Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπα σιγά τη βλακεία, ποιός βγάζει γκόμενα σε τρένο, εκτός από τον δρ Ζιβάγκο.

• Like 1
Δημοσ.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

ΕΞΑΣΚΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

με μια λέξη

ΜΑΛΑΚΙΑ.

Δημοσ.

Μπορει να σε παρει απο καμια εβδομαδα για να το παιξει "αδιαφορια".Εγω ετσι εχω κανει οταν ζητησα τηλεφωνο δεν πηρα κατευθειαν την επομενη.

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεδομένου ότι είμαστε στο ινσομνια ένα μπορεί να είναι μόνο το σχόλιο στο thread.

...

Και κάτι άλλο. Είχε iPhone.
...

Έλεος πια με αυτην την apple.

• Like 20
Δημοσ.

Βασικά ορισμένοι θέλετε να σας κατέβει ουρανοκατέβατη στον πούτσο η γκόμενα και έχετε και μούτρα να κυκλοφορείτε στην κοινωνία.

• Like 5
Δημοσ.

Ρε, μια βλακεία έκανα. Απειρία. Κόλλησα εκείνη την ώρα.

Αλλά είναι εύκολο να το παίζει κανείς βαρβάτος..., στο internet!

Το αν ήταν βλακεία, είναι σχετικό. Στην περίπτωση σου, το ένστικτο μου λέει πως κάτι θα βγει από την ιστορία. Έγραψες πως είχες μαζί σου παλτό, τα παλτά μου βγάζουν κάτι το ποιητικό, σε ένα στιλιζαρισμένο, κινηματογραφικού στυλ φόντο με υπαρξιακές προεκτάσεις. Οι τύποι με παλτά έχουν περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουν σαν single επιβάτες σε τρένα. Στην "χειρότερη", καταλήγουν να βρουν έναν bro και να τα πίνουν σε κάποιο μπαρ αδιαφορώντας για τους κοινωνικούς συμβιβασμούς, οπότε πάλι κερδισμένοι είναι. Πιστεύω δε πως αν δεις το θέμα από τη σκοπιά του χαβαλέ θα ξεφύγεις από το τρυπάκι στο οποίο έχεις μπει και που φαίνεται πως σε έχει επηρεάσει. Μόνος σου είπες πως όλα έγιναν μόλις χθες, γιατί βιάζεσαι τόσο; Εσένα αν σου έδιναν τηλέφωνο, θα έπαιρνες αμέσως; Αν η απάντηση είναι "ναι", τότε είσαι λάθος. ΕΣΥ είσαι αυτός που καθορίζει το παιχνίδι. Μη ξεχνάς πως είσαι χομπίστας, το κάνεις για την απόλαυση και όχι από ανάγκη. Όπως ένας Predator, απολαμβάνεις αποκλειστικά και μόνο το κυνήγι του θηράματος και όχι την "εξόντωση" του. Οφείλεις να ξέρεις ότι η εποχή που διανύουμε, είναι η εποχή των μηνυμάτων. Πχ ένα σωστό μήνυμα, ένα σωστό tweet μπορεί να σε πάει στον παράδεισο, ενώ ένα λάθος στην απόλυτη κόλαση. Όλα θα πάνε καλά.

• Like 9
Δημοσ.

Βασικά ορισμένοι θέλετε να σας κατέβει ουρανοκατέβατη στον πούτσο η γκόμενα και έχετε και μούτρα να κυκλοφορείτε στην κοινωνία.'

sly , εσυ τις βιαζεις και μετα τους ζητας και τοφωνο?

Δημοσ.

sly , εσυ τις βιαζεις και μετα τους ζητας και τοφωνο?

Πέρα από την πλάκα, θύμωσα με τον τύπο γι' αυτό τον είπα και γκασμά. Δηλαδή εντάξει σου χαμογελάει το γκομενάκι ξερω 'γω πες της να πάμε μια βόλτα στο πάρκο να ταΐσουμε τα περιστέρια. Πες κάτι. Αλλά ακόμα και από ευγένεια να χαμογελάει μια κοπέλα, ε ρώτα ρε μεγάλε μη ρωτάς στο ινσόμνια αν έκανες μαλακία.

Δημοσ.

Ξεχασαμε ... Εσεις ολοι ειστε γ@μαω ταο ...

Και θυμωνεται με τα παιδια ... Αν δεν σας αρεσει μην απαντατε ρε φιντανια....

Μην γ@ματ το θεμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...