Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μια διόρθωση σε νωρίτερα μηνύματα, ούτε τα Pringles είναι πατατάκια. Πατάτες έχουν μέσα, αλλά δεν είναι πατατάκια. Συνειρμικα να αναφερω πως ο,τι χειροτερο εχω δοκιμασει σε πατατακοσνακ ηταν Pringles με γευση Smoked Ribs. Smoked Ribs.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ένα σακούλι πατατάκια με ρίγανη Ένα γιαουρτάκι Βουτάμε τα κάθε πατατάκι στο γιαούρτι και απολαμβάνουμε τις θερμίδες!
ultrobyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 θυμαται κανεις παλια κατι πατατακια ψημενα στο φουρνο που τα διαφημιζε ο φερεντινος? μιλαμε ηταν οτι καλυτερο ειχα φαει σε πατατακια! roasters νομιζω λεγοταν? θυμαται κανεις? 1
gatokoritso Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Θυμάμαι που παιζανε κατι ψητα πολύ κόλλημα αλλα ηταν αρκετα χρόνια πριν.
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ποια πατατακια... ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΦΟΦΙΚΟ!!! ontopic ριγανη ανεξαρτητως μαρκας πατατακίων. 2
ntinosterpsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτο τον καιρο Lays ντοματα παπρικα αυτα με το Σακη και φουντουνια!! Ωραια ειναι και αυτα με bbq και κετσαπ! Θα ηθελα τα Lays με γαριδες και με φετα!!!! Απλα ηταν τελεια!! Δεν μαρεσουν καθολου τα Pringles. Επισης θυμαται κανενας κατι cheetos μπαλες μπασκετ με μπεικον σε μαυρο σακουλακι? Απλα απαισια....
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Οντως αυτα τα cheetos ηταν χαλια, αλλα ξεφευγουμε οερναμε στο θεμα "γαριδακια" χαχα! Κανα ωραιο πατατακι ή παρεμφερες σνακ, με γευση γαριδα εχετε να προτεινετε? δε με νοιαζει να το παρω απο εξωτερικο εχω prepaid λεμε :p
zeniath Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πήγα και πήρα τα πατατάκια Lays με τον Σάκη απ'όξω γιατί μου κινήσατε το ενδιαφέρον. Τι μαλακίες πατατάκια ήταν αυτά. Αν θέλετε σωστή πάπρικα φάτε pringles ρεεεε 2
caution Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι όλα τα Pringles δεν έχουν ούτε καν 40% πατάτα μέσα ε... having said that τα κόκκινα κάποτε τα έπαιρνε μια φίλη και της τα ΤΣΑΚΙΖΑ όταν πείναγα...!
zeniath Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι όλα τα Pringles δεν έχουν ούτε καν 40% πατάτα μέσα ε... having said that τα κόκκινα κάποτε τα έπαιρνε μια φίλη και της τα ΤΣΑΚΙΖΑ όταν πείναγα...! Μια χαρά κανονική πατάτα έχουν, απλά την λιώνουν-κάνουν πουρέ, για να τα βγάζουν ομοιόμορφα, χώρια ότι είναι τα μόνα που δε σου πουλάνε αέρα σε κάθε πακέτο. http://www.youtube.com/watch?v=q_ogZcvXBqQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα