saiz Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τελος , αποφασισα.Επειδη δεν με νοιαζουν ουτε cuda και τυρι νουνου κτλ.....HD 7970 GHzEdition sta 430 ευρω και ο θεος μαζι μου.Με 50 fps σταθερα στο BF3 θα ειμαι υπερικανοποιημενος !!! σκεψου και το ενδεχομενο 2καρτων,μπορει να μην σε ικανοποιησει η μια καρτα,και το sli ειναι καλυτερο του cf απλα,να το εχεις υποψιν!!
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μπορείς να πάρεις και μια 7950 να την κλοκάρεις και να είσαι σε επίπεδα 7970ghz ή να τα περάσεις.Η μια "απλή" 7970 και να κάνεις το ίδιο μιας και έχουν περισσότερο headroom οι 7. Νομίζω θα κυκλοφορήσουν νέες nvidia μέσα στο καλοκαίρι αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα είναι rebranded οι τωρινές ή καινούργιες. Τουλάχιστον έτσι πήρε το μάτι μου κάπου εδώ στο forum. Φήμη είναι ως τώρα,δεν έχει επιβεβαιωθεί.Αν βγουν θα είναι ένα refresh με βελτιωμένα rebrands.
avangard31 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 παιδιά έγινε η παραγγελία http://www.skroutz.gr/s/2160849/XFX-Radeon-HD7850-2GB-Core-Edition-Small-Size.html περιμένω τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα