ssns Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια.Μιας και πλησιαζει καλοκαιρακι σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη στην stock ψυξη του 965 μιας και οταν ανεβαζει θερμοκρασια γινεται ανυποφορη.Δεν ειναι ακομα σιγουρο το αν θα προχωρησω σε αυτη την αλλαγη αλλα θα ηθελα τις γνωμες σας!Τι πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο για ψυξη απο θεμα ησυχιας αλλα και επιδοσεων?Ενδεχεται να υπαρξει και καποιο o/c στο μελλον.Τιμουλα δεν χρειαζεται μιας και οπως προ ειπα δεν ειναι κατι σιγουρο. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
siegfried_gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα αυτή http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html πιστεύω είναι καλή vfm, τώρα να θέλεις κάτι παραπάνω (και σε θέμα τιμής) μπορείς να πας εδώ http://www.skroutz.gr/s/416773/Noctua-NH-D14.html για αερόψυκτρα ή εδώ http://www.skroutz.gr/s/434149/Corsair-Hydro-Series-H70-CORE-High-Performance-Liquid-CPU-Cooler.html για έτοιμη υδρόψυξη. Εγώ πάντως με τη δικιά μου, εδώ και δύο χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα, με το σύστημα να είναι πολύ αθόρυβο.
sobi1984 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 cooler master hyper evo 212 thermalright true spirit 120 αν θες πιο πολλα λεφτα thermalright true spirit 140.. και αν θες να δωσεις πολλα σε αντιθεση με την noctua προτεινω thermalright silver arrow 72.00 Phanteks- PH-TC14PE και μετα noctua η οποια υπολειπεται και των δυο... για μενα ομως δεν υπαρχει λογος να δωσεις παραπανω λεφτα απο οτι κοστιζει η thermalright true spirit 140 οχι πως η 120 δεν ειναι πολυ καλη ... αυτα απο αερα.. τωρα για ετοιμες λυσεις νερου ανεβαινει το μπατζετ αλλα εχει να κανει με το οπτικο της υποθεσης και μονο... παλι θα ειναι υπεραρκετες
ssns Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ευχαριστω παιδες για τις πρωτες γνωμες.Για την υδροψυξη της antec που ειναι κοντα στα 60€ τι εχετε να πειτε?θα αξιζε η αγορα καποια υδροψυξης ή μπορει καποια αεροψυχτρα οπως η evo 212 να ειναι καλυτερη της με την μιση τιμη? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν αξίζει, όχι. Πάρε την 212 και κράτα τα υπόλοιπα ώστε κάποια στιγμή να απαλλαγείς από το "τροφοδοτικο" που έχεις. Ήδη θα έπρεπε να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. 3
AiWaaa Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 +1 στον σουλε. Και η μητρική σου βέβαια δεν ειναι και οτι καλύτερο
sobi1984 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 +1 στον σουλε. Και η μητρική σου βέβαια δεν ειναι και οτι καλύτερο μια χαρα ειναι για καποιον που δεν πειραζει τιποτα .... η δεν θελει να κλοκαρει...
ssns Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τροφοδοτικο θα αλλαχτει σιγουρα παιδες.Μητρικη ισως ποιο αργοτερα.Αυτο που με απασχολει τωρα ειναι ο θορυβος που προερχεται απο την stock και μου κουραζει το κεφαλι!Οποτε απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι λετε για την 212.θα με καλυπτει για μελλοντικο o/c στον 965 ή θα πρεπει να αλλαξω παλι? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
GrafeioTeleton Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τροφοδοτικο θα αλλαχτει σιγουρα παιδες.Μητρικη ισως ποιο αργοτερα.Αυτο που με απασχολει τωρα ειναι ο θορυβος που προερχεται απο την stock και μου κουραζει το κεφαλι!Οποτε απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι λετε για την 212.θα με καλυπτει για μελλοντικο o/c στον 965 ή θα πρεπει να αλλαξω παλι? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Ευχαριστω παιδες για τις πρωτες γνωμες.Για την υδροψυξη της antec που ειναι κοντα στα 60€ τι εχετε να πειτε?θα αξιζε η αγορα καποια υδροψυξης ή μπορει καποια αεροψυχτρα οπως η evo 212 να ειναι καλυτερη της με την μιση τιμη? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Μέσα στο μυαλό μου είσαι αλλά για τον fx 8320.
ssns Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Θα μπορουσε να παρει δυο ανεμιστηρες?<br><br> Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ναι,μπορει να παρει 2 ανεμιστηρες.αλλα δεν θα δεις διαφορα,αντε να δεις κανεναν βαθμο σε πυρηνες.αλλα εαν τους εχεις ευκαιρους,βαλε τους.απλα κοιτα να γυριζουν στις ιδιες στροφες.και τον blademaster της evo,βαλε τον σαν push. 1
ssns Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 <p>Ναι,μπορει να παρει 2 ανεμιστηρες.αλλα δεν θα δεις διαφορα,αντε να δεις κανεναν βαθμο σε πυρηνες.αλλα εαν τους εχεις ευκαιρους,βαλε τους.απλα κοιτα να γυριζουν στις ιδιες στροφες.και τον blademaster της evo,βαλε τον σαν push.</p> Θα μπορω να ρυθμισω τους ανεμιστηρες πανω στην ψυχτρα η θα χρειστω fan controller?επειδη θα ειναι διαφορετικοι μηπως εχουν και διαφορα στις στροφες.Να πω πως οταν παιζω για παραδειγμα black ops ii στο φουλ ο cpu ειναι κλειδωμενος στα 3,4ghz σταθερα οποτε η θερμοκρασια του ανεβαινει ποιο ευκολα και η stock γινεται ενοχλητικη. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέσα στο μυαλό μου είσαι αλλά για τον fx 8320. Πήγαινε αγόρασε τον 8320. Είναι αρκετά αθόρυβη η Stock. Αντίθετα αυτές της σειράς 81xx είναι ανυπόφορες.
GrafeioTeleton Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Toν 8320 έχω και με το που ξεκινάω ένα παιχνίδι 6000 στροφές .Να φανταστείς ακουστικά βάζω για να αντέξω.Το δώρο του Πάσχα περιμένω για να αλλάξω ψύχτρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα