Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να μην πολυλογήσω.

Αρχικά, πάμε για δώρο σε άντρα!

Ψάχνω κατ αρχάς να βρω αν γίνεται να βρεθεί κάτι 2 σε 1, και ας έχει και λίγο τσιμπημένη τιμή. Δεν νομίζω να κατέληγα και χώρια να ήταν ποτέ σε μηχανές του 10€ γιατί είχα διαβάσει και το παλιό τόπικ και είδα πως δεν τα πάνε τόσο καλά.

Κανονικά 2 μηχανές θέλω, μια για να ξυρίζει άψογα (πρόσωπο = χνουδάκι, στέρνο και άλλα σημεία = δέρμα και ούτε ίχνος τρίχας), και μια δυνατή κουρευτική για κλασσικό αντρικό κούρεμα με σκάλες και αντοχή και στα δοντάκια της και στο χρόνο γενικά.

Άκουσα πως δεν αξίζουν αυτές με τη μπαταρία (το διάβασα κιόλας και στο παλιό μας τόπικ), και μου ακούγεται καλή ιδέα. Δεν έχω πρόβλημα αν απαιτείται πρίζα λοιπόν για να λειτουργήσει.

ΕΑΝ υπάρχει το 2 σε 1, με ενδιαφέρει. Διαφορετικά 2 δυνατές προτάσεις να πάω σήμερα - αύριο να τις τσιμπήσω ή παραγγέλνω!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ: Βασικά δεν θέλω καν πρόταση με μπαταρία, να το πω πιο ξεκάθαρα.

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/trimmers/103057-izzy-pg200

Αυτή έχω εγώ (2 κεφαλές μία για ξύρισμα μία για κούρεμα) και αν και φτηνή κάνει τρελή δουλειά, κάθε 2 βδομάδες ξύρισμα κούρεμα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με μπαταρία μεν αλλά με φορτιστή (δουλεύει και απλά αν την έχεις στην πρίζα, δε χρειάζεται να την έχεις φορτίσει πιο πριν δλδ). Έχει πολλές τέτοιο στυλ αλλά για δώρο 30 ευρώ πιστεύω είναι υπεραρκετά.

Υ.Γ. έχει και κεφαλή για τις τρίχες στην μύτη  :lol:

Δημοσ.

Οι σκαλες που έχει είναι χρήσιμες μονο για κουρεμα και γενια παπά ή κανει και για ξύρισμα 3,4 ημερών? :P

Δημοσ.

Αν θες για μούσια βδομάδας (δλδ όχι πολύ κοντή τρίχα) το γυρνάς στην κεφαλή για το κούρεμα και τα κουρεύεις όπως κάνω κ γω και με την ξυριστική χωρίς σκάλα παίρνω το neckbeard για να το ισιώσω και να το styleάρω :P, για 3-4 μέρες τρίχα φτάνουν οι σκάλες της ξυριστικής ναι.

Δημοσ.

την εχω και εγω και την izzy pg 200.

ε μετρια πραγματα..δεν ειναι πολυ δυνατη αλλα εμενα με κουρευει μια χαρα επειδη εχω ισιο και  καλο μαλλι :P αλλα δεν δουλευει στην πριζα.τελιωνει η μπαταρια και δεν προλαβαινεις να κουρευτεις/ξυριστεις.

εχω ακουσει καλα λογια για Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/270997/Philips-QC5130.html">αυτη για τα λεφτα της και θα την τσιμπησω και εγω αν χαλασει η δικια μου(ειναι και ρευματος και μπαταριας)

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/trimmers/103057-izzy-pg200

Αυτή έχω εγώ (2 κεφαλές μία για ξύρισμα μία για κούρεμα) και αν και φτηνή κάνει τρελή δουλειά, κάθε 2 βδομάδες ξύρισμα κούρεμα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με μπαταρία μεν αλλά με φορτιστή (δουλεύει και απλά αν την έχεις στην πρίζα, δε χρειάζεται να την έχεις φορτίσει πιο πριν δλδ). Έχει πολλές τέτοιο στυλ αλλά για δώρο 30 ευρώ πιστεύω είναι υπεραρκετά.

Ρε συ Zeniath και μπαταρία έχει, και δεν είμαι σίγουρη αν τελικά κάνει θώρακα με τρίχες 2-3 ημερών ΓΥΑΛΙ. Αν το κάνει, το συζητάμε μιας και το έχεις χρησιμοποιήσει και σου αρέσει.. Το κόστος πάντως υπερ-γ__ει.

Μέχρι ένα 70-80€ έδινα.

την εχω και εγω και την izzy pg 200.

ε μετρια πραγματα..δεν ειναι πολυ δυνατη αλλα εμενα με κουρευει μια χαρα επειδη εχω ισιο και  καλο μαλλι :P αλλα δεν δουλευει στην πριζα.τελιωνει η μπαταρια και δεν προλαβαινεις να κουρευτεις/ξυριστεις.

εχω ακουσει καλα λογια για Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/270997/Philips-QC5130.html">αυτη για τα λεφτα της και θα την τσιμπησω και εγω αν χαλασει η δικια μου(ειναι και ρευματος και μπαταριας)

Για την QC και εγώ είχα διαβάσει καλά λόγια, αλλά ΜΟΝΟ κουρεύει, έχει μπαταρία, και είχα δει κακά reviews για απλό κούρεμα (με τα δοντάκια της νομίζω).

Δημοσ.

Εγώ έχω την QG3280 τα τελευταία 2 χρόνια. Για τα λεφτά της είναι ό,τι καλύτερο για 2 σε 1. Έχει τη ξυριστική κεφαλή των προηγούμενων Bodygroom (σειρές ΤΤ) για το σώμα και τις κλασσικές λοιπές κεφαλές για κούρεμα κτλ. Δουλευει με μπαταρία μόνο, αλλά είναι πραγματικά πολύ δυνατή και έχει αυτονομία τουλάχιστον 1 ώρα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έχει μπαταρία λιθίου, ενω οι παλιες επρεπε να ξεφορτιζουν τελείως για να ξαναφορτισεις και γενικα η μπαταρια τους χαλουσε γρηγορα. Αυτη φορτιζει αμεσως (περίπου 40 λεπτά αν ειναι τελειως αδεια) και κραταει την φορτιση για όταν την χρειαστεις. Οπότε αν τη φορτίζεις όταν τελειώνεις, είναι πάντα ετοιμη για την επόμενη φορά! Ακομα και να τελειωσει η μπαταρια, με 10 λεπτα στη πριζα βγαζει κανα μισάωρο πάλι! Επισης για οσο κραταει, εχει την ιδια ενταση. Δεν φθινει η ενταση προς το τελος δηλ. και σε ειδοποιει κανα 5λεπτο πριν τελειωσει. Με αυτή κουρεύομαι (κοντο κουρεμα) και ξυριζω το σωμα στις ιδιαιτερες περιοχες (...) χωρις κανενα προβλημα. Πολλές φορές τα προλαβαίνω και τα 2 με την ιδια φορτιση! Βεβαια εγω δεν ειμαι και πολυ τριχωτος γενικοτερα, αλλα νομιζω δεν θα μασησει και σε πιο τριχωτους. Επιπλεον ειναι εντελως αδιαβροχη και ετσι την χρησιμοποιω στο ντους και δεν γεμιζω τρίχες παντού. Είναι και εντος budget. Δες και κριτικές. Το μονο κακό ότι δεν υπάρχει σε πολλά μαγαζια πλεον. Ενα βλεπω στο skroutz μονο.

• Like 1
Δημοσ.

Δημήτρη δείχνει πολύ καλή, και μου άρεσαν όλα τα χαρακτηριστικά που είδα. Όσον αφορά τη μπαταρία, αφού την έχεις 2 έτη και μου δίνεις ΟΚ, τότε ΟΚ.

Σε ρωτάω μια ακόμη φορά, αν έχει 2 σπιθουράκια-τριχούλες στο μάγουλο ή στη ρόγα, τις βρίσκει αμέσως με το ξυριστικό του; Σου λέω είναι σημαντικό να κάνει γυαλί το δέρμα όταν χρειάζεται - διαφορετικά την αγοράσαμε τσάμπα.

Δημοσ.

Αν θες στήθος- γυαλί πας σε ξυράφι αναγκαστικά. Καμία μηχανή δε μπορεί να κόψει τόσο πολύ την τρίχα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι συζητάμε τότε. Μάλλον δεν υπάρχει αυτό που θέλω, και πάμε στα γυναικεία που τα ξέρω. Δηλαδή για να ξυρίσει άντρας στήθος πρέπει να παίξει με αυτό που χρησιμοποιώ εγώ;

Υ.Γ: Ίσως πείτε χαζή την ερώτηση μου, και εγώ τις τρίχες βγάζω με το Silk Epil. Απλά δεν έχω δοκιμάσει να ξυριστώ ποτέ με "κουρευτική" λολ.

Υ.Γ2: Άρα θα ήθελα μια αποτριχωτική / ξυριστική / κουρευτική με λίγα λόγια. :D

Δημοσ.

αποτριχωτική σε τοσο ευαισθητο σημειο?τεσπα γιατι δεν του κανεις δωρο την αρχη απο λειζερ αποτριχωση...οι τιμες εχουν πεσει πολυ γυρω στα 60ε σε καθε συνεδρια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα επαναφερω το θεμα γιατι ειμαι σε αναζητηση κουρευτικης μηχανης σε λογικη τιμη. ποια προτεινετε? Θελω να τα κουρευω στο κλασικο αντρικο κουρεμα που το παιρνεις ολο το κεφαλι με την ιδια σκαλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...