xpapias Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Λοιπόν. Χθες ταξίδευα με το τρένο, εξωτερικό. Μπήκα στην αφετηρία και ένα 20λεπτο αργότερα μπήκε μια κοπέλα. Πραγματικά πολύ όμορφη. Με ρώτησε αν μπορούσε να κάτσει απέναντι μου (τα καθίσματα αντικριστά 2+2 αριστερά και 2+2 δεξιά). Της απάντησα "φυσικά" και μου χαμογέλασε. Στη συνέχεια έρχονταν και αλλοι επιβάτες, οπότε θεώρησα σκόπιμο να μαζέψω το παλτό μου και την τσάντα μου, προκειμένου να κάτσει και κανένας άλλος δίπλα μου. Χαμογέλασε και πάλι. Επέσαν και άλλα χαμόγελα, κάποια στο άσχετο. Επόμενη στάση, έκανα πάλι την κίνηση να μαζέψω τα πράγματα και μου χαμογέλασε και πάλι. Φεύγοντας το τρένο πετάω ένα "μπα, κανένα ενδιαφέρον" και χαμογέλασε πάλι. Η ώρα περνούσε και έψαχνα να βρω καμιά ατάκα για να βρω συζήτηση / γενικά δεν το έχω. Οπότε ρώτησα πότε φτάνουμε στην πόλη που ήθελα να κατέβω, μου πετά ένα "καμία ιδέα!" αλλά πάλι με το κλασικό χαμόγελο. Για ξεκάρφωμα ρώτησα και ένα επιβάτη που καθόταν απέναντι τετράδα, οπότε πετάχτηκε μια γιαγιά και μου λέει "9.26 - το κοίταξα πριν φύγουμε!". Πέταξα στην γκόμενα ένα "9.45 πρέπει να είμαι οπωσδήποτε", και μου απάντησε "Νομίζω δε θα έχετε κανένα προβλημα. Μπορείτε μέχρι να πάτε και για ψώνια!". Πάντα πολύ χαμογελαστή και καλοδιάθετη. Η ώρα περνούσε και πάλευα να βρω καμια ατάκα. Να πώ ότι όλη η κουβέντα γινόταν στα γαλλικά, οπου δεν την παλεύω ακόμα χειρότερα. Πλησιάζοντας η ώρα να φτάσω στον προορισμό μου, και όντας απελπισμένος έγραψα ένα χαρτάκι - "Συγγνώμη δεν ήθελα να σας φέρω σε δύσκολη κατάσταση και φοβάμαι ότι τα γαλλικά μου είναι φτωχά. Θα ήθελα πάντως να σας ξαναδώ! Το τηλ. είναι το .... ". (Η εμπνευση μου ήρθε φυσικά από το φίλο με την πωλήτρια στη vodafone, στο άλλο thread). Απο κάτω το όνομα μου. Φεύγοντας πήρα το κινητό μου απο το τραπεζάκι, και προώθησα το χαρτάκι που ήταν από κάτω. Είμαι 99% σίγουρος ότι το πήρε. Μέχρι σήμερα τίποτα. Είχα ξεχάσει και το ξένο κινητό σπίτι και το βράδυ που γύρισα είχε γεμίσει στα μηνύματα. Αλλά από αυτή τίποτα. Αλλο ένα - ίσως - λάθος - ο πληθυντικός, αλλά στα γαλλικά νομίζω έτσι είναι όταν δεν γνωρίζεις κάποιον (περίπου 30χρ). Πιστεύετε θα απαντήσει; Εχει περάσει ήδη μια μέρα... Και κάτι άλλο. Είχε iPhone. Αν μου έστειλε και δεν το πήρα, θα το έβλεπε; 2
leonidas_fs Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ναι θα το έβλεπα αν δεν το έστελνε το κιν. Καλά έκανες φίλε!! Ωραίος, έτσι θάρρος θέλει. Και να μην σου απαντήσει αυτή, μην κολλάς και συνέχισε να προσπαθείς! Ετσι κάνουν οι άντρες και το λέω πολύ σοβαρά. Μπραβο και πάλι μπράβο που τόλμησες και μίλησες!!! 3
frenzy Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Τουλάχιστον το τηλέφωνό σου το έγραψες σε συσκευασμένη καπότα;
xpapias Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Τουλάχιστον το τηλέφωνό σου το έγραψες σε συσκευασμένη καπότα; Αλλη μια παράλειψη...
slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Εγώ δεν κατάλαβα πώς ακριβώς έδωσες το χαρτάκι. Είσαι σίγουρος οτι το πήρε; Επίσης, ΧΑΡΤΑΚΙ; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Ζήτα το τηλέφωνο ρε φίλε, το πολύ πολύ να σου πει ασε και βου και σι βου πλε. Ρε τι λετε. 1
xpapias Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Εγώ δεν κατάλαβα πώς ακριβώς έδωσες το χαρτάκι. Είσαι σίγουρος οτι το πήρε; Επίσης, ΧΑΡΤΑΚΙ; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Ζήτα το τηλέφωνο ρε φίλε, το πολύ πολύ να σου πει ασε και βου και σι βου πλε. Ρε τι λετε. Να υποθέσω ότι είσαι αυτός; http://london.flirtbox.co.uk/slygeo87 *Male seeking Female or Male* !!! Wtf? 8
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ώπα sly, δεν μας τόχες πει ότι το ζορίζεις το χειρόφρενο 10
slipknot Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.Σε ένα παράλληλο σύμπαν: Λοιπόν. Πριν χρόνια ταξίδευα με το τρένο, εξωτερικό. Μπήκα στην αφετηρία και ένα 20λεπτο αργότερα μπήκε μια κοπέλα. Πραγματικά πολύ όμορφη. Με ρώτησε αν μπορούσε να κάτσει απέναντι μου (τα καθίσματα αντικριστά 2+2 αριστερά και 2+2 δεξιά). Της απάντησα "φυσικά" και μου χαμογέλασε. Στη συνέχεια έρχονταν και άλλοι επιβάτες, οπότε θεώρησα σκόπιμο να μαζέψω το παλτό μου και την τσάντα μου, προκειμένου να κάτσει και κανένας άλλος δίπλα μου. Χαμογέλασε και πάλι. Επέσαν και άλλα χαμόγελα, κάποια στο άσχετο. Επόμενη στάση, έκανα πάλι την κίνηση να μαζέψω τα πράγματα και μου χαμογέλασε και πάλι. Φεύγοντας το τρένο πετάω ένα "μπα, κανένα ενδιαφέρον" και χαμογέλασε πάλι. Η ώρα περνούσε και έψαχνα να βρω καμιά ατάκα για να βρω συζήτηση / γενικά δεν το έχω. Οπότε ρώτησα πότε φτάνουμε στην πόλη που ήθελα να κατέβω, μου πετά ένα "καμία ιδέα!" αλλά πάλι με το κλασικό χαμόγελο. Για ξεκάρφωμα ρώτησα και ένα επιβάτη που καθόταν απέναντι τετράδα, οπότε πετάχτηκε μια γιαγιά και μου είπε "9.26 - το κοίταξα πριν φύγουμε!". Πέταξα στην γκόμενα ένα "9.45 πρέπει να είμαι οπωσδήποτε", και μου απάντησε "Νομίζω δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Μπορείτε μέχρι να πάτε και για ψώνια!". Πάντα πολύ χαμογελαστή και καλοδιάθετη. Η ώρα περνούσε και πάλευα να βρω καμιά ατάκα. Να πω ότι όλη η κουβέντα γινόταν στα γαλλικά, όπου δεν την παλεύω ακόμα χειρότερα. Πλησιάζοντας η ώρα να φτάσω στον προορισμό μου, και όντας απελπισμένος έγραψα ένα χαρτάκι... "Κώλο δίνεις;;;; Θα ήθελα πάντως να τον ξαναδώ! Το τηλ. είναι το .... ". (Η εμπνευση μου ήρθε φυσικά από το φίλο με την πωλήτρια στη vodafone, στο άλλο thread). Απο κάτω το όνομα μου. Φεύγοντας πήρα το κινητό μου απο το τραπεζάκι, και προώθησα το χαρτάκι που ήταν από κάτω. Ήμουν 99% σίγουρος ότι το πήρε. Και έτσι γνώρισα τη μητέρα σας. 4
xpapias Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ρε, μια βλακεία έκανα. Απειρία. Κόλλησα εκείνη την ώρα. Αλλά είναι εύκολο να το παίζει κανείς βαρβάτος..., στο internet!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα