Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 για τα pings το γυρνάς σε fastpath και βελτιώνεται. το κακό είναι ότι τώρα σου κόβεται 1-2Mbit από το συγχρονισμό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 κάποιος με vdsl που συγχρονίζει 2495/29999 δήλωσε βλάβη επειδή ενώ κλειδώνει 2495 upload δε το βγάζει στη πράξη... αυτό δεν είναι πλεονεξία;[/size]αν παίρνει vdsl από KV(ΚΑΦΑΟΥ), τότε όχι... υπάρχει πρόβλημα με το upload και είναι σημαντικά χαμηλό σε σχέση με το συγχρονισμό, έχει αναφερθεί στο adslgr και διορθώνεται σιγά σιγά...
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 θα πηγαινε κατι σωστα?:PP και στο adsl αν πας σε fast path χανεις συγχρονισμο.αυτο δεν αλλαζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 κι όχι μόνο στου ΟΤΕ, αλλά και στη HOL που δίνει επίσης από KV...
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 εγώ πάντως θα τους πάρω ένα τηλέφωνο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας για το αστείο του θέματος...
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 κι όχι μόνο στου ΟΤΕ, αλλά και στη HOL που δίνει επίσης από KV... θα δωσει και αλλος απο Kv λιαν συντομος.ονοματα δεν λεμε.διαμεσω του οτε βεβαια. εγώ πάντως θα τους πάρω ένα τηλέφωνο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας για το αστείο του θέματος... καλα ναι δεν χανεις τιποτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 θα δωσει και αλλος απο Kv λιαν συντομος.ονοματα δεν λεμε .διαμεσω του οτε βεβαια. Forthnet ε? nice, δεν ψηνόμουν να έχω εναλλακτική μόνο τη HOL... λογικό βέβαια μιας και τον Ιούνιο-Ιούλιο θα δοθούν πόσες νέες περιοχές για FTTC (κι εμείς)...
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Forthnet ε? nice, δεν ψηνόμουν να έχω εναλλακτική μόνο τη HOL... λογικό βέβαια μιας και τον Ιούνιο-Ιούλιο θα δοθούν πόσες νέες περιοχές για FTTC (κι εμείς)... yes.δεν ξερω βεβαια το ποτε.εδω παντως φυτεψαν και τις κολωνες της δεη και θεωρητικα υπαρχει ρευμα.πρακτικα οπως ξερουμε ολα ειναι Johny walker.αργαααα
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 FTTC για ποιες περιοχές αναφέρεσαι;; αθηνα εχει α/κ αμπελοκηπων δηλαδη ζωγραφου ,αμπελοκηποι κτλ.εχει οτιδηποτε ανηκει στο α/κ πεντελης .δηλαδη παλαια πεντελη νεα πεντελη βριλησσια.εχει αλιμο και γενικα σε αρκετες περιοχες απο τον αλιμο μεχρι βουλιαγμενη.δηλαδη ελληνικο τερψιθεα κτλ. υπαρχει και απο τον οτε καποιο σαν αρχειο να το πω ετσι που γραφει που υπαρχει και που εχει δωθει και που φτιαχνετε/δωθει
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 κοίτα να δεις που θα έχει FTTC στη Πεντέλη!!! εμείς που είμαστε FLAT τίποτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 yes.δεν ξερω βεβαια το ποτε.εδω παντως φυτεψαν και τις κολωνες της δεη και θεωρητικα υπαρχει ρευμα.πρακτικα οπως ξερουμε ολα ειναι Johny walker.αργαααα είναι "official" δηλώθηκαν όλες οι περιοχές τον Φεβρουάριο και οι 4 μήνες θα έχουν περάσει μέχρι το καλοκαίρι... FTTC για ποιες περιοχές αναφέρεσαι;; νομίζω Ψυχικό, Χαλάνδρι, Τερψιθέα, Καλαμάκι, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Βουλιαγμένη, Βούλα, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη και Αμπελοκήπους
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 κοίτα να δεις που θα έχει FTTC στη Πεντέλη!!! εμείς που είμαστε FLAT τίποτα... δεν εχει σημασια αν ειναι flat η οχι.το παραξενο ναι ειναι οτι στην πεντελη μπηκε γρηγορα ενω συνηθως ειναι απο τις τελευταιες περιοχες γενικοτερα.συνηθως οτι γινεται για καποιο λογο γινεται παντα αμπελοκηπους και μετα συνηθως χαλανδρι που τωρα δεν εχει γινει.ειναι και τι μιζες θα ζητησει ο καθε δημαρχος είναι "official" δηλώθηκαν όλες οι περιοχές τον Φεβρουάριο και οι 4 μήνες θα έχουν περάσει μέχρι το καλοκαίρι... νομίζω Ψυχικό, Χαλάνδρι, Τερψιθέα, Καλαμάκι, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Βουλιαγμένη, Βούλα, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη και Αμπελοκήπους ante αντε και στα δικα σου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 μπήκε γρήγορα γιατί πλέον έχουμε δημαρχάρα στα Μελίσσια+Νεα/Παλιά Πεντέλη
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 μπήκε γρήγορα γιατί πλέον έχουμε δημαρχάρα στα Μελίσσια+Νεα/Παλιά Πεντέλη φαινεται η δεν ζηταει μεγαλη μιζα η εδω στα βπ ειναι large .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα