Προς το περιεχόμενο

Tape Drive

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που ζητάω: Θέλω κασσετόφωνο για pc. Να ειναι π.χ ένα 5 1/2" drive που να μπαίνει κασσέτα και να γράφω απο και πρός την κασσέτα ήχο εσωτερικά. Έχει ακούσει κανείς τίποτα για κάτι τέτοιο?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να συνδεσεις το κασσετοφωνο σου με την καρτα ηχου?το ιδιο πραγμα ειναι,και ανοιγωντας το recorder που εχουν τα windows μπορεις να γραψεις οτι θελεις.Μαλιστα με το cool edit pro μπορεις μετα να τα επεξεργαστεις βαζοντας φιλτρα γιο το φυσιμα και πολλα αλλα!!

Δημοσ.

E τοτε πας και αγοραζεις ενα καινουριο στερεο μαζι με cd και φυσικα θα εχει και εισοδους και με ενα σμπαρο δυο τριγωνια.Τι πας και ψαχνεις αποκλειστικα για υπολογιστη ασε που δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.

Δημοσ.

Καλά ντε. Μην τα παίρνεις!!!Που το ξέρεις ότι δεν υπάρχει. Εγώ έχω ακούσει ότι υπάρχει σε κατάστημα της Στουρνάρη. έχω κασετες που θέλω να περάσω σε cd και το χρειάζομαι οπωσδήποτε, αλλά και για να γράφω cd's σε κασέτες. Αν δεν το βρώ βέβαια θα πάρω ένα καλό κασετόφωνο.

Δημοσ.

Οχι ρε συ με παρεξηγησες δεν τα <<πηρα>> απλως στο ειπα για να μην δινεις τσαμπα λεφτα και μετα σου μεινει.Εκτος αν εχεις καμια 400αρια κασσετες.(δεν ειπες ποσες εχεις!)

Δημοσ.

όχι δεν έχω τόσες πολλές. Αλλά κατάδιαστήματα χρειάζεται για διάφορους λόγους να γράψω κασσέτα. Οπότε καλό θα ήταν να είχα κάτι τέτοιο. THNx πάντως για την πρόταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...