bnvdarklord Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Τα θυμάστε αυτά; Ε, γαμούσαν. Όχι ρε φιλε, τι ειπες τωρα
Dannie Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Με Ξυδι....εγω και στις τηγανιτες πατατες στο σπιτι ριχνω ξυδι(εχω μια λατρεια στο ξυδι).Προσπαθω βεβαια να μην πολυαγοραζω πατατακια αν και τον χειμωνα σε τραβαει...πατατακια και σοκολατα!
*nenya* Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πατατάκια ράφλες μπάρμπεκιου να τα βουτάω σε παγωτό σοκολάτα <3
Swimmer21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δεν ειναι πατατακια.. αλλα θυμαται κανεις στα 90s κατι μικρα χωνακια καλαμποκιου? Υπαρχουν και τωρα καποια παρομοια αλλα ειναι αγευστα εντελως.. τα παλια ηταν κατα πολυ καλυτερα
gatokoritso Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ριγανι οποιαδήποτε μορφή και κατι pringles που εχουν γευση κρεας σαν παϊδάκια ενα πραγμα.
thanospetr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Doritos tex mex και El sabor chili με τρέλα ! (αν τα εντάξουμε στα πατατάκια φυσικά ) 1
Superuser Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτά εδώ πότε θα ξαναβγούν; Συσκευασία τσουβαλιού να χώσω την μουτσούνα μου μέσα και να τρώω σαν το γουρούνι...
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εμενα μ αρεσαν τα lays φετα, αλλα τα σταματησαν Κατα τ αλλα, tsakiris ριγανη 1
nvel Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Challenge accepted!!! Που τα πουλανε αυτα?? τα φέρνουν κατά καιρούς τα lidl, το επόμενο βήμα είναι εδώ μόνο για τους τολμηρούς 1
ravend Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ποτέ δεν ήμουν φαν και σπάνια τρώω πατατάκια,μόνο αν βρεθούν μπροστά μου,αλλά Τσακίρης νομίζω ήταν τα πιο ποιοτικά,υπάρχουν ακόμα?
sta8ista Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εμενα μ αρεσαν τα lays φετα, αλλα τα σταματησαν εντάξει θυμήθηκες απίθανη γέυση της Lay's!! FETA RULEZZZZ!!! τώρα τελευταία δοκίμασα και αυτά μετά από μια παρότρυνση των γυναικών της παρέας που προσέχουν τη διατροφή τους αλλα τα πατατάκια πατατάκια (lay's ολικής): 1
Chrisxxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τώρα τελευταία δοκίμασα και αυτά μετά από μια παρότρυνση των γυναικών της παρέας που προσέχουν τη διατροφή τους αλλα τα πατατάκια πατατάκια (lay's ολικής): Τα 2 bold δεν ταιριάζουν στην ίδια πρόταση.
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μια διόρθωση σε νωρίτερα μηνύματα, ούτε τα Pringles είναι πατατάκια. Πατάτες έχουν μέσα, αλλά δεν είναι πατατάκια. Μου αρέσουν αυτά που είναι στο φούρνο (τα θεωρώ ως τα καλύτερα από ποτέ) κι επίσης και τα κυματιστα Raffles Barbeque που ήδη αναφέρθηκαν (με περισσότερες θερμίδες όμως). Επειδή έχω γνωστή που ό,τι έχει πάνω το «Σάκη» πάει και το αγοράζει, δοκίμασα και τα καινούρια ντομάτα-πάπρικα. Με τα ντομάτα μου ερχοταν σχεδόν αηδία όταν ακούμπαγαν τη γλώσσα μου (ντοματίλα... ήμαρτον), αλλά όταν τα μάσαγα και τα κατάπινα μου άφηναν μια σχεδόν ευχάριστη γεύση. Τα πάπρικα, δε ξέρω αν έφταιγε κάτι σε εμένα ή στο συγκεκριμένο σακούλι εκείνη τη στιγμή, πάντως ήταν αδιάφορα και δεν ένιωθα έντονη τη γεύση τους. Γενικά και τα δύο νομίζω πως είναι ΓΤΠ, αν και με τα ντομάτα υπάρχει κάποια πρωτοτυπία. Ωραία τα πατατάκια, αλλά επειδή παχαίνουν τα έχω κόψει, μόνο από σπόντα τρώω. Να μου λείπουν 500 θερμίδες το σακούλι, λολ. Υ.Γ. Επίσης αν βρείτε και δείτε εργοστάσιο που τα φτιάχνει είναι πολύ εντυπωσιακό. Θα ανακαλύψετε ακόμα πως η «γεύση» είναι μια σκόνη που μπαίνει στο τέλος.
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Οντως τα χα ξεχασει τα ολικης!!! Αχ τι μου κανες, παω σουπερ μαρκετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα