jeep13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αναφερομαι σε μηχανακι. Λοιπον αν παρω κληση και επειτα δεν την πληρωσω, ποιες ειναι επιπτωσεις;
z4rx07 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 πηγαίνει στην εφορια και βεβαιώνεται και τέλος στο δικαστήριο.
LRoi Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δικαστήριο και θα αποφασιστεί εκεί η ποινή σου. Να την πληρώσεις γιατί θα σου έρθει ο κούκος αηδόνι. Δεν έχω πληρώσει κλήση για κράνος (80 ευρώ, όχι από άποψη, αλλά επειδή δεν είχα σάλιο) δικάστηκα ερήμην και έφαγα 400 στο κεφάλι, τα οποία κατέβαλα κανονικά. Δεν τα γλυτώνεις.
kfyros Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ, αυτό είναι σίγουρο. ακόμα και κλήση από δημοτόμπατσους, θα σου ρθει κάποια στιγμή , ακόμα και μετά από δέκα χρόνια. πλέον νομίζω όλες μεταφέρονται στις ΔΟΥ ως χρέη προς το δημόσιο και σε κυνηγάει η εφορία μετά. δεν ξέρω μετά από πόσο διάστημα τα στέλνουν εκεί όμως.
z4rx07 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ακριβως, ειχε μια κληση για παρανομο παρκαρισμα ο πατερας μου απο διακοπες που ειχαμε παει στην Σκοπελο και την οποοια δεν πληρωσε (πριν από 15 χρονια ολα αυτα) και ηρθε φετος βεβαιωμενη στην εφορια. Ποτε δεν θα τα ξεχάσουν αυτό ειναι το σιγουρα, ποσο μαλλον στις μερες μας.
mary Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ερωτηση ψιλοασχετη: Ας πουμε οτι ειχα περασει κτεο 5/6/11. Ποσες μέρες πριν ή και ποσες μετά μπορώ να παω;; Δλδ μπορω και ενα μηνα νωριτερα σε σχεση με την προηγουμενη φορά να παω ;;; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2013 από mary1
leftermann Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 συν/πλην μια εβδομάδα. Λογικά μπορείς και νωρίτερα όμως, αλλά γιατί να τους χαρίσεις έναν μήνα; 1
Alxnks Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ερωτηση ψιλοασχετη: Ας πουμε οτι ειχα περασει κτεο 5/6/11. Ποσες μέρες πριν ή και ποσες μετά μπορώ να παω;; Δλδ μπορω και ενα μηνα νωριτερα σε σχεση με την προηγουμενη φορά να παω ;;; γενικα, αν ενα αμαξι ειναι να περασει πρωτη φορα κτεο, τοτεαπο την προβλεπομενη ημερομηνια εχει +/- 1 εβδομαδα οπως αναφερθηκε. αν ομως εχει περασει ηδη μια φορα στο παρελθον και ειναι για επανελεγχο, τοτε εχει απο 3 βδομαδες πριν εως μια βδομαδα μετα την προβλεπομενη ημερομηνια. απο οτι γραφεις, εσυ μαλλον εισαι στη δευτερη περιπτωση; http://www.yme.gov.gr/?tid=361 επισης, αφου απο 1-1-2012 ο ελεγχος κτεο εχει και θεση καρτας καυσαεριων, μπορεις να το κανεις ετσι ωστε για ενα χρονο να εχεις καρτα μεσω του κτεο, βγαζεις τον επομενο χρονο καρτα καυσαεριων σκετη, μετα πας παλι για κτεο και το συνεχιζεις ετσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα