Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μια διόρθωση σε νωρίτερα μηνύματα, ούτε τα Pringles είναι πατατάκια. Πατάτες έχουν μέσα, αλλά δεν είναι πατατάκια.

Συνειρμικα να αναφερω πως ο,τι χειροτερο εχω δοκιμασει σε πατατακοσνακ ηταν Pringles με γευση Smoked Ribs. Smoked Ribs. 

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα σακούλι πατατάκια με ρίγανη 

Ένα γιαουρτάκι

Βουτάμε τα κάθε πατατάκι στο γιαούρτι και απολαμβάνουμε τις θερμίδες!

:P

Δημοσ.

θυμαται κανεις παλια κατι πατατακια ψημενα στο φουρνο που τα διαφημιζε ο φερεντινος? μιλαμε ηταν οτι καλυτερο ειχα φαει σε πατατακια!

roasters νομιζω λεγοταν? θυμαται κανεις?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο τον καιρο Lays ντοματα παπρικα αυτα με το Σακη και φουντουνια!!

Ωραια ειναι και αυτα με bbq και κετσαπ!

Θα ηθελα τα Lays με γαριδες και με φετα!!!! Απλα ηταν τελεια!!

Δεν μαρεσουν καθολου τα Pringles.

Επισης θυμαται κανενας κατι cheetos μπαλες μπασκετ με μπεικον σε μαυρο σακουλακι? Απλα απαισια....

Δημοσ.

Οντως αυτα τα cheetos ηταν χαλια, αλλα ξεφευγουμε οερναμε στο θεμα "γαριδακια" χαχα! :P

Κανα ωραιο πατατακι ή παρεμφερες σνακ, με γευση γαριδα εχετε να προτεινετε? δε με νοιαζει να το παρω απο εξωτερικο εχω prepaid λεμε :P :p

Δημοσ.

Πήγα και πήρα τα πατατάκια Lays με τον Σάκη απ'όξω γιατί μου κινήσατε το ενδιαφέρον. Τι μαλακίες πατατάκια ήταν αυτά. Αν θέλετε σωστή πάπρικα φάτε pringles ρεεεε

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι όλα τα Pringles δεν έχουν ούτε καν 40% πατάτα μέσα ε... having said that τα κόκκινα κάποτε τα έπαιρνε μια φίλη και της τα ΤΣΑΚΙΖΑ όταν πείναγα...!

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλα τα Pringles δεν έχουν ούτε καν 40% πατάτα μέσα ε... having said that τα κόκκινα κάποτε τα έπαιρνε μια φίλη και της τα ΤΣΑΚΙΖΑ όταν πείναγα...!

Μια χαρά κανονική πατάτα έχουν, απλά την λιώνουν-κάνουν πουρέ, για να τα βγάζουν ομοιόμορφα, χώρια ότι είναι τα μόνα που δε σου πουλάνε αέρα σε κάθε πακέτο.

http://www.youtube.com/watch?v=q_ogZcvXBqQ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...