Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

επειδή θέλω να αποφύγω την χρήση εξτρά router, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε,

κάποιο USB(ή ακόμα και PCIe) WiFi δέκτη που να έχει πολύ υψηλή ευαισθησία(και πρακτικά υψηλό κέρδος)

ο οποίος να ενδείκνυται για περιπτώσεις χαμηλής ισχύος σήματος WiFi.

Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ ένα D-Link DWA-125AG

από το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ.

ψαχνω και εγω για wifi adapter γιατι εχω ενα παλιο το οποιο με πεταει συνεχεια !δεν με νοιαζει να εχει μεγαλη εμβελεια αλλα πιο πολυ να ειναι σταθερο ,ετσι και αλλιως το ρουτερ μου ειναι αρκετα κοντα απλα δεν μπορω να συνδεθω με ethernet γιατι το ρουτερ μου δεν γουσταρει :P ..το εχω αναφερει και σε αλλο thread πιο παλια και δεν βγαλαμε ακρη!δεν με νοιαζει να ειναι και usb αφου μιλαμε για σταθερο υπολογιστη! επισης αν γινεται να μην ειναι πολυ ακριβο,γυρω στο 10-15 euro ευχαριστω!

Δημοσ.

ψαχνω και εγω για wifi adapter γιατι εχω ενα παλιο το οποιο με πεταει συνεχεια !δεν με νοιαζει να εχει μεγαλη εμβελεια αλλα πιο πολυ να ειναι σταθερο ,ετσι και αλλιως το ρουτερ μου ειναι αρκετα κοντα απλα δεν μπορω να συνδεθω με ethernet γιατι το ρουτερ μου δεν γουσταρει :P ..το εχω αναφερει και σε αλλο thread πιο παλια και δεν βγαλαμε ακρη!δεν με νοιαζει να ειναι και usb αφου μιλαμε για σταθερο υπολογιστη! επισης αν γινεται να μην ειναι πολυ ακριβο,γυρω στο 10-15 euro ευχαριστω!

Και είπες να ποστάρεις σε ένα thread που το θέμα είναι η εμβέλεια.

'σ´ ωραίος...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

α.θελεις μεγαλη ευαισθησια και παιρνεις κατι που να εχει omni?η παιρνεις κατι που βγαζει 500 mw αλλα παλι σε Omni.αν θες να στελνεις λαμβανεις καλυτερα παρε μια alfa Με ενα panelaki να σημαδευεις καλυτερα καπου παρα μια Omni που εκμπεμπει λαμβανει σφαιρικα.τα παραπανω mw στελνουν καλυτερα χωρις να σημαινει οτι λαμβανουν καλυτερα.και προς θεου δεν θα θα πηγαινα σε καρτες των 5-10-15 ευρω απο china Και Hong kong.

για τον δευτερο φιλο αν θελει κατι με καλο ονομα ας παρει κατι σε Netgear πχ.

Δημοσ.

Εγω δουλευω αυτα συνηθως και καλυπτω αρκετα μεγαλους χωρους απροσκοπτα. Ειναι κα σχετικα σε καλη τιμη. Και κατι tp-link που εχω δουλεψει παλι με διπλες κεραιες δουλευανε αρκετα καλα και αυτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...