sta8ista Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Παιδιά δοκίμασα τα νέα Lay's με πάπρικα, αυτά που έχουν και το Sarou απ'εξω, και έπαθα ΣΟΚ! Και είπα λοιπόν να ρωτήσω τι γεύσεις προτιμάτε κι εσείς μπας και έχει βγει κ καμιά αλλη που δεν ξέρω! Γενικά είμαι πολύ του "πατατακίου" και μ'αρέσουν αυτές οι γεύσεις που θυμίζουν σινεμά, coca cola και ταινιούλα!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Lay's μυρωδικά της μεσογείου Pringles sour cream and onion Lay's με ξύδι και κάτι άλλα με πάπρικα 4
bnvdarklord Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τα απλά, τα ρίγανη και αυτά με την φέτα που είχαν βγεί κάποτε. Δεν νομιζω να τα πουλάνε πλέον. Μερικές φορές είχα πάρει απλά και είχα βάλει μέσα στο σακουλάκι δικιά μου ρίγανη με αποτέλεσμα να γίνουν πιο αρωματισμένα και ωραία από τα αγοραστά με ρίγανη.
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Lay's μυρωδικά της μεσογείου Ο ΝΕΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ <3 1
Swimmer21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Και κατι Lay's με Sour Cream + onion Γ@ΜΑΓΑΝΕ 3
noob Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Bασικά bake rolls pizza το καλύτερό μου από τέτοιου είδους σνακ.Από πατατάκια προτιμώ τα απλά.
sta8ista Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 αυτά με τη ντομάτα τα δοκίμασα κι εγώ και είναι όντως διαφορετικά! αλλά από τις 2 αυτές γεύσεις η πάπρικα τα σπάει! Αυτά τι σας λένε? 2
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αυτά όταν τα δοκίμασα μού'ρθε να ξεράσω. Ούτε η μυρωδιά, ούτε η γεύση μου άρεσαν. Θα μου πεις, γούστα είναι αυτά αλλά προσωπικά όταν βλέπω lay's στον φούρνο απλά μού'ρχεται αηδία πλέον. 1
bnvdarklord Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 αλλά προσωπικά όταν βλέπω lay's στον φούρνο απλά μού'ρχεται αηδία πλέον. Αντε μπράβο και ειχα αρχίσει να πιστευω οτι εγω ειμαι ο τρελος 2
chill Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ruffles ketchup μεγάλη αγάπη αλλά η πρώτη μου προτίμηση είναι τα κλασικά Lays 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα