V for Vagelis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Οχι, αλλα παρατηρω, οτι ενω "ξερετε" οτι δεν επεσε φυσιολογικα, δεν ξερετε απο τι ηταν φτιαγμενο και πως ηταν δεμενο. Προσωπικά δε ξέρω ότι δεν έπεσε φυσιολογικά, δε προσπαθώ να φτιάξω ή να υποστηρίξω κάποια εναλλακτική θεωρία. Απλά προσπαθώ να κατανοήσω την εξήγηση αυτών που υποστηρίζουν πως ξέρουν. Επίσης γιατί φορτώνομαι τις απόψεις άλλων;
pournaras Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Προσωπικά δε ξέρω ότι δεν έπεσε φυσιολογικά, δε προσπαθώ να φτιάξω ή να υποστηρίξω κάποια εναλλακτική θεωρία. Απλά προσπαθώ να κατανοήσω την εξήγηση αυτών που υποστηρίζουν πως ξέρουν. Επίσης γιατί φορτώνομαι τις απόψεις άλλων; Απλα, για να κατανοησεις την εξηγηση που λες, πρεπει να καταλαβεις οτι η εξηγηση τους βασιζεται σε διαφορετικα υλικα, απο αυτα που ξερεις εσυ. Αρα ξεκινας ρωτωντας αυτους που υποστηριζουν πως ξερουν, πρωτα για τη διαφωνια σας ως προς τα υλικα, και ισως και τυχονααλλες διαφορες, και μετα αν συμφωνησετε, τοτε συζηταμε και τα υπολοιπα, περι δυναμεων και αντιστασεων (οι οποιες ειναι διαφορετικες σε διαφορετικα υλικα κατασκευης).
V for Vagelis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δε διαφώνησα εγώ για τα υλικά, άλλος μίλησε για μπετόν. Και από μπετόν να ήταν όμως, θα είχα την ίδια απορία.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Η συζήτηση είναι για το 9/11, αν έχετε να παρουσιάσετε στοιχεία, ας τα δούμε, τα άλλα αφήστε τα. Tα επίσημα στοιχεία που ευαγγελίζεσαι είναι της πλάκας και μπάζουν απο παντού. Deal with it. Η ίδια κυβέρνηση που έλεγε οτι δεν βασανίστηκε κανένας κρατούμενος στο Γκουαντάναμο. Μάλλον οι εικόνες που βγήκαν μετά ήταν πλαστές. Είπαμε, και το μνημόνιο είναι για το καλό μας.-
Cryptic Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 http://algoxy.com/conc/core.html I see your link and raise you this: Why Did the World Trade Center Collapse? Science, Engineering, and Speculation
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 I see your link and raise you this: Why Did the World Trade Center Collapse? Science, Engineering, and Speculation Αυτό είναι απάντηση στο άρθρο του οποίου έβαλα λινκ; Και οι πηγές του ποιές είναι; Αυτές; http://sydney.edu.au/wtc.shtml http://ascelibrary.org/journal/jenmdt http://www.scientificamerican.com/errors/404.cfm D. Drysdale, An Introduction to Fire Dynamics Presentation on WTC Collapse, Civil Engineering Department, MIT, Cambridge, MA (October 3, 2001). ;;; Μέτρα πόσα "πτυχία" εδώ λένε το αυτονόητο! -The collapse was too symmetrical to have been eccentrically generated. -The speed and symmetry of the collapses is not consistent with the damage. A new investigation is needed. -All three [WTC] collapses were very uniform in nature. Natural collapses due to unplanned events are not uniform. -It is clear that the World Trade Center buildings 1, 2 and 7 were brought down in a contrived and controlled demolition from within. -Only recently have I begun to examine the structural collapse of the buildings. Photos of the steel, evidence about how the buildings collapsed, the unexplainable collapse of WTC 7, evidence of thermite in the debris as well as several other red flags, are quite troubling indications of well-planned and controlled demolition. -Watching the Towers collapse on 9/11 was a total horror.... but even at that moment, you know, it just did not look right. -Having worked on structural steel buildings as a civil engineer in the era when the Twin Towers were designed and constructed, I found some disturbing discrepancies and omissions concerning their collapse on 9/11... -Concerned about the fact of absolutely all-sided perfect symmetric drop down, while both burns and TOP collapses were absolutely asymmetrical... Concerned about the totally simultaneous drop of floors, ceiling cage AND core. Every structural logic tells us that the core must stand or fall over later. These are two strongly visible feats
Cryptic Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 σνιπ Τι είναι αυτά, πάλι οι @@ριες του AE911Truth; Δες εδώ. Εννοείς τα 1500 πτυχία που προωθούν συγκεκρημένα τη θεωρία της κατεδάφισης; Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 120.000 μηχανικοί, και στην Αμερική είναι πολύ περισσότεροι. Ακόμα και στην Ελλάδα θα ήταν το πολύ 1.5% των μηχανικών.
Sugizo Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Κάποιοι τύποι είχαν τα μέσα, τις άκρες, τα λεφτά και το μυαλό να οργανώσουν κάτι τέτοιο αλλά ΔΕΝ μπορούσαν ή σκέφτηκαν να κάνουν τα κτίρια να φαίνονται ότι έπεσαν φυσιολογικά; μήπως λέω μήπως δεν ήθελαν να ρημάξουν το μισό κέντρο της πόλης? λέω εγώ τώρα, ακόμα κι από μέσα να έγινε η δουλειά... όλη η νέα υόρκη μετά τις κρίσεις στις αρχές του 20ου αιώνα άνηκε στις γνωστες 2-3 οικογένειες.. απλά μπορεί να σκέφτηκαν, ότι και τα κτίρια είναι παλιά, αλλα και θέλουμε να ελέγχουμε την μεγαλύτερη παραγωγό κοκαΐνης που είναι το Afghanistan. μένα σμπάρο 2 τρυγόνια. ξέρω γω, τροφή για σκέψη. εκτος κι αν δεν δεχόμαστε ούτε το γεγονός πως μας κυβερνάνε οι τράπεζες τον "γνωστών-αγνωστων οικογενειών", τότε αγνοήστε το post μου.
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Τι είναι αυτά, πάλι οι @@ριες του AE911Truth; Δες εδώ. Εννοείς τα 1500 πτυχία που προωθούν συγκεκρημένα τη θεωρία της κατεδάφισης; Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 120.000 μηχανικοί, και στην Αμερική είναι πολύ περισσότεροι. Ακόμα και στην Ελλάδα θα ήταν το πολύ 1.5% των μηχανικών. Σωστά, γιατί οι υπόλοιποι αυτομάτως υπολογίζονται ως υποστηρικτές της άλλης άποψης... Δε θα βγάλουμε άκρη, ο καθένας επιλέγει να πιστεύει ό,τι θέλει. Τα κτήρια πέφτουν κατακόρυφα σχεδόν σε ελεύθερη πτώση όπως και αν πληγούν (ακόμα και εκείνα στα οποία δε συγκρούστηκε κανένα αεροσκάφος), τα ίδια τα αεροπλάνα εξαϋλώνονται εκτός από τα έγγραφα των τρομοκρατών μέσα σε αυτά, καμία κάμερα δε "συλλαμβάνει" τις πτήσεις τους και άλλα όμορφα. Όνειρα γλυκά. ΥΓ. Γέλασα με τις "ατράνταχτα" επιχειρήματα του site. http://ae911truth.info/wordpress/topten/. Όπως για παράδειγμα για τον ήχο της κατεδάφισης κτηρίου στο Όσλο! (In every one of the YouTube videos, the sounds of the explosives can be clearly heard before the sound of the collapsing building.... Το ότι το άλλο βίντεο ξεκινάει λίγο ΜΕΤΑ την έκρηξη, μάλλον είναι ασήμαντη λεπτομέρεια.) http://www2.ae911truth.org/ppt_web/2hour/slideshow.php?i=29&lores=1
funbreaker Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ έκανα συζήτηση χωρίς να κρίνω κάποιον από σας (πληθυντικός γιατί δεν είσαι ο μόνος που το έκανε). Γι'αυτό και σας χαρακτήρισα ψυχολόγους της πλάκας, διότι δεν υπάρχει λόγος να κρίνετε τι προσπαθώ ή όχι να αποδείξω. Η συζήτηση είναι για το 9/11, αν έχετε να παρουσιάσετε στοιχεία, ας τα δούμε, τα άλλα αφήστε τα. Συζήτηση χωρίς κρίση δεν είναι συζήτηση, κρίση με ευγένεια φυσικά. Αλλιώς θα είχαμε μονολόγους χωρίς νόημα με μονομερείς ανακοινώσεις απόψεων. Και φυσικά όταν κρίνεται μια άποψη κρίνεται και ο φορέας της είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αν παρεξηγήθηκες εσύ είναι άλλο θέμα. Επίσης σου ξαναείπα πως αν με χαρακτηρίζεις εμένα ψυχολόγο της πλάκας τότε θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω κι εγώ πολιτικό αναλυτή της πλάκας, δημοσιογράφο της πλάκας, ιστορικό της πλάκας και σε οτιδήποτε άλλο έχεις άποψη, της πλάκας. Φυσικά και εξέφρασα μια άποψη για την οποία δεν έχω επιστημονικές αποδείξεις γι αυτήν όπως και το 99% των απόψεων που εκφράζονται. Ήταν απλά μια πεποίθηση που ακόμα πιστεύω.
Cryptic Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Σωστά, γιατί οι υπόλοιποι αυτομάτως υπολογίζονται ως υποστηρικτές της άλλης άποψης... Δε θα βγάλουμε άκρη, ο καθένας επιλέγει να πιστεύει ό,τι θέλει. Τα κτήρια πέφτουν κατακόρυφα σχεδόν σε ελεύθερη πτώση όπως και αν πληγούν (ακόμα και εκείνα στα οποία δε συγκρούστηκε κανένα αεροσκάφος), τα ίδια τα αεροπλάνα εξαϋλώνονται εκτός από τα έγγραφα των τρομοκρατών μέσα σε αυτά, καμία κάμερα δε "συλλαμβάνει" τις πτήσεις τους και άλλα όμορφα. Όνειρα γλυκά. ΥΓ. Γέλασα με τις "ατράνταχτα" επιχειρήματα του site. http://ae911truth.info/wordpress/topten/. Όπως για παράδειγμα για τον ήχο της κατεδάφισης κτηρίου στο Όσλο! (In every one of the YouTube videos, the sounds of the explosives can be clearly heard before the sound of the collapsing building.... Το ότι το άλλο βίντεο ξεκινάει λίγο ΜΕΤΑ την έκρηξη, μάλλον είναι ασήμαντη λεπτομέρεια.) http://www2.ae911truth.org/ppt_web/2hour/slideshow.php?i=29&lores=1 Γιατί οι υπόλοιποι 99,99% αυτομάτως δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος να πιστεύουν στις εκρήξεις. Χαίρομαι που γέλασες, όμως έχεις να προτείνεις κάτι ουσιαστικό; Γιατί επαναλαμβάνω, το να κολλάς σε μια λεπτομέρεια (που δεν είναι παράλογη) από την επίσημη εκδοχή, και να θεωρείς ότι αυτό με κάποιο τρόπο καταρρίπτει ολόκληρη την επίσημη εξήγηση (η οποία αποτελείται από ένα τεράστιο σύνολο λεπτομερειών που στηρίζουν η μια την άλλη)... Συζήτηση χωρίς κρίση δεν είναι συζήτηση, κρίση με ευγένεια φυσικά. Αλλιώς θα είχαμε μονολόγους χωρίς νόημα με μονομερείς ανακοινώσεις απόψεων. Και φυσικά όταν κρίνεται μια άποψη κρίνεται και ο φορέας της είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αν παρεξηγήθηκες εσύ είναι άλλο θέμα. Επίσης σου ξαναείπα πως αν με χαρακτηρίζεις εμένα ψυχολόγο της πλάκας τότε θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω κι εγώ πολιτικό αναλυτή της πλάκας, δημοσιογράφο της πλάκας, ιστορικό της πλάκας και σε οτιδήποτε άλλο έχεις άποψη, της πλάκας. Φυσικά και εξέφρασα μια άποψη για την οποία δεν έχω επιστημονικές αποδείξεις γι αυτήν όπως και το 99% των απόψεων που εκφράζονται. Ήταν απλά μια πεποίθηση που ακόμα πιστεύω. Not sure if troll... Δεν εξέφρασες μια άποψη. Αυτό που έκανες λέγεται ad hominem. Εξ'ου και η απάντηση που έλαβες.
Muchacho Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ω θεε μου... Λιγη γνωση των γεγονοτων να ειχε,τετοιες παπαριες δεν θα εγραφε..
funbreaker Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Νot sure if troll... Δεν εξέφρασες μια άποψη. Αυτό που έκανες λέγεται ad hominem. Εξ'ου και η απάντηση που έλαβες. Θα ήταν ad hominem αν στόχευα απευθείας στην άποψη που εκφράζεις αλλά αν δεν το παρατήρησες, δεν το έκανα καν. Κι αυτό γιατί η εναντίωσή μου δεν εστιάζεται σε αυτή αλλά στην διατήρηση βέβαιης άποψης για ένα ζήτημα για το οποίο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με βεβαιότητα κι αυτό για προφανείς λόγους μιας και τα στοιχεία που δεν γνωρίζουμε είναι πολλά και απρόσητα. Εκτός και αν είσαι πράκτορας της cia. Πριν προλάβεις να μου πεις πως δεν γίνεται να μην έχουμε άποψη για κάτι που δεν ξέρουμε με βεβαιότητα γιατί τότε δεν θα είχαμε ποτέ, σου λέω πως συμφωνώ αλλά δεν χάνω το δικαίωμα να κρίνω την δυνατότητα διατήρησης άρτιων απόψεων σε σχέση με τα δυνατά παρεχόμενα στοιχεία που ανάλογα με την ύπαρξή τους μπορώ να την κρίνω ως περισσότερο, λιγότερο ή και καθολου βάσιμη. Ναι και πως υπάρχει θεός δικαιούσαι να μου πεις όπως κι εγώ να το κρίνω ως βάσιμη ή όχι άποψη και να ερμηνεύσω και την συμπεριφορά που καταφεύγει σε αβάσιμες απόψεις. Αν ενώ το κάνω αυτό ευγενικά εσύ προσβήθείς τότε είναι δικό σου θέμα. Φυσικά αντίστοιχη εναντίωση έχω και με αυτούς που προσκολώνται στην αντίπερα όχθη αλλά εστίασα στην δική σου άποψη γιατί εντόπισα περισσότερα απόλυτα άτομα (φυσικά δεν αναφέρθηκα μόνο σε σένα) ενώ στην άλλη πλευρά διέκρινα και απόψεις πιο διαλακτικές και ενδιάμεσες. Για τις απόλυτες απόψεις της άλλης πλευράς έχω αντίστοιχη άποψη. Άποψη όπως λες, δεν γίνεται να μην εξέφρασα καθώς οτιδήποτε εκφράζεις είναι άποψη. Πιθανώς να εννοείς πως δεν εξέφρασα άποψη για το θέμα οπότε να είσαι πιο ακριβής γιατί έτσι γίνεσαι προσβλητικός και εμμέσως ad hominemist. Ως προς το trolling δεν θεωρώ πως είναι γιατί τελικά δεν είναι τόσο εκτός θέματος αυτό που λέω και νομίζω πως εστιάζει στην ουσία του μιας και τονίζει την απρόσιτη φύση του. Αν είναι, μισό trolling δικό σου και μισό δικό μου. Επομένως εσύ μου φαίνεσαι περισσότερο ad hominemist τελικά με την επίκλιση και την οχύρωση πίσω από μια έννοια της ρητορικής, λόγω υπέρμετρης ευθυξίας.
kostas_dr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 καποτε ειχε πεσει ενα b-27 η κατι παρομοιο στο empire state building... Β-25 ήταν. http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FB-25_Empire_State_Building_crash&ei=LPp0UZL8N4Wr0AWLr4C4Dw&usg=AFQjCNHnTpWb1J2dFRM3Uj-1IScYdF50dg&sig2=C9d_jUd0J1PKK9gET5YXbA&bvm=bv.45512109,d.d2k
Προτεινόμενες αναρτήσεις