Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά κανονική πατάτα έχουν, απλά την λιώνουν-κάνουν πουρέ, για να τα βγάζουν ομοιόμορφα, χώρια ότι είναι τα μόνα που δε σου πουλάνε αέρα σε κάθε πακέτο.

τα pringles περιέχουν πατατάλευρο όχι πατάτα σε ποσοστό κάτω του 50% οπότε δεν μπορούν να ονομαστούν πατάκια

Δημοσ.

καλά μιλάμε έχω θυμηθεί άπειρες γεύσεις που είχα ξεχάσει! Γιατί σταματάνε τα παλιά για να βγάλουν καινούρια και δε τα κυκλοφορούν όλα? Κρίμα! Αυτά τα Lay's σπιτικά έχω πολύ καιρό να τα δω σε σούπερ μάρκετ και πραγματικά ήταν πολύ νόστιμα!

Δημοσ.

Επειδή κάτι θυμόμουν , από μια πρόχειρη αναζήτηση

http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2012/05/hek-293.html?showComment=1340487173089#c5099906330370439635

http://apolasos.wordpress.com/2012/04/19/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-2012/

Και στα δύο περιλαμβάνουν και τα Lay's . Τώρα αλήθεια ή ψέματα :huh:

Δημοσ.

Μόλις έφαγα τσακίρης τα απλά, και τσακίρης με πιπεριά φλωρίνης. Τα δεύτερα ήταν για τον πούτσο(όπως και τα περισσότερα με κάποια έντονη γεύση γιατί μπουχτίζεις στα 5 πρώτα) ενώ τα πρώτα ήταν απλώς οκ.

Οπότε εμμένω στην αρχική μου επιλογή πως τα Lays σπιτικά είναι τα καλύτερα

Δημοσ.

ναι μωρέ... και μετά θα πιστέψουμε ότι μας ψεκάζουν κιόλας! Όλα μεταλαγμένα πια! Ουτε ένα πατατάκι δε μπορούμε να φάμε! χαχαχα!!!

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλα τα Pringles δεν έχουν ούτε καν 40% πατάτα μέσα ε... having said that τα κόκκινα κάποτε τα έπαιρνε μια φίλη και της τα ΤΣΑΚΙΖΑ όταν πείναγα...!

Μια χαρά κανονική πατάτα έχουν, απλά την λιώνουν-κάνουν πουρέ, για να τα βγάζουν ομοιόμορφα, χώρια ότι είναι τα μόνα που δε σου πουλάνε αέρα σε κάθε πακέτο.

Pringles have only about 42% potato content, the remainder being wheat starch and flours

wiki, ξερωγω...

Δημοσ.

εντάξει εγώ παίζει να φάω 3 σακούλες lay's φουρνου με πάπρικα και τα άλλα με το barbeque! Πραγματικά ...απλά ακαταμάχητα!

Δημοσ.

τα δρακουλίνια τα σπάγανε! ήμουν δημοτικό και έχωνα στο στόμα μου όσο πιο πολλά χοράγανε!!!
τώρα μεγαλώσαμε όμως... χαχαχα!!! οπότε πατακια και στο τσακίρ κεφι κανά ποπκορν!
Να μία καλή ιδέα! πατατάκια με γευση ποπ κορν!!! χαχαχαχα!!!

Α και φυσικά για το βράδυ που έχει και μπάλα, lay's sticks:

SpoiltBoy_sticks.jpg

με μπύρα!

για το ξυροκάρπι που λένε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή λόγω δουλειάς περνάω απο την Tasty έχουν Pop corn με γευση μπεικον... :wub: . Αλλά δεν διατίθονται Ελλάδα :angry: :( ! Βεβαια εκει μπορείς να φας μεχρι να σκάσεις....

Δημοσ.

που τα βρίσκουν ρε φίλε αυτά γιατί εγώ στο Σούπερ μόνο Lay's βλέπω από πατατακια!

Στα ΑΒ Βασιλόπουλος και στην Αγγλία :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...