Peperone Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Παρακάτω είναι τα στατιστικά της γραμμής από τα γνωστά προγράμματα. Απ’ ότι βλέπουμε το SNR έχει ένα μικρό πρόβλημα, το Attenuation είναι πολύ καλό για 24άρα. Με βάση αυτά και λόγω ότι στο παρελθόν συγχρόνιζα στα 16,5 και πάνω (έχω πτώση τουλάχιστο 3,5Μbit) λέω να πάρω στον ΟΤΕ και να δηλώσω βλάβη ώστε να κοιτάξουν τη γραμμή. Αξίζει να το κάνω ή δε θα κερδίσω κάτι;
koystado Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 κάντο αλλά δεν πιστεύω να γίνει τίποτα απολύτως
Peperone Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 αν είναι να μη γίνει τίποτα να μην τους --απασχολώ τσάμπα--
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Παρε τους ενα τηλέφωνο δεν εχεις να χάσεις τιποτα
manosfp Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Αμα τρέξω κι εγω ενα τέτοιο τεστ θα μου αναλυσετε τα αποτελέσματα; Καθότι στούρνος; Sent from my iPhone using Insomnia
Peperone Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Παρε τους ενα τηλέφωνο δεν εχεις να χάσεις τιποτα Θα το κάνω τελικά αλλά μετά τις γιορτές μιας και δεν επείγει το θέμα. Αμα τρέξω κι εγω ενα τέτοιο τεστ θα μου αναλυσετε τα αποτελέσματα; Καθότι στούρνος; κάντο
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 τζαμπα θα το κανεις.δεν νομιζω οτι ο οτε θα ασχοληθει καν.εχω δει γραμμες σαν τις δικες σου με 10 attenuation και δεν ασχοληθηκε ο οτε
Peperone Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 εγώ μέχρι τώρα δεν είχα παράπονο, βέβαια τώρα θα δείξει.. δε ξέρω αν φταίει ότι έχουν συνδεθεί πολλοί πλέον σε adsl όταν ξεκίνησε είχα συνδέσεις 20άρες στον ΟΤΕ. τώρα δε ξέρω αν όσο πάει και χειροτερεύει.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 οι ταχυτητες κατεβασματος με σχεση το ποσο συγχρονιζει μια γραμμη ειναι θεμα πιτα dslam η οχι.το θεμα ταχυτητας συγχρονισμου που μειωνεται εχει να κανει. α.ποσοι ειναι πανω με adsl γιατι υπαρχει crosstalk.για αυτο και το καλοκαιρι που φευγει πολυς κοσμος και κλεινει το ρουτερ μερικοι εχουν ανετα 1 Mbit Πιο πανω ταχυτητα. β.οτι τα καλωδια φθειρονται με τον καιρο απο φυσικα αιτια,βροχες ,καλωδιακες και ολα αυτα οποτε οι ταχυτητες πεφτουν.συνηθως ανεβαινουν μονο σε ατομα που πεφτουν σε νεο καλωδιο μεχρι να γεμισει και αυτο.
Peperone Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ναι αυτό λέω μπήκαν πολλοί με adsl και έπεσε η ταχύτητα συγχρονισμού. τώρα για τη φθορά είναι μία η άλλη μιας και γίνονται αναβαθμίσεις.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ναι αυτό λέω μπήκαν πολλοί με adsl και έπεσε η ταχύτητα συγχρονισμού. τώρα για τη φθορά είναι μία η άλλη μιας και γίνονται αναβαθμίσεις. οι καλωδιακες ειναι περισσοτερες απο τα νεα καλωδια.ναι αν οι περισσοτεροι εχουν adsl λογικο ειναι να υπαρχει παραπανω crosstalk
Peperone Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 το θέμα είναι ότι υπάρχει πτώση από τη πρώτη φορά που ήσουν ικανοποιημένος και πλήρωνες για αυτό αλλά μετά αλλάζουν τα πράματα.....
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 το θέμα είναι ότι υπάρχει πτώση από τη πρώτη φορά που ήσουν ικανοποιημένος και πλήρωνες για αυτό αλλά μετά αλλάζουν τα πράματα..... οταν παιρνεις adsl αυτο το ξερεις απο την αρχη.,δεν πληρωνεις μισθωμενο ουτε οπτικη ινα.χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι απλη λογικη το crosstalk.θα φτιαξουν αυτα με το vdsl απο το kv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα