slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ρε δεν πάτε να γαμήσετε καμιά ενβήντια. Αισιχτιρια
z4rx07 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν ξερω αν ειναι κολλητικο τελευταια στους insomniacs, αλλα κολλησα με μια 45αρα υπαλληλο της Eurobank και δεν μπορώ να την βγάλω στιγμή από το μυαλό μου. 2
RedPanda Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 αφιερωμένο I just wanna feel real love,Feel the home that I live in.'cause I got too much life,Running through my veins, going to waste.
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 I just wanna feel real love, Feel the home that I live in. 'cause I got too much life, Running through my veins, going to waste. 2
RedPanda Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Αυτό που μερικοί υποκρίνονται πως κάνουν: αυτό που πραγματικά κάνουν
panosno1com Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν ξερω αν ειναι κολλητικο τελευταια στους insomniacs, αλλα κολλησα με μια 45αρα υπαλληλο της Eurobank και δεν μπορώ να την βγάλω στιγμή από το μυαλό μου. 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Πάντως xpapias... το χειρότερο σε αυτές τις φάσεις είναι να μην κάνεις ό,τι μπορούσες να κάνεις.. Όχι γιατί θα αλλάξει το αποτέλεσμα (ντε και καλά) αλλά γιατί μετά περνάς αυτά που περνάς τώρα.
xpapias Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ναι ρε Τουφα. Καλύτερα να έγραφες οτιδήποτε. Κουράζει αυτή η παπαρια. Πάντως xpapias... το χειρότερο σε αυτές τις φάσεις είναι να μην κάνεις ό,τι μπορούσες να κάνεις.. Όχι γιατί θα αλλάξει το αποτέλεσμα (ντε και καλά) αλλά γιατί μετά περνάς αυτά που περνάς τώρα. Ξέρεις κάτι; Για τα δεδομένα μου έκανα περισσότερα από αυτα που μπορούσα. Δεν είμαι ο τύπος που το πέσιμο το έχω ψωμοτύρι. Δε λέω ότι έκανα σωστά. Αλλά και πόσες φορές δεν έχει γραφτεί εδώ μέσα ότι άμα η άλλη γουστάρει, θα ανταποκριθεί, ότι βλακεία και να κάνεις;
Ntinaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 για πεσιμο ψωμοτυρι θες εμπειρια. καντο καθε μερα(σε διαφορετικα σημεια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα