zenmode Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλησπερα σε ολους!!Ειμαι 27 χρονων ζω στη θεσσαλονικη,ανεργη(φυσικα).Παντα ηθελα να φυγω απο την πολη και να ζησω καπου στην επαρχια και σ'αυτο μου το ονειρο προστεθηκε το να ανοιξω ενα μικρο καφενειο με παραδοσιακα προιοντα(βοτανα,μελια,ρακομελα κ οτι αλλο βρεθει)...Ειμαι αποφασισμενη οτι αυτο θελω να κανω αλλα πως ξεκιναω?Σιγουρα ενα τουριστικο μερος ειναι καλο αλλα πως μπορεις να επιλεξεις σε ποιο μερος θα ζησεις??Οι ανθρωποι σε καθε μερος ειναι διαφορετικοι,το ιδιο κ οι συνθηκες..Πως μπορω να επιλεξω σε ποιο μερος να παω να επενδυσω και να ξεκινησω μια νεα ζωη?Καθε βοηθεια-συμβουλη ευπροσδεκτη καθως και μια καλη κουβεντα για τον τοπο σας μπορει να βοηθησει!
leonidas_fs Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Σοβαρα είσαι Θεσσαλονίκη και θέλεις να φύγεις;;; Θα με τρελλάνεις.... Anyway, Χαλκιδική; 1
viper2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 απο που θα παιξει το financing? Σοβαρα είσαι Θεσσαλονίκη και θέλεις να φύγεις;;; Θα με τρελλάνεις.... Anyway, Χαλκιδική; βασικα αυτο 2
zenmode Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Σοβαρα είσαι Θεσσαλονίκη και θέλεις να φύγεις;;; Θα με τρελλάνεις.... Anyway, Χαλκιδική; ενταξει η θεσσαλονικη σιγουρα δεν ειναι αθηνα και δεν εχει ολη την τρελα και το αγχος,αλλα κι εδω υπαρχει αυτη η πιεση και οι γρηγοροι ρυθμοι..επισης η θεσ/νικη εχει τοσα μαγαζακια-καφε-ουζερι-κρασαδικα-καφενεια που δεν πιστευω οτι ειναι η πιο εξυπνη κινηση να ξεκινησω κατι εδω
nilosgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι, κανενα κομποδεμα εχεις; Πως θα φυγεις; 1
Chrisxxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 H επαρχία σνομπάρει τα παραδοσιακα καφενεία, σε κανα τουριστικό χωριό ισως τα καταφέρεις αλλά θα έχεις ανταγωνισμό από αλλα καφενεία τέτοιου είδους, αντίθετα μια πολη που δεν εχει παραδοσιακα καφενεία ειναι η Θεσσαλονικη! Κατα τα αλλα εγω αν ήθελα να παω να ζήσω καπου θα έκανα μια λίστα με τα μερη που μου αρέσουν θα πήγαινα εκεί να δω αν μου αρεσει το μέρος, οι ανθρωποι, οι συνθηκες και μετα θα αποφάσιζα.
bluesattack Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 .Πως μπορω να επιλεξω σε ποιο μερος να παω να επενδυσω και να ξεκινησω μια νεα ζωη? Ξεκινα απο τα βασικα.Βουνο η θαλασσα ?
zenmode Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι, κανενα κομποδεμα εχεις; Πως θα φυγεις; εχω καποια λεφτα στην ακρη,τοσα τουλαχιστον για να κανω μια αρχη και να εχω τα προς το ζην για λιγο καιρο..εμενα αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι το που και πως να επιλεξω το μερος σωστα..το θεμα δεν ειναι να παω καπου και να γυρισω πισω σε ενα χρονο αφραγκη και απογοητευμενη
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 εχω καποια λεφτα στην ακρη,τοσα τουλαχιστον για να κανω μια αρχη και να εχω τα προς το ζην για λιγο καιρο..εμενα αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι το που και πως να επιλεξω το μερος σωστα..το θεμα δεν ειναι να παω καπου και να γυρισω πισω σε ενα χρονο αφραγκη και απογοητευμενη Δεν είναι καιρος για επενδύσεις, ερωτέψου
linkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 εχω καποια λεφτα στην ακρη,τοσα τουλαχιστον για να κανω μια αρχη και να εχω τα προς το ζην για λιγο καιρο..εμενα αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι το που και πως να επιλεξω το μερος σωστα..το θεμα δεν ειναι να παω καπου και να γυρισω πισω σε ενα χρονο αφραγκη και απογοητευμενη Η συμβουλη μου ειναι να κατσεις στα αυγα σου. Μην παρεξηγηθεις. Μενεις σε μια αρκετα ομορφη πολη και με τις υπαρχουσες συνθηκες, οι πιθανοτητες να βρεθεις σε εναν χρονο αφραγκη και απογοητευμενη ειναι συντριπτικα περισσοτερες απο το να σου κατσει κατι καλο. Σορρυ που σε απογοητευω αλλα.... δατς δε τρουθ... Παπατζιλικι mode on Παρεπιπτοντως, αμα σε ενδιαφερει το ονειρο του εξωτερικου και εισαι "ερωτευσιμο γκομενακι" ελα εδω να κανουμε εναν πολιτικο γαμο να σου δωσω την υπηκοοτητα και εισαι αρχοντισα. Εγω ειμαι ακρως ερωτευσιμος. ps: Θα χρειαστω ολοσωμη φωτο πρωτα. Παπατζιλικι mode off
d3monhunter Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Linkin που είσαι, Καναδά; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα