Προς το περιεχόμενο

iSteve: Πρεμιέρα κάνει η «πρώτη ταινία» με θέμα τον Steve Jobs


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η γνωστή χιουμοριστική ιστοσελίδα FunnyorDie έκανε διαθέσιμη για προβολή στην ιστοσελίδα της, την ταινία iSteve, μία εκ των πολλών ταινιών που έχουν προγραμματιστεί για φέτος και έχουν ως επίκεντρο την θεματολογίας τους τον ιδρυτή της Apple.Το συγκεκριμένο φιλμ των 78 λεπτών είχε προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στις 15 Απριλίου, αλλά το FunnyorDie καθυστέρησε την προβολή του εξαιτίας των πρόσφατων γεγονότων στην Βοστόνη. Πλέον όμως είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο του οποίου έχει ο Justin Long, υποδυόμενος τον Steve Jobs. Ο Justin Long δεν είναι καινούριος στον κόσμο της Apple αφού έχει πρωταγωνιστήσει στη δημοφιλή καμπάνια της εταιρείας, PC ή Mac.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το FunnyorDie δημοσίευσε το trailer της ταινίας πριν από μερικές ημέρες, για το οποίο χρειάστηκαν περίπου μόνο τρεις μέρες για να γυριστεί αυτό ενώ ολόκληρη η ταινία ολοκληρώθηκε σε περίπου πέντε ημέρες. Φυσικά δεν πρόκειται για ένα Hollywood blockbuster, αλλά αποτελεί την πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα εργάστηκε τόσες ημέρες πάνω σε αυτό το project.

 

Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα διασκεδαστικό φίλμ μέχρι να κυκλοφορήσουν δύο άλλες πιο «σοβαρές» ταινίες στο θέατρο. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο Jobs με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher που το προγραμματισμένο ντεμπούτο του στις 19 Απριλίου αναβλήθηκε για λόγους marketing, ενώ αναμένεται και ακόμη μια ταινία από τον σεναριογράφο Aaron Sorkin, βασισμένη στην επίσημη βιογραφία του Steve Jobs.

 

Link.png Site: arstechnica.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπερβολική παρωδία για ένα τόσο σημαντικό άνθρωπο.

Μα καλέ μου άνθρωπε, αυτός είναι ο σκοπός της σάτιρας. Να σε ενοχλήσει με το να σου απομυθοποιήσει τους πάντες και τα πάντα. Και χάρη σ' αυτήν γινόμαστε καλύτεροι. Να σου θυμίσω την Λυσιστράτη του Αριστοφάνη που διακωμωδούσε μια τραγωδία εμφυλίου... Του πελοποννησιακού πολέμου με χιλιάδες νεκρούς. Κι αν είσαι λίγο συντηρητικός, ο Αριστοφάνης  φαντάζει κάφρος κι αν υπήρχε στην εποχή μας, παίζει να τον τιτλοφορούσαν κι ανθέλληνα. Η σάτιρα αν είναι χαμηλού επιπέδου δεν της δίνεις σημασία έτσι κι αλλιώς. Αν είναι καλού επιπέδου και ενοχλήσει, ο ευφυής την αποδέχεται.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάλι καλά που πέθανε ο άνθρωπος και ησύχασε από δαύτους.;ρ

 

Σαφως και ειναι τραγικο που εφυγε σε τοσο νεα ηλικια.

Αυτο εξυπακουεται.

 

δεν προσπαθησα να ειρωνευτω τον θανατο του. σορυ αν φανηκε ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...