Προς το περιεχόμενο

Sabertooth 990FX/Gen3 R2.0


Zapee995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ενω εψαχνα να δω σε πιο σταδιο βρισκεται η αποστολη την st 990fx, με λιγο χαζεμα επεσα πανω στη μητρικη του τιτλου. Ειναι η γνωστη σε ολους sabertooth 990fx rev2.0 αλλα εξοπλισμενη με pci-e 3. Ειναι η πρωτη μητρικη για amd που φερνει αυτη τη τεχνολογια αλλα χωρις κατι το ιδιαιτερο. Σκεφτομουν μηπως εκανα λαθος που παρηγγειλα τη κλασικη sabertooth και σκεφτομουν να την ακυρωσω και να χτυπισω τη gen3 απο κανα amazon. Μεχρι που ειδα αυτο:

 

HD7970-68.jpg

 

Σε οσα benchmarks και να ειδα στο ιντερνετ, η 7970 σε pci-e 3, εχει ελαχιστη διαφορα και αυτη σε πολυ λιγα παιχνιδια. Μιλαμε βεβαια για +/-2 frames το πολυ.

 

Τελικα αν η amd δε βγαλει καποιον επεξεργαστη με controller για pci-e 3 τοτε τσαμπα κοπος απο την asus. Βεβαια δεν το θεωρω τυχαιο που αναβαθμισε τη sabertooth και οχι τη κορυφαια σειρα της (βλ. Crosshair). Οποτε τελικα θα μεινω με την "gen2".... :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 10 μήνες μετά...

γ gen 3 εχει καποια χρονακια που προσπαθησε να πλασαριστει στην αγορα.αλλα σε καποια φαση δεν μπορουσες να την βρεις με τιποτα.παιζει να την ειχαν ακυρωσει κιολας.δεν αξιζε σαν feature το pciexpress 3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από όσο ξέρω, έχει κοτσάρει ένα PLX chip η ASUS, και ενώνει τα κανάλια από 2xPCIE2 για να δώσει ένα κάτι σαν PCIE3, με αντίκτυπο σε lag και θέμα με τις υπόλοιπες γραμμές.

 

Δε νομίζω να αξίζει, μάλλον το αντίθετο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...