασσετόφωνό μου δεν έχει είσοδο. Άσε που η ποιότητα εγγραφής ειναι πολύ άσχημη.
rista Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 E τοτε πας και αγοραζεις ενα καινουριο στερεο μαζι με cd και φυσικα θα εχει και εισοδους και με ενα σμπαρο δυο τριγωνια.Τι πας και ψαχνεις αποκλειστικα για υπολογιστη ασε που δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.
Challenger Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Καλά ντε. Μην τα παίρνεις!!!Που το ξέρεις ότι δεν υπάρχει. Εγώ έχω ακούσει ότι υπάρχει σε κατάστημα της Στουρνάρη. έχω κασετες που θέλω να περάσω σε cd και το χρειάζομαι οπωσδήποτε, αλλά και για να γράφω cd's σε κασέτες. Αν δεν το βρώ βέβαια θα πάρω ένα καλό κασετόφωνο.
rista Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Οχι ρε συ με παρεξηγησες δεν τα <<πηρα>> απλως στο ειπα για να μην δινεις τσαμπα λεφτα και μετα σου μεινει.Εκτος αν εχεις καμια 400αρια κασσετες.(δεν ειπες ποσες εχεις!)
Challenger Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 όχι δεν έχω τόσες πολλές. Αλλά κατάδιαστήματα χρειάζεται για διάφορους λόγους να γράψω κασσέτα. Οπότε καλό θα ήταν να είχα κάτι τέτοιο. THNx πάντως για την πρόταση
grigas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Giati apla den grafeis se ena audio cd ayto poy thes kai meta na to metafereis se kasseta??
Challenger Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 εεε!!! Είπαμε να διευκολύνουμε τη ζωή μας. Όχι να την κάνουμε πιο δύσκολη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.