linkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Lucky Strike ----> 3.40 € Πολύ καλή ποιότητα... Πολυ καλη ποιοτητα δεν τον λες... Καπνιζα χρονια Kαρελια χρυση κασετινα και dunhill κοκκινα (πολυ βαρια τσιγαρα), μονο ο lucky strike o καπνος μου ειχε g@Mi$ei τον λαιμο τοσο ασχημα. Κατα τα αλλα, 4 ευρω ο 18αρης απατη...
Sadamiraq Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 3 καπνοί 18gr x 4€=12€ 1 κουτί φίλτρα(100τμχ) =1€ 2 πακέτα χαρτάκια (100τμχ)=1€ Σύνολο 14€ τα οποία βγάζουν νορμάλ 84 εως 87 τσιγάρα 4 πακέτα(πχ lucky strike) x3.40=13.60€ Τα οποία περιέχουν 80 τσιγάρα Οπότε κατά την γνώμη μου,πλέον ο καπνός δεν συμφέρει εχμμ δεν ειναι το ιδιο,εκτος που οτι τα στριφτα τα κανουμε οι πλειοψηφια με σουπερ σλιμ φιλτρακια, βγαζει 100-110 τσιγαρα,ΟΜΩΣ δεν καπνιζεις τοσα τσιγαρα απο καπνο οσα πακετο,δλδ εμενα 3 καπνοι θα με βγαλουν 8-9 μερες 4 πακετα θα ειναι 4 μερες αντε να μεινουν κανα δυο για την 5η μερα
RottenLungs Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Υπάρχουν άπειρα θέματα για καπνούς. Γιατι δεν κάνεις ένα search για να μην γράφουμε τα ίδια (εγω είχα γράψει σε ένα απο αυτά αναλυτικά για αρκετές μάρκες καπνού).
Dannie Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ξερει κανεις αν αυτα τα τσιγαρα που πουλανε στους δρομους 1 ευρω εχουν προβλημα με τον καπνο που περιεχουν η απλως αυτα λεγονται για να φοβηθει ο κοσμος και να μην χανουν εσοδα?? Προσωπικα εκοψα το τσιγαρο(6 χρονια τωρα)...καπνιζα 3 πακετα την ημερα ειχαν γινει τα πνευμονια μου χαλια αλλα εχω περιεργεια γιατι βλεπω πολυ κοσμο να αγοραζει στους δρομους του κεντρου. Εχει γινει ποτε σοβαρη ερευνα για την ποιοτητα τους?
RottenLungs Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ΑΑΑ ποιότητα, ξαναξεκίνα το... Πραγματικά θεωρείς οτι υπάρχει 1 στο εκατομμύριο πιθανότητα να είναι ποιοτικά;;; Τράβα πάρε απο έλληνα παραγωγό, κάποιοι έχουν μηχάνημα και τα βάζουν σε χαρτάκια 1
Dannie Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ΑΑΑ ποιότητα, ξαναξεκίνα το... Πραγματικά θεωρείς οτι υπάρχει 1 στο εκατομμύριο πιθανότητα να είναι ποιοτικά;;; Τράβα πάρε απο έλληνα παραγωγό, κάποιοι έχουν μηχάνημα και τα βάζουν σε χαρτάκια Ελπιζω να μην το αρχισω ΠΟΤΕ ξανα ειδα τεραστια διαφορα...! Δεν εμπιστευομαι και τις γνωστες μαρκες τσιγαρων ξεχασες το σκανδαλο πριν χρονια με τα bio φιλτερ η τα light του πωπου..? Αν ειναι απο ελληνικο καπνο λιγο το κακο αν ειναι απο περιοχες γυρω απο το Τσερνομπιλ πιος θα στο πει...! Απλα ρωταω αν εχουν εξεταστει ποτε...χιλιαδεςςςςςςςςςςςς κοσμος τα καπνιζει!
RottenLungs Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Και να το εξετάσεις, που ξέρεις οτι θα πάρεις την επόμενη φορά απο τα ίδια τσιγάρα. Δεν αξίζει καν να μπεί κάποιος στον κόπο. Άμα φοβάσαι το Τσέρνομπιλ, ας πάρεις απο Αγρίνιο που πέφτει μακριά. Και εγω άρχισα να το ψάχνω λίγο αλλα τώρα συνήθισα το Αγρινιώτικο, ποιος τρέχει να βρεί κάτι καλύτερο; Γενικά είναι μανίκι να βρείς κάτι φθηνό, ποιοτικό και γευστικά ικανοποιητικό. Εδω εμένα ο παραγωγός είναι γνωστός μου και καλό παιδί ΑΛΛΑ και πάλι δεν τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Στο κέρδος δεν παίζουν ούτε γνωριμίες ούτε τίποτα στην εποχή μας, οπότε... Η πιο σίγουρη λύση είναι να το κόψεις ή να κάνεις τον σταυρό σου (αν πιστεύεις) να πέσεις σε κάτι καλό.
redhotstef Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά αν γνωρίζετε.. Τα φθηνότερα τσιγάρα στα περίπτερα ξεκινούν από 3.5 ευρώ, η υπάρχουν και ποιο φθηνές μάρκες; Μην αναφερθείτε σε αφορολόγητα και καπνούς/στριφτα παρά μόνο αν γνωρίζετε εργοστασιακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα