Προς το περιεχόμενο

Αυτοματοποιημένο σύστημα ειδήσεων σε wordpress.


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα! Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Φτιάχνω μια ιστοσελίδα σε wordpress και θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να ενσωματώσω σε κάποια σελίδα, κάπου τέλος πάντων μέσα στη δικιά μου σελίδα μια περιοχή όπου θα μου εμφανίζει διάφορες ειδήσεις, κυρίως μουσικά νέα (και όχι μόνο). Θέλω δηλαδή  να "τραβάει" από κάποια άλλη ιστοσελίδα τα νέα, τις ειδήσεις και να τα εμφανίζει στη δική μου σελίδα. Αυτό όμως που θέλω είναι να μπορεί ο επισκέπτης να διαβάσει τις ειδήσεις μέσα από τη δική μου σελίδα και όχι απλά να μου εμφανίζει κάποια links και κάνοντας click να τον μεταφέρει σε άλλη σελίδα.

 

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Ένα news wall δηλαδή θέλω κάτι σαν το athensparty.com ή κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο και αν γίνεται αυτό που ζητάω.

 

Περιμένω τις απαντήσεις σας.

Ευχαριστώ!

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως μπορώ να βάλω rss feed στη σελίδα; Που βρίσκω τον κώδικα; Δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα. Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι και μου ζητείται κάτι τέτοιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε σεις, καταρχάς δεν ξέρω πως γίνεται και δεν έχω καταλήξει από που να πάρω τα άρθρα που θα τραβήξω, πως να πάρω άδεια; Ένα - ένα τα βήματα. Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει; Πρώτα δηλαδή πρέπει να μάθω τον τρόπο να δω αν "βολεύει" στη σελίδα μου, μετά θα ψάξω να βρω RSS που με ενδιαφέρει και μόλις βρω θα ζητήσω και άδεια.

 

Αυτή είναι η σειρά...

Δε μπορούσα να μη τα πω αυτά. Με ρωτάτε από τώρα αν θα πληρωθώ και αν έχω πάρει άδεια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί κι εγώ είμαι πολύ νέος στο Wordpress υπάρχουν rss plugins που κάνουν feed πχ τα Google News. Τώρα το πως θα τα παρουσιάζει, τίτλους ή μέρος του άρθρου ή το αν θα μπορούν να τα διαβάζουν από τη σελίδα σου χωρίς να χρειάζεται να φεύγουν αυτό...μάλλον πρέπει να εγκαταστήσεις μερικά να δεις πως λειτουργούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...