Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο αυτό το group therapy -pop psych θρεντ .

Αν είναι πολύ μικρή η υπέρβαση όμως κινδυνεύει να αρχίζει να χασμουριέται η γκόμενα.

• Like 1
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

παντως παιδια και γω παλια στο τρενο γνωρισα μια πανεμορφη καυτη κουκλαρα και δισταζα .τελος παντων δεν αντεχα αλο και εκανα τη κινηση 

ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ χαρτακι.. :-D .
τελος παντως γυρισα σπιτι και περιμενα στο τηλ,μια βδομαδα περιμενα.μια βδομαδα τιποτα δεν εγινε.και μετα απο αλλη μια βδομαδα καθως εβαζα το παλτο μου ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ. :confused: ...και τελικα συνειδητοποιησα τη μαμακια μου.Της εδωσα το χαρτακι αλλα αυτο το χαρτακι που χε τη ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ που δωσε η θεια μου :shock: .
ειναι να μη σου κατσει. 
  • Like 4
Δημοσ.

Και δηλαδή βγαίνετε έξω κι έχετε χαρτάκια; Σηκώνεσαι το πρωί να πάρεις ψωμί και γράφεις και το τηλ σου; Ή κουβαλάς ποστιτ και στυλό;

Ή μήπως έχετε έτοιμο σκριπτ, άλλο μήνυμα ανάλογα με την περίσταση; Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το χαρτάκι. Είναι πλαστικοποιημένα; Τι γραμματοσειρά; SO MANY FUCKING QUESTIONS.

• Like 6
Δημοσ.

Μας ενδιαφερει ως ενα σημειο το αποτελεσμα, αλλα οχι στο σημειο να μην χαιρομαστε τις νικες μας(διαφορετικες για τον καθενα). Τις περισσοτερες φορες, αν οχι παντα, οταν λειτουργεις ετσι, το αποτελεσμα ερχεται και χωρις μεγαλη προσπαθεια..Το κακο ειναι οτι επικεντρωνομαστε πολυ στο αποτελεσμα με συνηθως ασχημη καταληξη...

Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μας ενδιαφερει ως ενα σημειο το αποτελεσμα, αλλα οχι στο σημειο να μην χαιρομαστε τις νικες μας(διαφορετικες για τον καθενα). Τις περισσοτερες φορες, αν οχι παντα, οταν λειτουργεις ετσι, το αποτελεσμα ερχεται και χωρις μεγαλη προσπαθεια..Το κακο ειναι οτι επικεντρωνομαστε πολυ στο αποτελεσμα με συνηθως ασχημη καταληξη...

Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App

Δεν κάνω πλάκα, αλλά έτσι ακριβώς προετοιμάζομαι ψυχολογικά για αυνανισμό. Οι γκόμενες είναι πιο εύκολες από μια καλή μαλακία. Με την γκόμενα αν αποτύχεις πας σπίτι για μαλακία όπου μπορείς και να σκεφτείς πως πέτυχες. Αν αποτύχεις με τη μαλακία όμως πρέπει να το πας ως το τέλος=τενοντίτιδα.

• Like 2
Δημοσ.

Η ερώτηση είναι γιατί να γράψεις ένα χαρτάκι την ώρα που φεύγεις;;για να μην δεις την αντίδραση της αν της το έλεγες πιο...άμεσα;οκ καταλαβαίνω και λογική η αμηχανία...αλλά προφανώς μετά θα αναρωτιέσαι έκανα μκια;το πήρε δεν το πήρε;θα με πάρει δεν θα με πάρει θα την πάρω δεν;;;;ενώ έτσι όμορφα όχι χυδαία αλλά στα ίσια μαθαίνεις...γουλαρει ναι η ου;Α και μου ήρθε μια καταπληκτική ερώτηση στο μυαλό που στην συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή του τραίνου και κάτω απ αυτές τις συνθήκες αν και δικαιολογημένα όπως είπες δεν σκέφτηκες κάτι να της πεις άρα προφανώς όχι και την ατάκα που σ λίγο θα πω η οποία παιδιά θα σας σύγκλωνισει...είσαι στο τραίνο οκ;;;;;λοιπόν παιδιά κρατήθητέ!!!!!ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;(πάντα με το χαζόέρωτιαρικο χαμόγελο στα χείλη...)

Δημοσ.

Τούφα για να βάλω άνω τελεία εγώ.

Οί όμορφες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες πιθανότητες καλού σεξ.Αντίθετα οι υπόλοιπες λόγω έλλειψη αυτοπεποίθηση δεν....

Έπίσης οι λόγου χάρη οι Γερμανίδες αλλά και οι Εγγλέζες έχουν λιγότερο κόμπλεξ νομίζω σε σχέση με τις Γαλλίδες και τις Ισπανίδες στο φλερτ.

Απλά δεν ισχύει....

Όχι τόσο όμορφη που είναι ΟΚ με την εμφάνισή της αλλά έχει και ανασφάλεια = sex hydrogen bomb.

Aυτες οι αναλυσεις (και διαφωνιες) που μετρουν κιλα εμπειριας και γνωσης ειναι που μου αρεσουν!

Πειτε ενα καλο λογο και για τις ασχημες ομως...

...α ξεχασα! Δεν εχετε αποψη για τις ασχημες :X

• Like 1
Δημοσ.

Aυτες οι αναλυσεις (και διαφωνιες) που μετρουν κιλα εμπειριας και γνωσης ειναι που μου αρεσουν!

Πειτε ενα καλο λογο και για τις ασχημες ομως...

...α ξεχασα! Δεν εχετε αποψη για τις ασχημες :X

looooooool

Δημοσ.

παντως παιδια και γω παλια στο τρενο γνωρισα μια πανεμορφη καυτη κουκλαρα και δισταζα .τελος παντων δεν αντεχα αλο και εκανα τη κινηση 

ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ χαρτακι.. :-D .
τελος παντως γυρισα σπιτι και περιμενα στο τηλ,μια βδομαδα περιμενα.μια βδομαδα τιποτα δεν εγινε.και μετα απο αλλη μια βδομαδα καθως εβαζα το παλτο μου ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ. :confused: ...και τελικα συνειδητοποιησα τη μαμακια μου.Της εδωσα το χαρτακι αλλα αυτο το χαρτακι που χε τη ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ που δωσε η θεια μου :shock: .
ειναι να μη σου κατσει. 

Γιατι ο καθενας κυκλοφορει με ενα χαρτακι με συνταγη για φασολαδα στην τσεπη οταν ταξιδευει με το τρενο...

Δημοσ.

Τούφα για να βάλω άνω τελεία εγώ.

Οί όμορφες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες πιθανότητες καλού σεξ.Αντίθετα οι υπόλοιπες λόγω έλλειψη αυτοπεποίθηση δεν....

Έπίσης οι λόγου χάρη οι Γερμανίδες αλλά και οι Εγγλέζες έχουν λιγότερο κόμπλεξ νομίζω σε σχέση με τις Γαλλίδες και τις Ισπανίδες στο φλερτ.

το αντιθετο να μην σου πω...

Δημοσ.

Εξαρτάται από την περίπτωση.

Με τις γυναίκες δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Υπάρχουν ορισμένες που απλά θέλουν να μιλάνε 24 ώρες το 24ωρο ή να είναι το κέντρο προσοχής. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ψάχνουν άντρα.

Υπάρχουν μέτριες ή άσχημες που είναι εύκολες και άλλες που είναι δύσκολες. Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...