vasilisbilias Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Γεια σας παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια σας.... Πείτε ότι αγοράζω ένα TP-LINK TL-WA5210G και βάζω πάνω του μία κεραία, ώστε ο φίλος μου να παίρνει το σήμα και να συνδέεται στο τοπικό μου δίκτυο. Από την μεριά του τώρα, τι χρειάζεται; Με ένα απλό wifi usb θα μπορούσε να λάβει το σήμα και να συνδεθεί κανονικά, η χρειάζεται κάποια άλλη συσκευή; Ευχαριστώ πολύ.
mpasketpro Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δοκιμασε το, θεωρητικα ναι. Τωρα μπορει να μην πιανει καλο σημα. Ο φιλος ποσο μακρια ειναι βασικα;
Apostolos83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Θεωρητικά όπως λέει και ο @mpasketrpo θα κάνει... Πρακτικά όμως είναι πολλοί οι παράμετροι που συμβάλουν στην εμβέλεια ενός ασύρματου δικτύου και αυτοί δεν έχουν να κάνουν πάντα με την απόσταση... Απόσταση πομπού δέκτη Διαμόρφωση του παρεμβαλόμενου χώρου (δωμάτια, τοίχοι, σύσταση τοίχων (γυψοσανίδες κλπ) Λειτουργία και ισχύς άλλων δικτύων στον ίδιο χώρο (γιαυτό μην βαράτε, νομίζω πλέον αυτόματα επιλέγεται το κατάλληλο κανάλι αλλά παλιότερα υπήρχε θέμα με τα πολλά ασύρματα σε ενα χώρο) Όπως και να έχει αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα