Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακάτω είναι τα στατιστικά της γραμμής από τα γνωστά προγράμματα.

post-190038-0-46522200-1366838440_thumb.png

post-190038-0-15954000-1366838448_thumb.png

Απ’ ότι βλέπουμε το SNR έχει ένα μικρό πρόβλημα, το Attenuation είναι πολύ καλό για 24άρα.

Με βάση αυτά και λόγω ότι στο παρελθόν συγχρόνιζα στα 16,5 και πάνω (έχω πτώση τουλάχιστο 3,5Μbit) λέω να πάρω στον ΟΤΕ και να δηλώσω βλάβη ώστε να κοιτάξουν τη γραμμή. Αξίζει να το κάνω ή δε θα κερδίσω κάτι;

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρε τους ενα τηλέφωνο δεν εχεις να χάσεις τιποτα

Θα το κάνω τελικά αλλά μετά τις γιορτές μιας και δεν επείγει το θέμα.

Αμα τρέξω κι εγω ενα τέτοιο τεστ θα μου αναλυσετε τα αποτελέσματα; Καθότι στούρνος;

κάντο

Δημοσ.

τζαμπα θα το κανεις.δεν νομιζω οτι ο οτε θα ασχοληθει καν.εχω δει γραμμες σαν τις δικες σου με 10 attenuation και δεν ασχοληθηκε ο οτε:P

Δημοσ.

εγώ μέχρι τώρα δεν είχα παράπονο, βέβαια τώρα θα δείξει.. δε ξέρω αν φταίει ότι έχουν συνδεθεί πολλοί πλέον σε adsl όταν ξεκίνησε είχα συνδέσεις 20άρες στον ΟΤΕ. τώρα δε ξέρω αν όσο πάει και χειροτερεύει.

Δημοσ.

οι ταχυτητες κατεβασματος με σχεση το ποσο συγχρονιζει μια γραμμη ειναι θεμα πιτα dslam η οχι.το θεμα ταχυτητας συγχρονισμου που μειωνεται εχει να κανει.

α.ποσοι ειναι πανω με adsl γιατι υπαρχει crosstalk.για αυτο και το καλοκαιρι που φευγει πολυς κοσμος και κλεινει το ρουτερ μερικοι εχουν ανετα 1 Mbit Πιο πανω ταχυτητα.

β.οτι τα καλωδια φθειρονται με τον καιρο απο φυσικα αιτια,βροχες ,καλωδιακες και ολα αυτα οποτε οι ταχυτητες πεφτουν.συνηθως ανεβαινουν μονο σε ατομα που πεφτουν σε νεο καλωδιο μεχρι να γεμισει και αυτο.

Δημοσ.

ναι αυτό λέω μπήκαν πολλοί με adsl και έπεσε η ταχύτητα συγχρονισμού. τώρα για τη φθορά είναι μία η άλλη μιας και γίνονται αναβαθμίσεις. 

Δημοσ.

ναι αυτό λέω μπήκαν πολλοί με adsl και έπεσε η ταχύτητα συγχρονισμού. τώρα για τη φθορά είναι μία η άλλη μιας και γίνονται αναβαθμίσεις. 

οι καλωδιακες ειναι περισσοτερες απο τα νεα καλωδια.ναι αν οι περισσοτεροι εχουν adsl λογικο ειναι να υπαρχει παραπανω crosstalk

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι υπάρχει πτώση από τη πρώτη φορά που ήσουν ικανοποιημένος και πλήρωνες για αυτό αλλά μετά αλλάζουν τα πράματα.....

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι υπάρχει πτώση από τη πρώτη φορά που ήσουν ικανοποιημένος και πλήρωνες για αυτό αλλά μετά αλλάζουν τα πράματα.....

οταν παιρνεις adsl αυτο το ξερεις απο την αρχη.,δεν πληρωνεις μισθωμενο ουτε οπτικη ινα.χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι απλη λογικη το crosstalk.θα φτιαξουν αυτα με το vdsl απο το kv.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...